Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmtTom
tag
Telekom Domino kártya ha ki van kapcsolva vagy kinyomják a bejövő hívást, azt mondja be hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható. Pedig jó az átirányítás hogy sms jöjjön a nem fogadott hívásokról. Tud valaki valamit mondani erről a hibáról esetleg más is tapasztalt ilyet? Köszönettel
-
domper2015
senior tag
válasz MadMancs #135539 üzenetére
Samsung A52 5g telefonban Telekom +Vodafone magyar SIM esetén, ha Vodafone a román hálózatra csatlakozik Erdélyben, akkor megszűnik a backup calling. A Telekom esetén megfelelő helyen a nincs hálózat vagy csak segélyhívás játszik. A Digi kártyával hibátlanul működött.
-
Vandie
tag
Sziasztok
Lejár a hűségidőm hamarosan és nézegetem a lehetőségeim a piacon.Az miért van,hogy újaknak olcsóbb havidíjat kínálnak most arra a csomagra,amiben én 2 éve vagyok?Kicsit igazságtalannak érzem.Lehet ezzel valamit kezdeni?
Samsung Galaxy S9 -->Samsung Galaxy S10-->Samsung Galaxy S21
-
aktív tag
válasz Vandie #135562 üzenetére
Így van, ahogy írod. A készülékre kapható kedvezmény, az előfizetésre nincs ilyen lehetőség.
Persze, érdemes megnézni a többi szolgáltató ajánlatait is, és ha találsz kedvezőbb áron, számodra megfelelő előfizetést, akkor érdemes lehet váltani.
Esetleg annyit érdemes tenned előtte, hogy rendelsz egy feltöltős SIM-et a szimpatikus szolgáltatótól és teszteled váltás előtt, hogy felétek milyen a hálózati jel (természetesen ehhez kell egy független telefon is). -
tibor23
senior tag
Érdeklődök, hogy újabb Samsungokon ez a "Internet átkapcsolás és tartalék hívás" opció csak arra való, hogy a másodlagos kártyát Vo wifi-nek használja?
Arra nincs valami megoldás, hogy ha a fő kártya mobilnetje lemegy Edge-re, de a második kártya még 4G, akkor átkapcsolja automatikusan a mobilnetet? Merthogy nálam nem kapcsolt át, csak ha manuálisan átállítottam. A52s telefon, Telekom-Vodafon kártyák. -
MadMancs
veterán
válasz domper2015 #135558 üzenetére
Akkor sajnos ez se működik.
tibor23 Sajnos úgy tapasztaltam hogy míg egy bit forgalom is zajlik (edge hálón ugyan csigalassu de van) addig nem vált a másik simre. 4Grider megoldásával váltana, de akkor meg ugye nem lennél elérhető azon a simen ha nincs 4G.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
chungee
addikt
Estét!
Feltötősként ezt meddig tudom felhasználni Azaz legkesobb mikor kell aktivalnom Illetve mennyibe kerül[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Koszonom szepen a valaszokat
-
KBL001
tag
Kipróbáltam egy olyan routerrel is itt Zuglóban,ami 2 sávot összetud fogni. Ezt tudtam kölcsönkérni és így nem vettem feleslegesen.
Az eredmény 15 Mbit. Ez nagyon gyászos.Miközben a Yettel és a Voda 50+.
-
barnibooo
tag
válasz kovacsmi_74 #135573 üzenetére
Igen, 7 napig van csak. Nem tudom honnan szedtem 15 napot
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Információra lenne szükségem.
Telefonon már régóta telepítve van egy internet security program.Jóformán új sim kártyám van és mégis jött ma egy sms +33785795529-ről, aminek a link tartalma adathalászat.
Honnan tudta meg a számom?
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
válasz Teodor52 #135582 üzenetére
lehet valakinek a régi számát kaptad meg
engemet is keresett valami munkaügyi központ Debrecenből.. amit novemberben kaptam előfizura telefonszámot,valaki Debrecenből volt az előző tulaja.. valami nőszemély
a Te esetedben is fennállhat ez a jelenség,vagy amit itt írtak előttem,hogy épp valami spammelő algoritmus eltalálta a számodat.
vagy C, verzió, hogy ha külföldről szoktál rendelni, pl Aliexpress, ott rá szokta a kis kínai nyomtatni a telefonszámodat.. Valakinek megtetszett a számsorozat
nem kell túlspilázni, addig minden oké,míg nem utalsz egy ismeretlen számlaszámra összeget, vagy nem klattyolsz a "csomaglinkre" és ott nem akarják,hogy pl lépj be a netbankodba. .
( a közelmúltban én is kaptam sms-t.. Húszas számról. Utaljak a megadott számlaszámra ötvenezer forintot,mert "inkasszálják" az egyenlegem )In loving memory of Garrett Lockhart
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok. Intézett már valaki számhordozást a neten? Ma néztem, hogy már nem muszáj bemenni T pontba, ha a nevemen van az előfizetés, akkor online is át tudom kérni.
Azt nem írta, hogy ez mennyi időt vesz igénybe.Valakinek van tapasztalata vele?
Édesanyámat szeretném a csomagomhoz kapcsolni, ő jelen pillanatban Yetteles, elég sokat telefonál egy nap. Szerintem nem örülne, ha 1 napra offolnák a telefonját.
Csomagot is újítanék. Hogy járnék jobban. Ha külön átkérném az ő számát a Telekomhoz, és amíg nem frissítem le a csomagot, addig dominosként működne, vagy, ha egyből kiválasztanám, hogy milyen csomagot szeretnék kérni a számához.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Cs1csó
félisten
válasz IntelKiller7 #135589 üzenetére
Egy számhordozást leírok: telefonon felvett kapcsolat, a szerződés megkötése telefonon, majd küldenek egy sim-et kártyával hétfőn megérkezik a sim, kedd éjszaka történik meg a számhordozás (tehát még kedden este a korábbi szolgáltató szerint tudsz telefonálni) aztán szerdán reggel beteszed az új sim-et "aktiválod" és kész már az új szolgáltató hálózatán indítod a hívást de ugyanazzal a számmal (nyilván teljesen ugyanaz tehát 0630-al kezdődik a T-s szám volt korábban)
Magyarán NINCS egy napig sem offolva a telefon, éjszaka történik a szám hordozása tehát este még az egyik másnap reggel már a másikkal tud telefonálni. -
IntelKiller7
veterán
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! A Mobilvásárlás appon belül a parkolás mindenkinek jól működik? Múlt héten - hosszabb idő után- ismét használni akartam, de amikor el akartam indítani a parkolást, folyton kilépett az appból. Korábban gond nélkül működött. Frissíteni szoktam rendszeresen.
-
Red product
csendes tag
válasz IntelKiller7 #135589 üzenetére
Én pár pónapja próbáltam de dominót nem engedett csak előfizetésest. Lehet azóta változott.
-
aktív tag
válasz Red product #135593 üzenetére
Igen, az on-line kezdeményezés csak havidíjas előfizetés esetén lehetséges. Domino-ra való hordozáshoz személyesen kell bemenni hozzájuk.
-
enginev3.0
félisten
Nem akarják még bejelenteni az új csomagokat?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
AnonymusX
senior tag
válasz enginev3.0 #135595 üzenetére
Üveggömböm szerint drágábbak lesznek kevesebb tartalommal
-
bolic
őstag
válasz enginev3.0 #135595 üzenetére
Tényleg, én is kíváncsi vagyok...
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
enginev3.0
félisten
válasz AnonymusX #135596 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy drágább lesz, vagy talán azért nem, mert tudják hogy pár hónap múlva jön az infálció követő drágulás
Viszont nekem mióta nincs "ingyen" facebook és társai, már a 8gb net is kevés, szóval ezt feltornászhatnák végre
Bár van egy korlátlan kártyám, így nem gond, de családban azóta mindenkinek elfogy a havi nete, ami addig elég voltA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
Cs1csó
félisten
válasz enginev3.0 #135598 üzenetére
Na igen ez gusztustalan, nem az EU-ra kellene mutogatni és sopánkodni hogy "sajnos törvényt hoztak" hanem bejelenteni hogy a hónap elsejétől amikortól már nem ingyenes az adatforgalma ezeknek az alkalmazásoknak MINDEN csomag adatkeretét mondjuk 30%-al megnövelni (legalább de akár el lehetne menni 50%-ig is) ugyanazon ár mellett.
Persze ez már büdös volt nekik.
Nyilván mivel nincs verseny a digi kicsinálása óta (igazán előtte sem volt, nem tudott még kialakulni)
Fejőstehénnek tartják a magyarokat. -
elekresz
tag
Sziasztok!
Szám(el)hordozásnál honnan tudom meg, hogy a mostani szolgáltatóm Netfone 777 vagy Netfone 617, amúgy Voda hálós Netfone előfizetés? Az NMHH csak annyit mond, hogy Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft. és a szolgáltatókódok listája sem visz közelebb a válaszhoz.
Netfone topikban is kérdeztem, de elég fontos lenne indítanom a folyamatot (kötbér elkerülés miatt). (A Telekom chat nem tudta a választ, majd küldenek SMS-t...)
Köszönettel: elekresz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen