Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
ZP67
tag
Sziasztok!
A Domino kártyák megbízhatóan működnek az USA-ban, Kaliforniában? Csak banki sms fogadására kellene.
Köszi a segítséget!
Üdv,
ZP -
Cs1csó
félisten
Feltöltökártyásként feltöltések után milyen ajándékot adnak, mi, mennyit és számít a feltöltés összege, vagy van valami sávosság hogy x feltöltéshez y net/xperc/zidőtartamra
-
nagyúr
válasz Cs1csó #136404 üzenetére
Választható bónuszok online feltöltés esetén
Itt láthatod őket. Mivel folyamatos a nyekergés emiatt, meg kell említenem, hogy a feltöltés után nem azonnal fog megjelenni az App-ban a bónuszválasztó opció, hanem kicsit várni kell! Ez a kicsit pontosan x percet jelent!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz victorhun7 #136397 üzenetére
Kb igen, én is akkor kapcsolom már csak be, ha több adatcsomag van és kíváncsi vagyok, melyik fogy hamarabb. Tény, hogy amikor először találkozik a user ezzel a jelenséggel, igencsak bosszantó tud lenni!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz ubyegon2 #136409 üzenetére
Nekem van Maraton. Volt 50 Mb is és Domino day Bónusz is a Maraton mellett. sosem vettem észre ilyen problémát.
Először a Dominoday fogyott el, utána az 50 MB végül a Maraton ami még mindig tart, mint a Taft a hajreklámban évek óta
Aktivációs után egy repülőgépes módot kell csinálni, hogy aktiválódjon az új bónusz. Más teendő nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Net nélkül lehet kérni csak hangcsomagot (előfizu, nem feltöltős)? Nővéremék Svédországban laknak, és csak egy banki app miatt tartja fent a magyar számát, amivel már nem először fordul elő, hogy régen volt feltöltve, ezért újra aktiváltatni kell, vagy mi a fene. Most várom egy Telekomos ügyintéző hívását, aki elvileg azt mondta hogy ma felhívnak, és megmondják hogy kell-e fizikailag is a SIM kártya a személyes ügyintézéshez. Mert még az sem lehet, hogy nővéremet felhívják külföldi számán Szóval sokkal egyszerűbb lenne valami tök alap előfizetés. Az a 680Ft-os XS csomag jó is lenne, de csak (min) 10GB-os nettel lehet kérni!?
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
Cry0
őstag
Sziasztok! idén várható új havidijjas csomagok?
Készüléket szeretnék venni és kellene a készülék kedvezmény, de ugye ezeket a csomagokat már nem lehet meghosszabbitani.szeretnék 2020-as csomagról ( Mobil L ill gigaerős net) de nem nagyon éri meg majdnem a dupla felárat (~6500Ft/~11000Ft)Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
adam1400
tag
az alsó kettőhöz lenne kérdésem. dominos vagyok jogosult vok rájuk? 1 gb ingyen adatot nem jelez az app csak 50 MB.
a mol movesra regisztraltam de nem adtam meg a szamom mer nem tudom hol kell, lekaparni probaltam de 15 gb volt nem korlatlan net de nyilvan azt se kaptam meg bár 17et ir de hol adjam meg a szamom? amugy most utolag beállításoknal megadtam
-
joey04
titán
Hali!
Van egy előfizum, Mobil S 2020 + gigaerős net 2021. Ennek a havidíja 10519 ft.
Ha most akarnék másik korlátlan netes csomagot, akkor a legalja is 14630 lenne, szóval ez nem játszik.
Viszont nem is kell sokszor a korlátlan net. 2 opciót néztem:
1.: mobil xs + 50gb ez lenne 8800 ft. Aztán ha kell, eseti bővítő.
Viszont nem tudom, hogy hol az átverés, de a 2-es opció jobbnak tűnik:
Mobil xs + 10gb net 5420 és ehhez a kraft ajánlattal 90gb net 2590 ft tehát összesen lenne havi 8010 forintért havi 100 gb netem. Ez 99%-ban elég bőségesen. Annyi, hogy az eu keret így összesen 18gb lesz, az elsőben meg 24 lenne, de a 18 is elég szokott lenni. Ráadásul az 50gb az nem 5g ,a kraftos bővítésnél meg még az 5g-t is írja.
Jól értem, hogy kevesebb pénzért több netet és 5g-t kapok a második opcióval?
-
-
zolka95
őstag
Üdv!
Ha e-sim-et használok, akkor mellé multi simként csak e-sim-et használhatok, fizikait nem?
Nemrég dominósról havidíjas előfizetésre váltottam. A sim kártya ugyanaz maradt, viszont kaptam 2 másikat (ráírta hogy fő és másodlagos).Aztán itthon aktiváltam az e-sim-et, a fizikait kivettem.
Most kéne a fizikai egy régi telefonba, de nem kapcsolódik a hálózatra. Se a régivel, se az újjal.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy deaktiváltatnom kell az e-sim-et, hogy használhassam a fizikait, ráadásul fizikaiból újat adnak.Azért szólhattak volna ha aktiválom az e-sim-et, akkor nincs fizikai..
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
slice14
veterán
válasz zolka95 #136426 üzenetére
Én is váltottam anno eSIM-re a fő kártyán, de a multiSIM az maradt fizikai.
Az eSIM-re váltásnál a fizikai SIM megszűnik létezni. Ez persze az adott SIM-re vonatkozik. Ha ez a fő SIM, akkor az. Ha a multiSIM, akkor az.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Családtag Vodafone számot atviszi Telekomhoz, akkor a Vodafone egyenleg elveszik?
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #136430 üzenetére
Az egyenleg nem kerül áthozásra.
A vodafone üzletpolitikáján múlik visszaadja-e. -
válasz dptrsk #136431 üzenetére
Akkor le kell beszélni, vagy felhasználni.
Köszi!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #136433 üzenetére
Vagy számhordozást követően vissza kell igényelni.
-
válasz 4Grider #136434 üzenetére
Ez valahova le van írva?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
-
Takashi
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, amire eddig 2 különböző ügyfélszolgálatostól 2 különböző választ kaptam. Van a Gigaerős Korlátlan Net Utazás adatcsomag, amiben benne van 2GB EU-n kívüli országokban. Na most az egyik ügyfeles szerint ez nem más, mint a régi VilágNet 2 GB, egy 66 országban felhasználható 2 GB adatforgalom, amely 72 óráig érvényes. A másik kolléga szerint viszont nincs semmilyen időbeni korlátozás, ameddig a 2 GB tart, addig tart - ha 3 nap, 3 nap, ha 2 hét, akkor 2 hét. Van esetleg ebben a kérdésben valakinek saját tapasztalaton alapuló válasza? Köszi!
[ Szerkesztve ]
七転八起
-
Takashi
aktív tag
válasz Zsolt,72 #136439 üzenetére
Akkor már csak az érdekelne, hogy vajon automatikusan elindul amikor külföldi (nem EU-s) hálózatra csatlakozom, vagy el kell indítanom? 1 hétre utazunk a feleségemmel nem EU-ba és elég lenne a 2x72 óra külön-külön is. Kapcsoljam az egyik készüléket az első 3 napra repülőgép módba? aztán meg ugyanezt a másikkal?
七転八起
-
csaszi75
senior tag
válasz Takashi #136437 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/kulfoldon/nem-eu-ban/2gb-EU-n-kivul
Jah, ez bizony csak 72 óra..
"A 2 GB EU-n kívüli net (66 országban) (régi nevén VilágNet 2 GB) csomag az értékesíthető és a lezárt díjcsomagokhoz is igénybe vehető."
"A 2 GB EU-n kívüli net (66 országban) roaming csomagok esetén az időbeli érvényesség a sikeres megrendeléstől számítódik. Az érvényességi idő lejártával a benne foglalt fel nem használt adatmennyiség elveszik. A 2 GB EU-n kívüli net (66 országban) roaming csomagok az érvényességi időn belül többször is megrendelhetőek, ilyenkor az adatmennyiségek egymásra halmozódnak, de érvényességi idejük egymástól eltérő marad."
Tehát megrendeled, majd elfogy vagy lejár a 72 óra, utána újra rendelhetsz..
"3490 Ft
3 napra
A csomag 72 órás érvényessége annak sikeres megrendelésétől számít.
Bizonyos díjcsomagokban ingyen elérhető."
Itt az utolsó mondat az érdekes, hogy ha lejár a 72 óra, akkor ingyenesen újra megrendelhető csakis ebben a "Utazás" csomagban? -
csaszi75
senior tag
válasz 4Grider #136444 üzenetére
Csak az "Utazás" csomaghoz lehet ingyen.. úgy látom.
De azt nem írják le, hogy csakis az első ingyenes és utána a többi már fizetős? vagy hogy?
Telekom oldalán ez van:
"3490 Ft
3 napra
A csomag 72 órás érvényessége annak sikeres megrendelésétől számít.
Bizonyos díjcsomagokban ingyen elérhető."
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/havi-dijas-csomagok/gigaeros-net-utazas-2022
S az első oldal alján az apró betűben van egy link ide:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/kulfoldon/nem-eu-ban/2gb-EU-n-kivul[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
válasz 4Grider #136436 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Új perifériákkal és szoftverrel terjeszkedik a Lorgar a régióban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen