Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Fókuszban Noob Saibot
gp A kiegészítő premierje kevesebb mint két hét múlva, a hónap végén várható.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
-
törölt tag
-
kalanchoe
senior tag
-
herdsman12
őstag
-
-
Indian74
senior tag
válasz kakuk.tamas #106952 üzenetére
Akkor szerinted,se Mate 10 pro,se P20 128gb,se Note 8 dual sim nem lesz már készleten???
Akkor minek van fent,vevőcsalogatónak???
Akkor így ebben a formában semmi értelme nincs,szerintemNAGYPAPA
-
törölt tag
válasz #08205312 #106965 üzenetére
Nem tudom, hogy életszerű-e vagy sem. Nekem sehogy sem “sikerült”, hiszen nekem semmit sem kellett érte (vagy ellene) tennem. Hiszen nem rajtam múlik, hogy a munkatársaim, ismerőseim melyik szolgáltatóval kötnek szerződést.
Egyedül a családra voltam hatással. A most is aktív első előfizetésemet a Westelnél kötöttem és emiatt ők is mind “harmincasok” lettek. A többi ismerős, munkatárs mind magától lett Westeles vagy később T-Mobil-előfizető. Ez nem az én sikerem. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Indian74 #106970 üzenetére
Ilyen esetekben jellemzően nem lesz már, a kiírt, irreálisan olcsó áron meg pláne nem. (Listaáron 79.860 Ft-ért független Mate 10 Pro 2 év gyártói jótállással? A legolcsóbb sufni GSM üzletben is a duplája környékén adják, ráadásul csak bolti garanciával.)
Technikai vagy személyi hibának tudnám inkább titulálni a jelenlegi állapotot.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lackooo84
nagyúr
Júni 1-től régi maraton csomagok off, most jött sms...
The Truth is out there...
-
Nordik
őstag
Most jött sms. Június 1el lezárják a maraton 200, 500 és 4Gb opciót....
-
tknof1871
őstag
Üdv! Most kaptam SMS-t, a Maraton 200 MB, 500 MB és 4 GB eseti adatopció Június 1-jével lezárják. Aki jobban ért hozzá elmagyarázná ez milyen változást jelent?
Én például Dominós vagyok, feltöltöm ebankból. Aztán böngészőben bejelentkezek a telekom oldalán és veszek Maraton 4 GB-ot ha már elfogy a felhasználható adatforgalom a mobiliterneten. Ez a leginkább költséghatékony és a Maraton-nál nincs "ablak", nincs egy meghatározott időhatár ami után lejár, ami után elvesztem azt az adatmennyiséget amit nem használok fel. A Maraton-t ezért választottam, ha megvettem elvileg végtelen ideig rendelkezésre állt ha használni akartam a mobilnetet.
Most ez a korlátlan ideig rendelkezésre állást szüntetik meg? Ez nem szimpatikus mert vagy olyan hónap, hogy elég 200 MB/hó adatforgalom máskor meg 2 GB/hó is kevés és nem tudom előre tervezni.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
-
legenda
válasz thomas77 #106986 üzenetére
Szerintem annyi is elég nekik, hogy arányában egyre több adat fogy, sokan akár a telefonálást is úgy eszközlik, ezért abba nyúlnak bele.
Amíg csak a Telekomnál van ilyen konstrukció feltöltős formában, addig nem is nagyon kell komolyabb következménytől tartaniuk, ezért variálhatnak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nordik
őstag
Mondjuk én se értem az áremelést. 2019et írunk már alapnak kellene lennie kétszer ekkora csonagoknak. 3-4 GB egy hónapra nem túl sok....
-
tknof1871
őstag
Oké, szóval a Maraton marad korlátlan ideig felhasználható (ill gondolom amig megvan a telefonszám). De mi a trükk? Vagy miért ez a változás? Miért szüntetik meg miért vezetik ki a 200 MB, 500 MB és 4 GB opciót a kínálatból? 4 GB-ot egyszerűbb leírni is. 1 darab szám, "4". Miért jobb a "3" "tizedesvessző" "5" leírva? Miért jobb, hogy a legnagyobb Maraton 500MB-al kisebb mint 4GB. Ebben mi a jó?
Én azt se szeretem amikor bemegyek a boltba és kiderül, átrendezték. És akkor minden áru megvan. Nem szűnt meg semmilyen termék. Csak meg kell keresnem hova tették.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
kalanchoe
senior tag
Én nem kaptam SMS-t, hogy lezárják a régi Maraton csomagokat. Még szerencse, hogy átmegyek havi díjasba...
-
legenda
válasz tknof1871 #106993 üzenetére
Kicsivel több forintot kérhetnek így egy egységért és ránézésre mégsem olyan csúnya - számolgatni meg nem mindenki szeret -, mintha az írták volna, hogy onnantól majd nem 3559 Ft a 4 GB, hanem x százalékkal több.
Nordik: Pedig akik a Maraton konstrukciót választják, többségében azért teszik, mert egy hónap alatt nem fogyasztják el a teljes adatkeretet, sőt, sokaknak több hónapra elég, mert nem konstans a felhasználói szokásuk.
Akiknek sokkal több adat kell havonta, annak jobban megéri a havi díjas előfizetés.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
-
bopeti98
őstag
Mi van a Telekommal? Először az új havidíjas csomagok, most meg ez a Maraton.
Lehet ebből Telenor lesz. 5490 Ft-ért kapnék 100 perc beszédet meg 101 GB mobilnetet. Telekomnál még Magenta 1-el sincs ilyen jó ajánlat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások