Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sloja
tag
A március 6-i Domino Day korlátlan social media ajánlat bekapcsolásához válaszd a Telekom alkalmazásban a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható adat-szolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.
-
prozodus
őstag
válasz enginev3.0 #105843 üzenetére
Ezt nem értem sosem...
Nekem napi 10 mega max átlagban. Háttéradatok mobil esetére letiltva. Útközben viber megy, esetleg böngészek -opera mini, térkép, stb. Mindez alig visz. -
törölt tag
válasz prozodus #105852 üzenetére
Persze, hiszen nem egyformán használjuk az eszközeinket. Nálam sokkal több fogy, hiszen van néhány alkalmazásom (inkább a többségük), ami a háttérben is használhat adatforgalmat (mert számomra csak így van értelme). Ehhez igazodva választottam ki a csomagomat is, ami 99%-ban pont elegendő.
-
legenda
válasz #77646080 #105853 üzenetére
Pont a február volt nálam az ilyen irányú tesztelős hónap, itthon átkapcsolgattam mindig wifi hálózatra, ha használtam is netre a telefont, de csak akkor, napközben készenlétben és minden éjszaka 4G(+) hálózaton lógott, viszont sehol máshol nem használok wifi hálózatot, idegenre nem csatlakozom fel.
Így fogyott el a mai napig 1.1 GB a 6 GB-os csomagban, ma éjfélkor lesz a forduló.
Igaz, az is sokat számít, hogy a Facebook...stb . forgalmak benne vannak a csomagban, azok nem eszik az adatkeretet, pedig közösségiztem elég sokat, amikor például több alkalommal is vizsgálatokra vártam órákat.
A fórumot is elég sokat nyomtam mobilinternetről, de egyszerűen alig fogyott ahhoz képest adat.
A fentiek alapján, akár a 3 GB-os csomag is bőven elég lenne számomra, de marad a nagyobb, jó az a megnyugtató tartalék.
Ma még nyomok majd néhány tesztet a mobilinternetes sebesség kapcsán, mert bőven belefér az eddig fel nem használt keretbe.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
enginev3.0
félisten
válasz prozodus #105852 üzenetére
30gb csomagban vagyok, eddig korlátlan volt, de utána néztem és rájöttem hogy havi 10-15GBot használok el, pedig filmet is szoktam nézni néha
Így kifizettem a 3k kötbért, és visszább léptem 30gbra
Most 20gb van még hátra, és 11. Fordul
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Krisz1000
tag
Sziasztok! a Magenta 1 Business csomaggal kapcsolatban lenne kérdésem. Rokonommal közös az előfizetés, amin 3 teló van. pár hónapja felhívták az illető rokont, és szerintem jó marketinggel behúzták ebbe a csomagba, de 2 év hűséggel, készülékajánlat nélkül. kb 30ezer a három szám, számonként 1+1gb nettel.
fentin annyira lamentálni nem akarok, mert ugye aki igent mond minden hülyeségre az igy jár. (engem persze nem vigasztal hogy se számot se csomagot nem tudok váltani)
a fő kérdésem az lenne, hogy egy ilyen telemarketinges hívásnál, amikor úgymond kedvezőbb díjcsomagot ajánlanak, akkor a T megnézi az előfizető addigi számláit hogy azzal valóban kevesebbet fog fizetni? vagy ez lehet egy külsős telemarketing cég is, aki abszolút nem foglalkozik ezzel, csak a termék értékesítésében érdekelt és akkor is ajánlja a csomagot ha azzal nem várható költségcsökkentés?
esetleg nem is lát rá az ügyfél addigi forgalmára és simán lehet h az többet fog fizetni mint addig? Közben löki a sódert hogy ez milyen jó lesz? Mert ugye ez nagyon nem mindegy.Ebben valakinek valami tapasztalata?
azért kérdezem, mert személyes ügyfélszolgálaton nem tudtak és nem is nagyon akartak segíteni ebben, arra hivatkoztak hogy ez valami belsős díjcsomag ami "régi ügyfeleknek" jár és nem ők foglalkoznak vele, nem látnak rá a pontos feltételekre sem. Próbáltam megnézetni hogy a kötés előtti hónapokban milyen számláink voltak, hogy valóban érdemben spórolunk e ezzel a díjcsomaggal, de nagyon nem akarózott nekik, kb a fenti volt a narrativa, meg hogy mit foglalkozok én már itt 7 hónapja történt dolgokkal. (elkerekedett szemekkel néztek hogy én erre miért vagyok kiváncsi...)
az jött le, hogy vagy tényleg nagyon nehéz ezt előkaparni a rendszerükből, vagy a vevők mára annyira birkák lettek, hogy senki nem reklamál, mindent aláirnak csak vihessék a legújabb ájfónt.
Ajánlottak közületek másnak is Magenta 1 businesst?
ha igen, nektek sem ajánlottak kedvezményes készüléket, csak egy kétes, pár ezer forintos spórolást a 2 év hűségért cserébe?
esetleg volt olyan akinek hűség nélkül is megkötötték hasonló feltételekkel?köszönöm
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Krisz1000 #105856 üzenetére
számlamásolatot bármikor tudsz kérni, de annak díja lesz, nem tudom pontosan mennyi, de ehhez jogod van(vagyis a szerződőnek).
A fenti variációk bármelyike lehetséges, ha jobb csomagot ad el, akkor magasabb a jutalék, de valami átlagköltést szerintem lát, annak fényében próbálkozik be, az azért elég ciki lenne, ha egy 2.000 forint havi költésre 18.000 forintos csomagot ajánl... De, hogy ha eddig 25.000-et költöttetek simán bepróbálkozhat egy 30.000es csomaggal, amiben több minden van esetleg. Ha megveszed, akkor ő is nyert, te is többet kapsz, az más kérdés, hogy ki is használod-e..
Lakossági csomagoknál régebben is többnyire megérte a havidíj kedvezményt választani a készülékkedvezmény helyett. Készülékre nem nagyon jár nagyobb összeg.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Szolgáltatótol kihozott tv esetén hogyan tudom érvényesíteni a garanciát? A jótállás papíron nem találtam semmilyen pecsétet.
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Igazítsatok már útba légy szíves. Ha telefonba való korlátlan internet kártyát (csak internet) szeretnék, melyik előfizetést érdemes most választanom? -
Petrónius
aktív tag
válasz enginev3.0 #105860 üzenetére
És ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak? Melyik előfizetés a legjobban "kifizetődő".
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #105864 üzenetére
Úgy érted, ha korlátlan kell a kérdezőnek, elég-e a korlátolt is? kértem helpet amúgy
Telenor is szolgáltat Telekom mobil szolgáltatást?
(#105863) Roaming
Mobil S+ korlátlan az valóban korlátlan, vagy azért nem mindenben? Mert Mobil S-em van, nemsokára lejár és nem tudom még mit kéne helyette.... Domino mondjuk! A használati profil elég változó lehet, vagyis ruganyos.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz #81733120 #105866 üzenetére
&(#105867) German_TD nektek a választ!
Hívásban, SMS-ben korlátozott. - no én ezt láttam már az előbb is leírva!
A net meg korlátlan, de kikötés, hogy csak mobilban lehet használni a SIM-et.
Ezt a kört Kali szakival már próbáltuk lefutni és itt kapcsolódik German_TD válasza is, ha utazom EU-ban és jön velem egy mobil eszköz, akkor az akár a HP 8570p is lehet! (ha csak azóta nem került pontosításra ez a rész az ÁSZF-ben)
German_TD - láthatóan neked helyed lenne a Látóasszonyok topikjában..... (EU-ra ráéreztél)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ubyegon2 #105868 üzenetére
Végülis a laptop is "mobil", mármint viheted magaddal bárhová. De sajna csak telefonban lehet használni, idézem az ügyfélszolgálat szavait:"Ha Mobil hang + Korlátlan Net díjcsomag kombinációval rendelkezel, a SIM-kártya kizárólag hanghívás lebonyolításra alkalmas mobiltelefon készülékben használható.
Router-ben, modemben, PC-ben, notebook-ban, gépek közti (M2M) kommunikációs eszközben, stb. nem működik."De mobilról simán tudsz netet osztani.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #81733120 #105869 üzenetére
Köszönöm, sajnos az ÜSZ szavai...hogy is mondjam....?
Viszont, ha nem működik az eszközben, akkor más a helyzet mindjárt!De mobilról simán tudsz netet osztani.
Ez mondjuk valóban igaz! Nem is érdemes olyan SIM-et keresnem, ami a HP-ben is akarna működni? Drágább jóval vagy nincs is olyan?
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Petrónius #105862 üzenetére
Már ne haragudj, de olyanokat kérdezel, amik tök egyszerűen a telekom weblapjára felnézve adják magukat. Egyféle korlátlan csomagjuk van, így nem nagyon van variáció, az pedig, hogy mennyi hangot adsz hozzá, teljesen evidensen kiválasztható a weblapjukon a konfigurátorban.
-
Krisz1000
tag
válasz dptrsk #105857 üzenetére
köszi! nekem is nagyjából ez volt az elképzelésem csak gondoltam hátha. az anyagi része miatt nem izgatom magam mert havi pár ezernél többel bíztos nem húztak le minket.
inkább az elv zavart, hogy készülék nuku hűségre meg behúznak.
az írod, régebben - ez a mi esetünkben relatív, mert 95 óta vagyunk ügyfelek és régebben mindig komoly készülékkedvezményeket kaptuk, sőt hallottam olyat is, akik szinte ingyen vagyis töredékáron kaptak készülékeket.
most pont a szóban forgó kötés előtt pár héttel voltam bent személyesen, mivel a netes felületen annyira gyenge és nevetséges engedményeket adott csúcstelefonokra, h nem hittem el, azt hittem én csinálok valamit rosszul. és ott mondta a srác hogy de igen, ez ennyi.
pl 2 év hűségre 10e körüli engedmény 170körüli csúcstelefonra stb.
úgy hogy több mint 20 éve vagyunk ügyfelek több számmal és kb 5 évvel előtte volt az utolsó készülékvásárlás...
mondtam neki ha csak ennyit tudnak akkor részünkről bármilyen hűség jó időre elfelejtve és megyünk gsm boltba. (szerintem akkor passzolhatott le a marketingeseknek minket a kis genya )mi a véleményed, hogy akkor ezeknek a dolgoknak az ideje lejárt? vagy akik sokat telefonálnak, 50-100e körül azok még kapnak? ez alatt valódi kedvezményt értek, tehát pl 50%. mi anno több telefont is vettünk ott így, tehát még a GSM bolti árnál is olcsóbban. és azért bevállaltuk persze a 2 évet.
-
viktorhu
veterán
válasz Krisz1000 #105872 üzenetére
Teljesen megváltozott a piac, ezt pont az utolsó bekezdésed mutatja: ma már nem lehet 50-100 ezer forintokat eltelefonálni.
Ott vannak a korlátlan díjcsomagok, és magentában arra is elég szép kedvezmény van még, de anélkül is 8900 a korlátlan belföldi hívás 10 ezer mellé a korlátlan net. Ha ezt így összelegózom, akkor már 110 ezer készülékkedvezményt felajánl kétéves szerződésre.
De he csak a hálózaton belüli korlátlant választom 3000-ért, meg 3 giga netet 2290-ért, akkor már csak 1100 forint lesz a készülékkedvezmény, ami már nem éri meg, mert ennél több egy éves szerződéssel a három havi havidíjkedvezmény, a készüléket meg megveszed máshol olcsóbban.
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Vásárolni akartam a Playen egy 800 Ft-os appot Telekom fizetéssel. Már be volt állítva, korábban már többször is vásároltam így. Elutasította. Rájöttem repülő üzemmódban hagytam véletlen, gondoltam biztos az a baj. Kikapcsolása után újra próbáltam, és azt írta nincs elég egyenleg. Mégis levonta a 800 Ft-ot
Most ilyenkor mit lehet tenni? Töltöttem rá pénzt, utána már gond nélkül sikerült. Emlékszem hogy volt rajta, pár napja néztem. Ja és csak netezésre használom ezt a telót, nem beszélek vele sosem, tehát nem fogyhatott el, még az összegre is emlékszem, pont annyit vont le...
Valahol nyomon lehet követni, hogy mikor mennyit vonnak le ilyen vásárlásokra? A Telekom fiókban nem találtam ilyet. A Playtől sem jött a szokásos e-mail. Vagy később "rájön " a rendszer, hogy hiba történt és visszatérítik?Köszi előre is ha tudtok rá valamit!
Szerk: Nem tudom jelent e valamit, a sikertelen vásárlást ujjlenyomattal próbáltam. Ami végül sikerült, oda inkább a gugli jelszót írtam be a vásárlás folyamán...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz sopruk #105874 üzenetére
A Google Pay oldaladon az előzményeknél láthatod a vásárlásaidat. Ha levonta a pénzt, de közben meghiúsult a vásárlás, akkor (a saját tapasztalatom szerint) kapcsol a Google a rendszere, és visszatéríti az összeget.
Ha mégse így lenne, akkor a Google-nak írj. (Ehhez küldd el a levélben a fizetési profil azonosítód. (12 szám, 4x3-as tagolású), valamint az e-mail címed, amivel a Play áruházban vásároltál.)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
lugosi
MODERÁTOR
Azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy úgy irányítsam át a hívásaimat (minden bejövőt), hogy ne a hangpostára, hanem az SMS értesítő számra menjen az átirányítás?
Tehát repülő üzemmód helyett csak hívást nem akarok fogadni, de SMS-ben értesülni szeretnék a hívásról. Sajnos ha csak hangpostára irányítom a hívást akkor nem kapok értesítő SMS-t ha az illető nem hagy üzenetet.A konkrét esetben a repülő üzemmód és a ne zavarjanak mód sem járható.
-
Pxs
aktív tag
Van egy készülék (Samsung A8 2018), amit új előfizetéssel, részletre szeretnék megvásárolni. Ugyanakkor, a webshopban az átvételnél azt írja, hogy csak személyesen, üzletben vehető át, és már csak egyetlen helyen, egy zalaegerszegi boltban, ami nekem nagyon kiesik, mivel Esztergomban tudnám átvenni.
Kérdés, van mód arra, hogy miután kiválasztottam ezt a zalaegerszegi üzletet átvételi helynek, átküldjék a cuccot az esztergomi üzletbe? És ha igen, hogyan kell ezt intézni? Személyesen nem szeretném, mert legutóbb horror (120 ezres) mobilelőleget kértek volna ott, a webshopos 25 ezer helyett (ugyanaz a készülék és a csomag).
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
A telekomnál a korlátlan zene opcióval a Tidal minden formátuma(veszteségmentes), és a klippek is adatforgalom mentesen használható? Egyáltalán úgy alapból a Tidal is benne foglaltatik?
Everybody lies.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Barthezz2 #105880 üzenetére
A Telekom Zene opciójával belföldön korlátlan netet adunk az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal zeneszolgáltatásokban elérhető zeneszámok meghallgatásához.
Ár és konstrukció.990 Ft/hóHogy a klippek is azt nem tudhatom, de szerintem nem.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Mit tudtok javasolni netre? Minél több legyen - minél olcsóbban. De ez ugye természetes.
Fiamnak akarok valami gazdaságos megoldást. Akár előfizetéses is lehet, illetve akár más szolgáltatónál is. Hanghívás nem lényeg. Az adat mennyiség a fontos.Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
válasz radio100jozs #105883 üzenetére
Köszi!
Kétkártyás telója van, Dominó - Most opcióval, bőven elég, nem használja szinte a hanghívás opciót.Bferibörs: Megírnád milyen flotta ez?
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
herdsman12
őstag
Hívásértesítő szolgáltatás "Aktív", nem fogadott hívás SMS-t nem kapok.
Hívom az üfsz-ot, de ez rendszeres hiba vagy csak én szívok? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #105887 üzenetére
Volte bevezetése óta volte használata esetén nem működik sajnos.
-
senior tag
Korlátlan face és insta van a mobilnetemhez. (3+3 GB magenta). Megosztom a netem, akkor más készülékről sem fogyasztják ezek az appok?
-
legenda
-
törölt tag
Hol lehet megnézni, hogy mikor vettem az adatcsomagokat?
-
Gedeon31
addikt
válasz Gedeon31 #105735 üzenetére
Felkerült az online felületre egy -11000 Ft-os számla. Számla - KESZULEK KORR névvel. A törlesztőrészlet még nem sikerült kijavítani az online felületen.
Vajon ilyenkor hogyan oldják meg? Tudják az első törlesztőrészletet törölni és újat feltenni az online felületre? -
lugosi
MODERÁTOR
Biztos ez? Nálam ha ki van kapcsolva a várakoztatás, azaz a hívó fél foglalt jelzést kap, akkor sem működik az értesítő sms sajnos.
Peozodus: köszi ezt kipróbálom.
Szerk.: kipróbáltam, sajnos nem kapok sms-t a nem fogadott hívásról, bár bemondja, hogy ha engedélyeztem a hívószám kijelzését (igen) akkor sms-ben értesülök róla.
A neten megnéztem az előfizetés beállításaiban, nincs kikapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lugosi #105896 üzenetére
Igen, nálam működik, de olvasom közben, hogy másnál is rendben van.
Korábban az egyik fórumtárssal próbálgattuk (iPhone volt akkor neki is, de hagyományos SIM kártyával), nem működött nála és nem is tudta beállítani az iPhone-on, áttette a SIM kártyát Androidos telefonba, belőtte a megfelelő hívásátirányításokat és utána már az iPhone-ba is megfelelően működött a szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorolaj és szűrő topik
- Astra kalandok @Bevezető rész
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Mark garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- SOFLOW SO2 Zero E-scooter 150km-rel, 21 hónap garanciával
- FÉLKONFIG (külön is eladó): i9-9900k MSI Z390 32GB RAM
- Apple iPhone 14 Pro, Midnight, 128Gb, új állapotú, 88% akku, Media M . számla, 2026-ig garanciális
- 8 GB , 1333 MHz , DDR3 , Registered , ECC , Nanya szerver memóriák.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen