Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz joey04 #136450 üzenetére
Szia.
Jobban jársz bemész egy üzletbe. Telekom oldala össze vissza ír mindent. Egyik oldalon azt hogy csak xs + 10Gb al másik oldalon azt hogy Kraft alapcsomaggal érhető el, rányomok hogy érdekel az alapcsomag, az oldal már nem található, és linkeli a sima csomagokat.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jani071
csendes tag
válasz Takashi #136437 üzenetére
Szinte Mindenki baromságot irt, a Gigaeros Korlátlan net utazásban addig használhatod fel amíg tart, nem 72óra. Fordulonaponta megújul es a következő fordulóig használhatod fel. A 72 orast külön rendelheted meg ha elfogy a csomagodban lévő 2Gb. Arra már valóban 72 óra van csak. Használtam többször EU-n kívül, soha nem járt le 72 óra után csak ha elfogyott a keret.
forrás:
[link] 9-10.oldal.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Pár napja OFF-olták az 5G-t nekem is, alap, 4 GB-os csomag, talán 2020-ból.
Ennek örömére ismét lomha a net, meg kapcsolgatni kell a repülőmódot.
Ha a Telekom fiókomhoz hozzákötöm a mobilszámom, át tudok menni eSIM-re? A kártyát egy iPhone-ban használom és azon gondolkodom, hogy beleraknám az Yettel-es adatkártyámat fizikai foglalatba, a Telekom-ot meg eSIM-re...
üdv, adika4444
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Beraktam egy domino sim kártyát a telefonba (xiaomi mi 9 lite) és bekapcsoltam sms-el a vowifit és a volte szolgáltatást. A telefonban is be vannak ezek kapcsolva. Ennek ellenére hiába rakom repülő módba a telefont hogy kipróbálhassam a vowifit, nem megy, hibaüzenetet ad. És a volte sem látszik a dominó sim pálcikái mellett. Korábban volt digi sim is a telefonban, ott kijelezte a volte-t és a vowifit is. És most van egy yettel kártya is a telefonban, ott mutatja hogy a volte aktív. Légyszi, mondjátok meg a tutit, miért nem sikerül ezeket aktívnak látnom, a teló tudja ezeket és a telekom oldalán is támogatottnak írják a telefont.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
AnonymusX
senior tag
válasz dethroner #136458 üzenetére
Szia!
Telekom SIM esetén nem szokás jelezni a VoLTE-t, ugyanis a Telekom úgy kérte a készülékgyártóktól, hogy ne legyen VoLTE jel. Próbáld ki, hogy a 1414-et felhívva 4G-n marad-e a telefon, ha igen, a VoLTE aktív.
Illetve az SMS-ek elküldése után érdemes megvárni a megerősítő SMS-eket, hogy bekapcsolásra került a VoLTE és a VoWiFi, és az SMS-ben tanácsoltak szerint újra is indítani a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz domper2015 #136460 üzenetére
Apple eszközökön sincs külön jelzés.
-
dethroner
veterán
válasz AnonymusX #136459 üzenetére
Igen, hívás közben 4G-n marad, tehát volte működik, szuper. Akkor már csak a vowifi kellene. Érdekes módon az ügyfélszolgálattól kapott sms-ek úgy szóltak hogy a wifihang szolgáltatást sikeresen bekapcsolták, majd hogy a vowifi szolgáltatás már be van kapcsolva. Elküldtem a +wifihang és a +vowifi kódot is, ezekre kaptam ezeket. Újraindítás természetesen megvolt, de nincs változás. A vowifit azért ki kellene írnia? Mert a digi hálózatán kiírta. És ugye jól tudom, úgy lehet tesztelni, hogy repülőmódba rakom és wifire csatlakozva kezdeményezek hívást?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz domper2015 #136460 üzenetére
IMS-t megnéztem, az LTE hívás engedélyezett, a wifi hívás viszont nem.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
domper2015
senior tag
A MOL+Telekom 1 hetes korlátlan net hogyan jelenik meg a T aplikációban?
A MOL-nál kell szkenneltetni a kupont? -
HoaryFox
őstag
válasz dethroner #136463 üzenetére
Ez változik, ha VoLTE-n vagy akkor csak az LTE hívásnál fogja írni, hogy rendelkezésre áll, ha VoWiFi-n vagy, akkor meg arra. Egyszerre a kettő ugyebár nem mehet.
Mutatom:
VoLTE
VoWiFiXiaomi 12X, MIUI 14.0.3
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
dzf007
senior tag
válasz domper2015 #136465 üzenetére
Szerintem majd a telekom appba jelenik meg október 25.-től! A mol move appba kellett megadni a tel.számod!
-
dethroner
veterán
válasz domper2015 #136464 üzenetére
Nekem is van note 4, azt piszkáltam én is PDC-vel. De a Mi9 lite minden mókolgatás nélkül tudta a volte-t és a vowifit a digi kártyával.
mano660 És melyik rom van neked a telón?
HoaryFox Persze, logikus is amit írsz De van egy olyan beállítás is, hogy hívásnál a mobil vagy wifi hálózat legyen a preferált. Ezért azt gondoltam működhet a vowifi akkor is, ha van mobilhálózat. Megjegyzem a digi simkártyával akkor is aktívan mutatta a vowifit, ha volt mobilháló.
-
veterán
Sziasztok.
Telekom dominós vagyok. Hová lettek az alkalmazásból a havi megújuló szolgáltatások? Gondolok itt a beszéd és net alapúakra is.
Lehetett aktiválni nem csak egyszeri, hanem megújuló hang és net alapú szolgáltatásokat is, pl a korlátlan beszéd 9990 Ft-ért, vagy a korlátlan net 9990 Ft-ért. Ezek eltűntek. Vagy csak én nem találom őket?
Szerk.: Böngészőből belépve látszanak. Csak az alkalmazásban nem.[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Autópálya matricát vennék SMS-ben, de megadott dátumtól. Lehetséges? Telekom honlapja nem volt a barátom. Vidéken van a telefon, az én nevemen van, de aki használja már idős és csak halmozódik rajta a pénz. Örülök ha elérem telefonon. Most mennék hozzá, de csak 1 hónap múlva kellene a matrica.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz dptrsk #136477 üzenetére
Az gáz, mert neki régi telefonja van (nyomógombos) és app nem megy rá. A sim kártya meg nem a legkisebb méretű, azzal meg nem akarok tökölni, hogy kitöröm és viszek egy nagyobbítót vagy mit, hogy majd újra visszatehessem.Ja, most értelmezem. Én az övéről tudok venni az appomban? Na az jó lenne. Hol? Nem találom. Nézem a Telekom oldalát mindjárt.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz nyikszi #136479 üzenetére
OK, ez egy másik alkalmazás. Meglesem és köszönöm.
Most ott tartok, hogy Vásárlás havi számlád vagy univerzális egyenleged terhére.
OK, de nem az enyémre akarom. A Feleségem dominoja is itt lenne, de nem látom miből vonja le?
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma...
1 GB adat -
nyikszi
őstag
válasz kapasz #136483 üzenetére
OK, kösz. Közben voltam a T...komnál is. Be kell vinnem a kártyát és majd akkor meg tudják csinálni. Sajnos van rajta akkora összeg, hogy inkább kivárom a 3 hetes átfutási időt, mint veszni hagyjam. Az idős rokon meg azt mondja azért nem kapcsolja be a telefont mert összerándul a gyomra ha meghallja a telefoncsörgést. Pedig már mondtam neki, hogy ő is nyugodtan rám csöröghet, akkor nem kell hallgatnia a csöngetést
-
Új rekord... "2 óra 39 perc".. Ennyi idő alatt sikerült ennek az ipari barom tróger bandának bekapcsolni a Dominó feltöltési bónuszt...
UI: Utolsó írásom óta, annyit fejlesztetek, hogy most már a fiókból sem műkődik a Bónusz bekapcsolása... FAIN...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
szabonagyur
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #136485 üzenetére
Tény nem egyből megy, de nincs egy hete amikor fiókból kapcsoltam be én is
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #136485 üzenetére
Az jobban zavar, "hogy majd értesítünk sikeres volt-e az adategyeztetés / feltöltés.
Miért nem tudják egyből kiírni, mint a Vodafonnál, hogy "sikeres adategyeztetés" "sikeres feltöltés" később persze jött sms, meg láttam, hogy az összeg megjelent, na de mégis zavaró, félre vezető.
-
válasz #33802016 #136487 üzenetére
Pedig kiírja a folyamat végén a sikeres adategyeztetést!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
aktív tag
válasz MaxxDamage #136488 üzenetére
Nálam is így szokott lenni, rögtön ott a sikerről szóló információ.
-
válasz szabonagyur #136486 üzenetére
Igen, egy hete még Nekem is sikerült fiókból bekapcsolni (mert ott pár perc alatt megjelenik a bónusz-választó opció, app-ban ugye nem), de azóta a fejlesztők elgondolkodtak, aztán arra jutottak, ha már az app-ban nem műxik a dolog (vagyis igen csak órák kérdése), akkor legyünk konzekvensek és a fiókból se működjön, nehogy a dominós büdös paraszt be tudja kapcsolni... (a korábbi 2ó 39p nem az app-ra értendő, mert ott még nyoma sem volt az opciónak, ez a fiókban jelent meg ennyi idő elteltével)
Boond
Igen, szvsz ezt a "funkciót" is egyfolytában cseszegetik, Én még utoljára valamikor nyáron adategyeztettem, és valóban a végén csak annyit írt ki, hogy a sikeres adategyeztetésről email-ben vagy sms-ben tájékoztatjuk(mondjuk az sms pár percen belül meg is jött anno), de tényleg nem azt írta ki a művelet végén, hogy sikeres/sikertelen adategyeztetés. (ami azért röhej, mert a személyes adataidat egy központi ("kormányzati") nyilvántartó-rendszerből veszik ki...)Ha már adategyeztetés: Nem tudom, most mi a szitu, de valamikor ebben az évben nem tudtam adatot egyeztetni olyan néninek, akinek még a régi típusú SZIG-je van(keménykötésű, ami egyben "lakcím-kártya" is), ugyanis az agyoniskolázott fejlesztők kiszedték ezt az opciót az űrlapról. Ha megadod a SZIG számot, akkor is kéri a lakcímkártya számát (ami ez esetben nincs)... 80+-os mamikát be kellett vinni a búva-baszott üzletükbe... Gratula... Ötös...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #136490 üzenetére
Szintén idén, de nekem sikerült ilyen személyivel egyeztetni. Mindkettő helyre ugyanazt adtam meg, és a számot pedig a mai igazolványok számformátumának megfelelően (6 szám, a 2 betű pedig a végére). Legalábbis így rémlik, tavasszal volt.
A bónuszok is megjelentek nekem eddig mindig, kb. 5-10 perc.
Ne az sms-ben lévő linket próbáld, mert nem a netbővitők alatt jelennek meg, hanem azzal a menüponttal azonos szinten egy másik menüpontban ("Választható..."). Most ezt nem tudom képpel mutatni.
Az sms link szerintem nem ide mutat. -
csaszi75
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #136490 üzenetére
Az évekkel ezelőtti személyi igazolványom (már kártya alakú, chipes) soha nem fogadta el a Telekom weboldala, mindig hibás volt..
De amikor személyesen bementem, akkor meg már jó volt..
Ezért a jogosítvánnyal kellett online egyeztetnem..
Aztán amikor lecseréltem egy újabbra, akkor jó lett az új..
magic -
Winne
nagyúr
válasz szabonagyur #136496 üzenetére
Valaki lefejlesztené nekik 2 milliárdért biztos.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
akaszajanos
tag
Halló,
Már lassan 8 éve hordozok egy biztonsági mentést, és szerintem eljött az ideje, hogy gyárilag, nulláról újratelepítsem az iPhone-t. A bibi csak az, hogy egy telekomos eSIM van benne, ami gyanítom, ennek során ugrani fog.
Hol tudok új QR-t igényelni az aktiváláshoz? Nem igazán találok online ilyesmit, szaküzlet pedig csak elég messze van tőlem.
Köszi előre is!M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
veterán
Sziasztok!
Szolgáltatás átírást csak a rendes saját üzletekben lehet intézni, vagy partner üzletekben is?
Voltunk tegnap hivatalos üzletben, a 77 éves anyósom nevéről levenni a szolgáltatásokat, mert már nem is érti a mai dolgokat meg nehezen is mozog.
Olyan jól sikerült, hogy csak a mobilt tették át a nevemre, az otthoni szolgáltatások maradtak, így nemhogy minden magentában lenne de még drágább is lesz.
Anyósom így is alig bírta ki az álldigálást, sokkal közelebb van partner üzlet.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
4Grider
nagyúr
válasz akaszajanos #136498 üzenetére
Vagy nem ugrik. De ha leválasztod a telefonról újratelepítés elött, akkor új qr-hez hozzájuthatsz a Telekom fiókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen