Hirdetés
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz radio100jozs #106599 üzenetére
Vicces ár, szerintem helyit kapok ennyiért, 5-10 GB-ot.
Amúgy csak átutazunk, hétfőn és kedden.#?*@&!
-
ubyegon2
nagyúr
még azt is divat csinálni és mondani, hogy nincs náluk készleten Domino SIM - pedig a váltáshoz muszáj annak megfelelő SIM kártyára cserélni
Én is olvastam milyen kálváriával jár az előfizetés Dominosítása, épp lejárt a hűségem, de csak bemegyek valamelyik nap elintézni. Lehet, hogy teljesen marha ötlet, de ha nincs nekik Domino SIM és nekem van egy felesleges még aktív és azt adom oda, hogy itt van egy, azzal is meg tudják csinálni elméletileg?
Van technikai akadálya ennek, mert azt persze sejtem, hogy ott mit fognak mondani, de remélem hatékony hangulatban leszek majd, akkor addig el nem jövök, míg nincs elintézve valami módon. Gondolom hivatalos Telekom üzletben célszerű ezt intézni, már ha egyáltalán tudhatom, melyek azok.....weboldalon ez kiderül?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
4Grider
nagyúr
válasz ubyegon2 #106605 üzenetére
Jutalék nélküli munka esetén te sem erőltetnéd meg magad, amikor a munkaadód azért ad neked minimálbért, mert azt a jutalékkal ki tudod egészíteni.
Mindegyik telekom üzlet hivatalos. A telekom.hu oldalon azért megkülönbözettik a partnerboltokat (Partner) a Telekom saját üzleteitől... -
ubyegon2
nagyúr
válasz 4Grider #106606 üzenetére
Jutalék nélküli munka esetén te sem erőltetnéd meg magad, amikor a munkaadód azért ad neked minimálbért, mert azt a jutalékkal ki tudod egészíteni.
Ezt ugye nem azért írod, mert engem vagy a többi ügyfelet akarsz meggyőzni arról, hogy inkább ne akarjuk ezt, hanem alapból úgy menjünk be egy szolgáltatóhoz, hogy kérdezzünk rá, kap-e ezért külön pénzt, mert ha nem akkor én kérek elnézést és már itt sem vagyok!
Amúgy ha az ismert feltételekkel is elvállalja a munkát, akkor már kötelessége normálisan végezni. De mehet máshová is, persze az ilyen üldögélős kényelmes meló az sokaknak tetszik.
Ha ég a házad, téged fog érdekelni, hogy a tűzoltó nem kap több pénzt akkor sem, ha bemegy az égő házba, mint akkor ha csak üldögél a laktanyában?
(#106608) dptrsk
olyan nincs, hogy itt egy domino SIM erre kérem ezt a számot.
Köszi neked is az infót. Eszem ágában nem volt csak úgy odamenni, hogy itt egy SIM, csak felmerült, ha már arra kell készülni, hogy alapból elhajtják az embert esetleg még úgy is, hogy belehazudnak a képembe, hogy nincs SIM...... Gyanítom, hogy ha hozott anyagból kéne dolgoznia, még többet kéne pötyögni a pici ujjacskájával, jaj dehogy terhelném én le ennyire, különben is fene a pofámat, hogy variálok itt össze-vissza! Ha már egyszer előfizettem, fizessem életem végéig, ne szegény ügyintézőket akadályozzam social media tesztelés közben!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Mikulásbá #106607 üzenetére
Két hete váltottam vissza két havidíjas számomat Dominóra (Győr Pláza) . A kapott kártya csomagolása csak átlátszó fólia volt, telefonszám nem volt ráírva, utólag írta rájuk filccel az ügyintéző. A vonalkód felett CSERE DOMSIM... látszik. Senki nem volt előttem, max. 15 percet voltam bent, nem is akartak marasztalni, rám erőltetni mást. Dolgozói flottában voltam, hűség nélkül, de már egy ideje nem használtam ki, gondolom publikus csomagban meg jobbat nem tudott volna ajánlani. Amúgy mindhárom szolgáltatónak van a vállalat felé dolgozói csomagja, de most jelenleg egyik sem érdekel, a Dominó is jól személyre szabható most az alkalmazásból, ha több beszéd kellene átmenetileg pl. A kártyákért kellett fizatnem, 1990Ft=80perc+1GB. Az utolsó csekket pedig a héten fizettem be.
Amúgy én is tartottam a cserétől a korábban olvasottak miatt, de szerencsére nem így volt...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #106610 üzenetére
Ott helyben kellett kifizetni a számlát,ami még esedékes volt?Gondolok itt olyanra,ha tört hónap.
-
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #106612 üzenetére
Tehát végig megy a teljes hónap?Vagy a fordulónap számít?
-
4Grider
nagyúr
válasz lugosi #106615 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy az elvégzett munkával arányosan kell bérezni a munkavállalókat az alvállalkozóknál is, és nagyon nem jó gyakorlat, hogy pár száz Ft-ot ad a szolgáltató a munkáltatónak (nem a munkavállalónak!) egy prepaid előfizetői szerződés megkötéséért. Ennek egyenes következménye lesz az, amit néhányan jónéhány partnernél tapasztalunk. A szolgáltató véletlenül pedig pont abban érdekelt, hogy minél magasabb legyen a postpaid/prepaid arány.
-
Pxs
aktív tag
Rendeltem és aktiváltattam EU-s roaming netcsomagot (Travel & Surf, Szlovákiában használnám), viszont sehogyan sem tudom rábírni a működésre. A telefon egy Samsung Note 4, roaming engedélyezve a beállításoknál, és fixen ráállítottam a Telekom SK szolgáltatóra, ami elvileg a hivatalos roaming partner. Az állapotjelző sávban fent ott virít a 4G és a R jelzés (utóbbi csak 2-es térerővel), de nem tölt be semmilyen netes dolgot a készülék. Próbáltam új APN profilt hozzáadni, erre mentéskor nem hozza létre a profilt.
Van valakinek ötlete? :S
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
-
Pxs
aktív tag
válasz Soulfly842 #106619 üzenetére
Adatroaming engedélyezve van? Manuális hálózatválaztással próbáltál más hálózatra menni?
-Igen/nem
Sima előfizetés? korlátos ill. domino kártyánál egyszeri alkalommal engedélyezni kell a roamingot. Használtad ezt a kártyát már külföldön?
-Domino kártya, és csak hívásra használtam eddig külföldön.
(szerk. működik, előbb a tárcsázóban beadtam a *104# kódot, és engedélyezte. Köszönöm a tippet! )
[ Szerkesztve ]
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
4Grider
nagyúr
válasz Soulfly842 #106617 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy mi a differencia a két üzlettípus között. A HIVATALOS szóra próbáltam rávilágítani, vagy tudsz esetleg nem hivatalos Telekom üzletről?
-
félisten
Üdv!
Lehet tudni, hogy meddig tart a mostani Cyber Tavasz akció?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz AxBattler #106624 üzenetére
A fenti készülékpromóció keretében elérhető készülékajánlatok 2019. április 1-jétől visszavonásig, illetve a készlet erejéig érhetők el. - Forrás: Cyber Tavasz.
-
félisten
válasz #77646080 #106625 üzenetére
Mehh. A 2018-as Galaxy A8-ról pont lecsúsztam, kifutóként most nincs készleten.
Ilyenkor szoktak még készletezni, vagy már veszett fejsze nyele, és válasszak inkább másik készüléket?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
adsl
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy másnál rendesen működik a play áruház?Mert én belépek és leakarok tölteni bármilyen alkalmazást azt írja hogy letöltés függőben(elég sokáig)majd utána kezdi meg a letöltést ami szintén több percig tart mire letölti.Mobilinternettel simábban megy.Eddig nem volt ilyen mindig egyből letöltött bármit amit akartam.Valami ötlete van valakinek?
-
legenda
Mobilinternettel ha simábban megy, akkor itt minden rendben van, mert ez a Telekom mobil szolgáltatásokkal kapcsolatos topik.
Telekom kábeles internettel ([link]) van gond, vagy mivel?
Az IPv6 szokott esetleg bekavarni, azt nem mindig tolerálja a Google Play.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thomas77
senior tag
Holnap 100 perc lebeszélhetőség mesz a domino day.
-
stefi68
addikt
A Telekom majd 2 hónappal az esedékessége (06.11) előtt küldi az adategyeztetésre figyelmeztető sms-t. Megjegyzem ezelőtt is így csinálták, majd előtte való nap küldtek még egyet, hogy másnap megszűnik a szám.
Na mindegy, nem is ez a téma most...
A kérdésem, ha most megcsinálom az adategyeztetést (hogy ne felejtsem el 2 hónap múlva), akkor a mai naptól számolják az újabb 1 évet és nem a júniusi esedékes dátumtól?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
btudos
veterán
válasz stefi68 #106638 üzenetére
Csap tippelek, de szerintem szándékosan küldenek korábban értesítést. Annak idején az egész ország egy 2 hónapos ablakban adategyeztetett, annyira szűk határidőt kaptak a szolgáltatók. Ezt a terhelést valamennyire el lehet oszlatni ha az újabb adategyeztetésre figyelmeztető üzenetet korábban küldik ki az ügyfelek egy részének.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
clon
aktív tag
-
stefi68
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Ezt sejtettem...
Akkor május végére írok egy emlékeztetőt.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
legenda
válasz stefi68 #106643 üzenetére
Nekem is ott rikít sárgával az egyik, májusban aktuális adategyeztetésű Domino előfizetésnél a figyelmeztetés egy ideje - SMS-t is kapott már azzal kapcsolatban a SIM kártyát használó családtag -, de nem kapkodom el, nem akarom mindig előrébb hozni a lejárati dátumot, az utolsó napokban fogom csak megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
btudos
veterán
Nem ugyanarról beszélek, ez inkább tűnik hibának, vagy valami egyéb módosításnak, mert mi alapján módosítják az egyeztetés időpontját, ha te egyszerre csináltad.
Én csak annyit írtam, hogy az SMS értesítés kiküldése sok felhasználónál célt érhet, és automatikusan adatot egyeztetnek akkor is, ha amúgy még nem kéne (mert mondjuk nem használ online felületet, ahol láthatná, hogy amúgy még nem kellene foglalkozni vele).
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tzimash
őstag
Szerintetek várható, hogy lejjebb megy még egy kicsit a Galaxy S9 ára?
Most új előfizuval 170940, nekem akkor lesz oké, ha 166k lesz.
Nem én garasoskodok ennyire
Céges teló lenne és ennyi a max keret rá, amit még engedélyeznek.
Vagy várok még, hogy lejjebb menjen az ára, vagy választok, A9, A8, A50-ből..., csak Samsung jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF -RTX 3060 12GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest