Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Nem tudom, hogy itt jó helyen vagyok-e, de a topicja kb. halott. Vaalki tudna segíteni?
[telekom vásárlás] -
törölt tag
Hát ez elég érdekes... mert én úgy tudom, eddig ez úgy ment, ha rendelt vki vmit, és a futár, elhagyta, vagy megsérült akkor küldtek egy másikat. (Legalábbis üzleteknél így megy). Ilyen esetről eddig még nem is hallottam... fura...
-
törölt tag
Sziasztok!
Telefonon milyen számon lehet adategyeztetést kérni? -
KillerATi
tag
Sziasztok!
Másnál sem működik rendesen iPhoneon a Telekomos widget? Az maga az app jól működik, de a widget csak annyit ír, hogy "Az adatok betöltése nem sikerült", hetek óta. Próbáltam az appot újratelepíteni, meg a telefont is újraindítani, hiába. Több iphone-on is próbáltam, és nem megy. Korábban volt már ilyen, akkor valahogy sikerült megoldani, de már nem emlékszem. Valakinek van esetleg ötlete? Ha rossz topicba írtam, elnézést érte
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124642 üzenetére
Nem olyan nagy,hogy a GLS ne tudná szállítani.
Az év elején kezdett újra 43" feletti tévéket szállítani a GLS a Telekomnak. -
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #124640 üzenetére
Nagyobb tévékre gondoltam
.Egy időben nem vállalta a GLS a nagyobb Telekomos tévék szállítását,ezért szerződött a Telekom a HDT-vel és a Wabererrel.Az utóbbi időben megint szállít 43"-nál nagyobb tévéket is a GLS.
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
pecccccccca #124637 üzenetére
Barátom, neked elgurult a gyógyszered... Érdemes lenne átolvasnod az ÁSZF-et, amit a szerződéseddel kaptál. Fogsz benne találni meglepetéseket.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Kbali #124636 üzenetére
Nem értem a kombinálásodat.
Hol írtam én ilyet, hogy bemondásra járjanak el? Mit gondolsz azok után, hogy jeleztem a Telekom felé az esetet azok után ő nem járt utána? Ugye ezt te sem gondoltad komolyan. Ráadásul napi elszámolásban van a futár cég a Telekommal. Ergo aznap délután 4-kor mikor az eset történt, tehát hétfőn, már a Telekom is látta a rendszerében, hogy vissza csippantották a kiszállítást lezárt rendelésként.
Máskülönben, hogyne lenne elállási jogom bolti vásárlásnál!Tök jó, hogy még a végén nekem kell magyarázkodnom egy ilyen fórumon is meg én hunyászkodjak meg és vagyok “lebaszva”, mert a futár cég összetörte a majd fél millás tévémet.
Szerintem gondolkodj el azon amit előzőleg írtam aztán dugd a fejed a homokba, ha még mindig úgy gondolod, hogy ebben a helyzetben engem kell baszogatnod…Komolyan kész vicc egyesek hozzáállása.
Egyáltalán minek fórumozol? Te vagy a hangulat felelős?
De mindegy is. Amiért idejöttem a választ megkaptam mástól.
Köszönöm. -
Kbali
nagyúr
válasz
pecccccccca #124634 üzenetére
Ha nem kaptak mondjuk a futárcégtől hivatalos értesítést a történtekről, akkor csak a te telefonodra, bemondásra járjanak el?
Amúgy téves volt a kapott tájékoztatás is bolti rendelés esetén nincs elállási jogod. Ha hibás a kapott termék, akkor csere, ha nem tudják cserélni, akkor még szóba jöhet a javítás, ha nem javítható, akkor lehet semmis a történet.
Netes rendelés esetén állhatsz el kizárólag 14 napig (ha nem cégnévre rendelted, mert ott nem illet meg ez a jog alapból), ha visszaszolgáltatod az eszközöket. Lemondás is lehet, ha még nem kaptad meg. -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Ma domino day 400mb adat 20perc beszéd az ajándék -
pecccccccca
őstag
válasz
kakuk.tamas #124632 üzenetére
Pontosan így van ahogy írtad. Ez a helyzet áll fenn.
Én az összefüggést nem értettem, hogy miért nem működhet úgy, hogy mivel a Telekom is tudja, hogy mi történt tehát nem lóg a levegőben a “csomag”, ezért meggyorsítva a folyamatot ugyan úgy töröltethetem a megrendelést mint mikor még el sem indult. Tehát tudja, hogy 1-2 nap múlva be fog érkezni hozzá ezért előzékenyen felgyorsítja a folyamatot. 10 napot mondtak ugye, hogy azon belül megoldódik a történet (gondolom meglesz hamarabb). Régóta kétévente 1 milliót ott hagyok náluk, nem én törtem össze, lehetne picit rugalmasabb…
Tudom nem én vagyok nekik az elsődleges szempont csak úgy érzem rugalmatlanok. Persze ez nem azt jelenti, hogy ott hagyom őket, mert amúgy semmi problémám a Telekommal. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
pecccccccca #124623 üzenetére
Azért nem tudod töröltetni, mert folyamatban a szállítás (mégha össze is tört a tv). Amíg a Telekom raktárjába nem kerül vissza a csomag és/vagy a futárcég nem rendezi a Telekommal az ügyet, és a rendszerben nem lesz ‘kiszállítva’ vagy ‘törölve’ státuszra állítva a rendelés, nem tudnak mit tenni.
A Telekom részéről most van valahol egy csomagjuk, ami nem érkezett meg se hozzád, se hozzájuk. -
pecccccccca
őstag
válasz
ElektrikusDE #124630 üzenetére
Pedig ez van. Újra kell rendelnem a tévét. Nem a futár cég hanem a Telekom mondta. Persze sajnálják meg minden. Nem is ők tehetnek róla természetesen. Csak hát azért mégis 2021 van ugye. Mehetnének máshogy a dolgok.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Szia!
"Szerettem volna töröltetni a rendelést és az új hűséget, hogy újra rendelhessem a tévét"
Miért kéne ezt tenni, az lenne a normális ha automatikusan küldenének egy másik ugyanilyen TV-t, és leboxolnák utólag a futárcéggel!
Te az eladóval vagy szerződve, nem a futárcéggel!
Ui:
Persze egy távoli galaxisban biztos így működnek a dolgok...
-
Taktoj
aktív tag
válasz
szabonagyur #124627 üzenetére
3 hete hordoztuk a számokat házhoz járó telekomossal, ő adta a sim kártyákat, állandóan zargatjuk , , egyenlőre türelmes , jön segít/ próbál/ eddig ezen kívül mindent megoldott.
-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #124627 üzenetére
December vége nem igazán régi.
-
UHHH
őstag
válasz
lugosi #124620 üzenetére
Ki vannak kapcsolva az egzotikus dolgok, a hangposta úgy kapcsol be magától, mint amikor TE bekapcsolod a telekom appban, én nem akarok hangpostát, a telekom mégis oly kedves és bekapcsolja. Nem a telefonom a hibás, neki sem a 3 telefonja a hibás.
-
pecccccccca
őstag
Köszönöm válaszod.
48”-os tévét rendeltem. Édesapám 50”-os tévéjét két hete a GLS hozta ugyan úgy ahogy az 55”-os tévét az unokatesómnak tegnap.
Kirendeltségben rendeltem természetesen ahogy Édesapám is.
Valószínűleg akkor itt tényleg az lehet, hogy a kiszállítás mivel megkezdődött ezért kell végigvárnom a procedúrát.
-
Kaba
veterán
válasz
Nem illetékes,de a nagyobb tévéket már nem a GLS szállítja.Online rendelésnél 14 napos elállás van,így amennyiben elállsz és újra rendelsz,akkor az átfutási idő hosszabb lehet.Édesapád rendelését valószínűleg még nem lett kiszállítva(és amennyiben az üzletben rendelte,ott csak 3 napos az elállás),ezért volt lehetséges a gyors újrarendelés.Valószínűleg nem tudod gyorsítani a rendelést,de hívhatod a 1414-et újra,talán egy másik ügyintéző megoldja a problémádat.
-
pecccccccca
őstag
Üdv mindenkinek.
Szeretném itt is megkérdezni, hátha van illetékes.
Tehát. A mobil előfizetéseimre hűség hosszabbítással vásároltam egy tévét. Tegnap kellett volna kihozniuk, de a futár cég összetörte. Ez valami retek tök ismeretlen futárcég akikkel a Telekom a GLS-en kívül le van szerződve. WSZL a neve. Mindegy is. Szóval, ha én tegnap csomagszám alapján nem nézek utána és futok le 5 telefonhívást az ügyben akkor talán nem is tudok meg semmit, mert nem jelezte sem a futár cég sem a Telekom.
Szerettem volna töröltetni a rendelést és az új hűséget, hogy újra rendelhessem a tévét, de mindenhol falakba ütköztem. Azt kaptam válaszul, hogy törvényileg nem megengedett.
Az édesapám pont két hete rendelt ugyan így a Telekomnál tévét, de véletlen rosszat rendelt és jelezte. Kapott egy központi számot amin keresztül azonnal töröltethette a rendelését és másnap mehetett be újat kötni.
Nekem mindenki azt mondja, hogy kb 10 nap az átfutása, mert ezért meg azért….
Miért nem tudom én is töröltetni ugyan úgy mint édesapám?
Nem értem.
Valaki esetleg tud ebben segíteni vagy tanácsot adni?
Köszi. -
-
válasz
szabonagyur #124619 üzenetére
Igen, vagy akár az is
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #124618 üzenetére
Vagy régi a SIM kártya is..
-
Akkor is nagyon régi,függetlenül a frissített hardvertől...főleg az optendszere ősrégi... Mellesleg, ha ilyen hibát tapasztalsz,("magától bekapcsol a hangposta, 4G nem érkeznem meg a hívások) akkor érdemes leadni hibára a 1414-en vagy telekom chat-en. Az is lehet, hogy a hívások 4G-n sim kártya hiba miatt nem érkeznek meg.
-
UHHH
őstag
válasz
st3v3np3t3r #124614 üzenetére
2015-ös, upgradelt hardver teknolodzsis az enyém, ezért 410-zel van szerelve (i9195i, az i a végén jelenti a frissített hardvert). Sajnos nincs ekkora, normális méretben semmilyen jó telefon. Mint említettem: Nem a telefon tehet róla, hogy bekapcsolódik a telekomnál a hangposta random módon, mert más eszközben is rossz.
Más nem szív számhordozásos gubanccal? -
norbertoth
senior tag
Debrecen belvàrosában másnak is használhatatlanul lassú a mobilnet? Katasztrófa… iPhone 11 Pro max-on legalábbis 4G hálózaton, a térerő egy csík háján maxon van.
De már napok óta. Ja és esim-el használom.
-
Én 1 S szériás Samsungról tudok ami Snapdragon 410-el lenne szerelve... Ez az S4mini... De ez is pontosabban S400-al. Ami 8éves technológiát képvisel... ilyen korban már lehet nem úgy működik a 4G modem, ahogy kéne, így elképzelhetőek hibák, ráadásul ez a telefon 2018-ban kapott utoljára valamiféle frissítést [link] , de az is 3éve volt. Nem gondolkoztál el azon, hogy nem a hálózattal lehet gond, hanem inkább a telefonoddal?
Kimondott 410-el szerelt S széria nem jött ki mostanában, csak az A,J szériák.
-
UHHH
őstag
válasz
st3v3np3t3r #124612 üzenetére
Egy csodaszép B20 kompatibilis ( B1 (2.100) B3 (1.800), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B20 (800) ), snapdragon 410-zel ellátott samsung S széria.
A lokáció szintén nagyon szuper, mert tőlem 100 méteren belül van adó, rálátok az ablakból most is.
De nem hiszem, hogy a hangposta össze-vissza be és kikapcsolását az én telefonom kezdeményezi, amikor felhívom a 1414-et, és megkérem, hogy ne szórakozzanak már a hívásértesítővel meg a hangpostával. Telekom appban is néztem és meglepett, hogy hirtelen hangposta ON van.S amikor átrakom egy (szintén 4G-s) nokiába, akkor is fennáll a probléma.
-
-
UHHH
őstag
Anno telenorról hordoztam telekomra, tegnap is hiába hívogattak, nem jött semmi, rögtön visszadobja, aki hív. Átrakom 4g-ről 2g-re, hirtelen kapok sok smst, hogy kerestek. Hát a tökömet...
Tegnap is ez volt, meg múlt héten is, meg ki tudja, ma is lehet ez van... Most 2g-n hagyom, hátha segít.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. 3 szamhordozás után...vodától telekomhoz... a következő hibajelenség van: a 3 különböző mobil az előfizetéses kártyákkal, előttem pihen. Megkérek vkit hívja fel sorban a számokat. Egyik sem csörög ki, s hívásértesítő sem jön. Másodszorra mindhárom előfizu kicsörög. Félóra múlva ugyanez...
Hívásátirányítások a 1414 el rendbe tettettük, vmi gabalyodás volt ott, de a hibajelenség továbbra is fennáll
Mi lehet a gond?
-
Kaba
veterán
válasz
szabonagyur #124604 üzenetére
Még nem jelent meg,valószínűleg Szeptember közepén lesz prezentálva.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor jelenik meg a Telekomnál az Apple Watch 7?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest