Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
Előre is elnézést,biztos volt már ez a kérdés itt,de jó lenne konkrét válasz,pláne ha van itt Telekomos alkalmazott,aki vágja a témát.Szóval : hónap végén lejár a szerződött hűségidős előfizetésem,át szeretném váltani kártyásra.Keveset beszélek,korlátlan netem is van külön mobil routerben.
Mikor menjek be ezzel a kérésemmel,a lejárat előtt,utána,mit mondjak,van-e valami átfutása,gondolom az akkori számlát rendezni kell,de ez megy-e azonnal?Mire kell vigyázni,mert kicsit félek,hogy megpróbálnak megint "befűzni"? -
senior tag
-
norbertoth
senior tag
Hol tudom megnézni, hogy hanyadik számlát fizettem be pl a telefon törlesztőét? Elfelejtettem megnézni legutóbb hanyadiknál járok.. (számlák közzé igazán betehetnék ezt)
Köszi!• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
legenda
válasz norbertoth #106558 üzenetére
A fiókban ha lenyitod a kapcsolódó szekciót a befizetésre váró számláknál, ott kiírja, hogy a teljes vételárból eddig mennyi részlet került befizetésre.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
norbertoth
senior tag
Tudom, de most nincs semmi mert már befizettem hó legelején, akkor meg kell várni a következőt hogy láthassam.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
-=RelakS=-
veterán
Valaki megtenné, hogy a következőt megmagyarázza?
Anyámnak van három Domino SIM kártyája. Mind a három eddig olyan telefonban volt, amiben nincs mobilinternetre lehetőség, vagy legalábbis nem volt beállítva.
Most kapott okostelefont.
Lecseréltettük az egyik SIM kártyáját, és mivel láttam, hogy rettenetesen netezik, ránéztem a szolgáltatásaira, mielőtt a számláját 10 perc alatt elfészbúkozza mobilnet előfizetés hiányában.
Mind a három SIM kártyáján van 4GB felhasználható adatkapcsolat, ami május 17-én jár le.
Eddig ugye nem érdekelt, mert nem tudta volna használni, így a Mobilinternet részt nem figyeltem, hogy egyáltalán megjelenik-e.
De mi ez a 4GB, honnan jön, stb?Ha kapta ajándékba a Telekomtól, akkor köszönjük, meg minden, csak érdekel, hogy ez mégis mi
Amúgy ez még működik, hogy ha nincs mobilinterneted, akkor is használhatod, csak csillagászati áron?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
legenda
válasz norbertoth #106561 üzenetére
Ha letöltöd az utolsó számlát, abban is írják a fennmaradó összeget, abból kiszámolható.
-=RelakS=-: Volt ilyen ajándék korábban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
válasz -=RelakS=- #106562 üzenetére
Tavaly ősszel minden dominós kapott fél évre 4GB adatforgalmat.
-
thomas77
senior tag
válasz -=RelakS=- #106562 üzenetére
Szerintem te a net start-ról beszélsz. Vagy valami hasonló volt a neve, de úgy emlékszem, hogy ilyen már nincs. Vagy veszel opciót, vagy ajándék neted van, vagy nem netezel. Csillagászati áron már nem tudsz netezni.
Ha egyáltalán nincs neted, az alkalmazás elvileg működik. De annak használata normál esetben sem fogyasztja a kereted. -
-=RelakS=-
veterán
válasz thomas77 #106566 üzenetére
Köszi, ez is jó hír
Még egy kérdés: 30 988 1001-ről jött egy SMS, hogy a SIM alkalmazások telepítése nem sikerült.
Ez micsoda, illetve engedélyezni kellene-e? Teljesen bolond a telefonszámkeresőbe írt tapasztalatok. Egyik azt írja, hogy Telecom, a másik azt írja, hogy innen próbálták feltörni a fiókját...Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
legenda
válasz -=RelakS=- #106567 üzenetére
A SIM kártyához tartozó funkciók például az Autópályadíj, Mobil Lottó, Parkolás...stb.
-
thomas77
senior tag
válasz -=RelakS=- #106567 üzenetére
Nem emlékszem, hogy valaha kaptam volna ilyen sms-t.
Szerintem ne törődj vele. -
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Galaxy A6+ tegnap vízbe esett, egy nagyon rövid pillanatra. Egész este működött, ma reggelre viszont megadta magát. Gondolom a víz miatt.
Telekomos, még másfél év hűséggel, biztosítás is van. Viszont a doboza, töltőfeje vidéken. Jól sejtem, kelleni fog a doboz és a töltő is a biztosításhoz? Mennyi lehet az önrész?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
nagyúr
válasz Vangelis #106574 üzenetére
Neked előfizetéses SIM-ed van, Alper kolléga ezt nem látta és ajánlott neked nagyszerű Domino-s opciót!
Alper kollégát továbbképzésre utalom a Látóasszony topikba, mivel azt sem látta, hogy Ukrajna nem EU tagállam. Szegény megfosztott kolléga majdnem megszívta az ukrán mobilnet-tel!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Egyszer volt hol nem volt tegnapelőtt elfelejtettem feltölteni a Domino kártyámat. Látom az sms-ben, hogy 90 napig még van lehetőség újra aktiválni, kérdés hogy ha ezt megteszem akkor az eddigi egyenlegemet is visszakapom-e?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Letezik olyan (vagy egyenerteku) megoldas, hogy egy elofizeteshez 2 db SIM kartyat kapok, amiket egyszerre, ket kulonbozo telefonban is tudok hasznalni? Ha igen, hol tudok ennek utanaolvasni?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Apollo17hu #106585 üzenetére
MultiSIM
-
tag
válasz Apollo17hu #106585 üzenetére
Itt tudsz róla olvasni*: MultiSIM
*Én már kértem 2 db MultiSIM kártyát, így laptopban és mobiltelefonban tudom használni őket.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
canniball
nagyúr
Igen, a 300Ft az szerepelt az sms-ben is, az nem zavar. Ha az eddig felgyűlt összeg veszne el az már jobban fájna, igazából csak amiatt érdekel a reaktiválás, maga a szám sem kéne csak tartaléknak van.
Köszi az infót![ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
nagyúr
Esetleg erre valaki valamit?
Főleg aki már csinált ilyet. -
legenda
válasz canniball #106589 üzenetére
Megkerestem azért, de jól emlékeztem:
Amennyiben Domino előfizetésed rendelkezésre állási idejének lejárata óta kevesebb, mint 90 nap telt el (hívószám lekötési idő), akkor előfizetésed még nem szűnt meg. Töltsd fel előfizetésed egyenlegét, ezzel előfizetésed újra aktiválódik! Korábbról fennmaradt egyenleged az új feltöltés összegéhez hozzáadódik, azt felhasználhatod.
Forrás: [link]
Mikulásbá: Szia, Szerintem akkor menj intézni, ha már lejárt a hűség. Jellemzően próbálnak majd maradásra bírni a havi díjas előfizetésre, néhol még azt is divat csinálni és mondani, hogy nincs náluk készleten Domino SIM - pedig a váltáshoz muszáj annak megfelelő SIM kártyára cserélni -, mondhatod, hogy akkor rendeljenek, mert ezt csak üzletben tudod intézni.
Visszaolvasva találni itt olyan eseteket, aki csak a sokadik üzletben kapott valaki Domino SIM kártyát, vagy egy adott üzletben először nem, de magabiztosabb fellépés után mégis tudtak adni.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
Pár napja reklamáltak páran, hogy nem jött értesítő sms a Most lejártáról. Nekem ma járt le. Jött az összes telefonra. Lehet, hogy kijavították a hibát?
-
zeon.hu
nagyúr
Dominó net Szerbiában milyen feltételekkel használható?
#?*@&!
-
4Grider
nagyúr
válasz radio100jozs #106599 üzenetére
A világ net hetijegy nem 100 MB netet tartalmaz? Vagy van ide más Telenoros roaming csomag is?
Ja, látom, Világ net hetijegy plusz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen