Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
ASUS blog: tágítsunk a látóterünkön!
ph Egy notebook nagyon jó munkaeszköz lehet, de a kisméretű kijelző sokszor kevésnek bizonyul. Ezen segítenek a hordozható monitorok!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kapcsoltassátok ki a VoLTE funkciót, az megoldja a bejövő hívásos gondot.
-
-
legenda
válasz thomas77 #106456 üzenetére
Szerintem is így a jó, nálam is így van a Note9-en, hogy ha a másik fél HD/VoLTE képes, akkor már abból látom, amikor hívom, megjelenik egy szürke HD ikon, aztán amikor a HD/VoLTE kapcsolat létre jön, akkor átvált zöldre. Visszafelé is így működik, tehát amikor engem hívnak.
lugosi: Szuper! Nincs mit!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz szabogabor10 #106449 üzenetére
Meg is kaptam, csak "helytelen kód" 2x próbáltam meg, 5x lehet... de időközben már mindegy lett, marad telekomos kártya benne.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
bexinho23
őstag
Szemet banda ez a telekom. Mindig ez megy. Ha nagy ritkan az allam valahol adot csokkent (jelen esetben az internetadot tavaly), csokken mindenhol a tarifa. Dominos feltoltosnel 4 GB maraton 4000rol 3550re csökkent. Ez mostanaig volt igy, ugyanis most latom az alkalmazasban, hogy szepen levittek az adatkeretet 3,5 GBra. Ilyen egy piti bandat...... es kozben jon az 5G.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek 4 gigából most vásároljak be?
-
legenda
válasz bexinho23 #106466 üzenetére
Szerintem nem hiba, hanem szándékos a jelenlegi elrendezés az alkalmazásban, viszont még a májusi ászf változásban sem szerepel, hogy csak a 3.5 GB-os csomag maradna és bármi történne a 4 GB-os változattal, ezért nem kell aggódni egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz KurtCobain #106469 üzenetére
Akkor lehet halasztom a dolgot. Csak amíg nincs rá szükségem, addig nem veszem meg, nehogy lemenjen hamarabb.
-
thomas77
senior tag
válasz #81524480 #106471 üzenetére
Kicsit off, de beírom, másodjára nyerek 2 héten belül vodafone jódologot: 500 MB adatot 1 hétre.
Egy kicsit árnyalja a dolgot, hogy a munkahelyemen az irodában alig van voda térerő.
Van még a telekomos novemberi 4GB-ból is, de lassan adhatna a Telekom megint egy nagyobb atatmnnyiséget ajándékba. Szerintem mindannyian el tudnánk viselni... -
törölt tag
válasz thomas77 #106472 üzenetére
Vodát annyira nem ismerem, régen nálam nem szolgáltattak, most már elvileg van 4G lefedettségük ide vonatkozóan is. Mindenesetre gyenge, szóval nálam leginkább a Telekom és a Telenor jöhetne szóba.
Viszont a Telenornál nincsenek maraton típusú csomagok, valamint a percek is drágábbak a számomra. (sokszor hálózaton belül telefonálok, és hosszabb telefonálás esetében nem mindegy, hogy 19 ft, vagy 9 ft egy perc.)Valóban jöhetne már valami hosszabb időre szóló net, például heti 3 GB csomag, ami havonta 1x igényelhető volt.
-
törölt tag
Sziasztok! USA-ból fogadtam a héten hívásokat. Előfizetéses mobil s tarifám van. Ilyen esetben nekem fog ez valamibe kerülni?
-
veterán
Sziasztok!
Céges Telekom előfizetésem van - KEF-es - így kizárt hogy megadják a jelszót hozzá. Illetve a privát számom Telenoros, feltöltős. Két telefont hordok magammal, egy nyomógombos Nokiát és egy Pixel 3-at.
2 kérdésben keresem a megoldást.
1. Hogyan tudom aktiváltatni a Telekom VoLTE-t ("4G hang"), ha nincs jelszavam a céges előfizetéshez?
(ha tudom egyáltalán...)2. Hamarosan működni fog a Pixelen az e-SIM, jó lenne csak egy telefont hurcolni. A KEF-s Telekom flottában nem elérhető az e-SIM; így marad a privát számom, amit hajlandó vagyok átvinni a Telekomhoz.
Viszont csak havidíjas előfizetéshez ad e-SIM-et a Telekom.
A kérdésem: OK, atviszem havidíjasra a Telekomhoz, kérek e-SIM-et, de utána gyorsan váltok feltöltős kártyára. Megmarad az e-SIM?Köszönöm szépen a választ!
Szerk: A telefont nem szeretném lecserélni hagyományos dual-SIM-es készülékre.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz focvis #106478 üzenetére
Szia,
Amennyiben a kapcsolódó szerződés lehetővé teszi - jellemzően igen -, úgy a cég/flotta illetékese/kezelője tudja kérni a szolgáltatótól a VoLTE aktiválását.
Domino esetén nem támogatott (még?) az eSIM, így ha arra visszaváltás történik, az fizikai SIM kártyával lehetséges.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz btudos #106479 üzenetére
+ kali
Köszönöm szépen a gyors választ!
Ez meglepő, hogy technikailag nem lehetséges; azt gondoltam, simán csak marketing-fogás, hogy nem adnak feltöltőshöz e-SIM-et, hadd fizessen az ügyfél.
A privát számomon az évenkénti 3 000 Ft egyenleg-feltöltésből még marad kb. 2 000 Ft évfordulókor, így számomra nem biznisz egy előfizetéses kártya. -
Soulfly842
addikt
válasz focvis #106478 üzenetére
Alacsony havidíjjal saját névre is vehetsz igénybe KEF-s díjcsomagot (persze, ami a cég nevén a mellett és nem ahelyett). Arra nem gondoltál? Több számot is vihetnél be és akkor pl. a családtagoknak is adhatnál kedvezőbb díjszabású flottát - egymás közötti ingyenes telefonálással.
Ehhez nem kell mást tenned csak a munkáltatódtól - egy külön erre a célra kiállított - munkáltatói igazolást kérni.
Szerk: utólag beírtak miatt írom: akkor neked nem pályázik az előfizetéses kártya a másodlagos kártyára, max pl. családtagoknak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mitől van az, hogy a mobilom eszi a mobilnetet, mikor nem is használom? Valakinek van erre valami tippje? Vagy milyen appokat kéne letiltani mobilnetről? (Gyári Androidos appokra gondolok.)
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Fura ez. Ha új előfizetést kérek csak sim kártyával, hűség nélkül, az otthoni vezetékes előfizetések mellé kérve, akkor normális árak vannak. Ha azt mondom hogy a meglévő Dominó számom váltanám havidíjasra, akkor nem is ajánlja fel, hogy az otthoni mellé csapassam a jobb árakért, így a drágább árak vannak.
Vagyis a Magenta 1 kedvezmény Dominóról nincs megkínálva. -
gzbotii
veterán
Épp most töltöttem fel az egyenlegemet az appon keresztül, megjegyezte a bankkártyám, ami nagyon pozitív, mondjuk annál a résznél, amikor még a CVV kódot sem kérte be, már nem örültem ennyire. Ez normális működés része?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz gzbotii #106491 üzenetére
A kártyaadatok biztonságával kapcsolatban ez problémát nem jelent, mivel az adatok elkódolva a telefonodon kerülnek letárolásra. Ha ellopják a készüléked és azon balga módon nem használsz normális képernyővédelmet/lezárást, akkor maximum a saját Dominódat tudják a bankkártyádról töltögetni...
-
senior tag
Én 2 hete testvéremet berakattam dominóról Magenta 1-be, mert így sokkal gazdaságosabb az igényeinek. Akkor kivették őt a családi mobil opcióból. Felhívtam őket, hogy legyenek szívesek visszarakni. Idegbeteg kiabáló ügyintéző mondja, hogy nincs Magenta 1-be és igény sincs rá kérve. Mondom hallgassák vissza a beszélgetést, az egészet telefonon kértük. Mintha meg se hallaná és mondja tovább. Mondom tisztában vagyok mi szükséges hozzá, akkor legyen szíves újra rögzíteni az igényt.. Néha vannak bajok, de alapvetően szeretem a telekomot, főleg a magenta 1 miatt..
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam telekom oldalán - ahol persze minden más le van írva a díjcsomagról - így itt kérdezem meg: a Mobile M csomagban lévő hálózaton belül díjtalan hívások mellett, a más hálózatok irányába indított hívás a 3000Ft-os havidíjból vonódik le 35Ft/perc alapján (így lenne logikus és nem genyóság) vagy a 35Ft/perc hozzáadódik a 3000Ft-os havidíjhoz, majd ha például 10 percet töltöttem más hálózatokba való hívással akkor a példának megfelelően 3350Ft lesz a havidíjam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Készíts képet az igazi nevedből!
- FreeCAD
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Synology NAS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen