Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz radio100jozs #106800 üzenetére
Én használok vezetékest. UPC-t. De csak azért, mert úgy olcsóbb a netem. Gondolom a Telekomnál is van hasonló csomag ajánlat, ahol a vezetékes telefon az olcsósító tényező.
-
legenda
válasz lugosi #106796 üzenetére
A kedvezményes dolognak nem számoltam még utána pontosan, de megteszem majd, mert van mit összeadni és kivonni, ha megszűnik vagy változik a csak mobilos előfizetésekre szóló Telekom kedvezmény, de közben több előfizetésnél is nő az e-pack kedvezmény és olcsóbb a havidíj.
Ha összességében nem éri meg, akkor egyik előfizetésemen sem váltok díjcsomagot.
Lenne itt lehetőség Telekomos otthoni szolgáltatásokra előfizetni (ráadásul optika van), de annak nem sok esélyét látom, ha csak a kedvezmények miatt tenném.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #106799 üzenetére
Ja várj akkor a 2500 lebeszélhetőben már nincs benne más? Az úgy szar!
Eddigiben 80 perc és nem kell figyelni vodásat hívok
Újban 2500 alapból és ha hívok vodásat 80*35 pluszban és 2500+2800 lesz a számla? Jól értem?
Ha így értik akkor az úgy szar ügy leszarom ha hálón belül korlátlanLehet még az eddigi 80 perces Mobil S-re hűséget kötni? Nekem az jobban megfelel.
-
nagyúr
Még szerencse,hogy a héten lejár a hűségem.
-
AnonymusX
senior tag
Az új díjcsomagokkal jön új kedvezmény is: 15% ha egynél több előfizetés van egy folyószámlán: Lakossági ÁSZF
5/a havidíjas - értékesíthető -
melléklet 3.3.1. pont"Az Előfizető rendelkezzen a mobil folyószámláján (egy számlában számlázott) legalább két olyan aktív (nem szüneteltetett, korlátozott vagy felfüggesztett) havidíjas előfizetéssel, melyen a Mobil S 2017/M 2017/L 2017/XXL 2017/Korlátlan /XL 2017, Mobil S/Mobil M/Mobil L / Mobil XL hang díjcsomagok vagy Net 6 GB/ 15 GB/ Net 10 GB/
Net 30 GB mobilinternet díjcsomagok valamelyike került aktiválásra. A Telekom mobil kedvezmény az előzőeken felül csak abban az esetben érvényesül, amennyiben a mobil folyószámlán legalább 1db Mobil S/Mobil M/Mobil L/ Mobil XL hang díjcsomag szerepel." -
senior tag
-
legenda
válasz Fox Mulder #106810 üzenetére
Amíg ki nem vezetik - ami nem mostanság lesz - a jelenlegi, illetve hamarosan lezárásra kerülő díjcsomagokat, addig nem muszáj váltani.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vpanangin
senior tag
válasz Soulfly842 #106764 üzenetére
"Szerintem nem lesz rossz az új irány"
Biztosan a közzétett változásokra gondoltál?
-
btudos
veterán
válasz Fox Mulder #106810 üzenetére
Mehet tovább ahogy van.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nagyúr
Én épp ma váltottam ugyanarra, amiben voltam, 800 forinttal olcsóbb lett! Aztán valahogy mégsem, hanem a régi árat mutatta minden felület. Aztán az ÜSZ-es koma azt mondta, hogy ja ott valami hiba van biztosan.......mondtam is neki, hogy koma, ha az ügyfél bejelentkezik és kap egy csomagárat és arra rákattintva kvázi szerződik, akkor az elég barátságtalan, ha mégsem azon az áron kap szolgáltatást!
Szerintetek ilyenkor mi van? Az ügyfelet kell érdekelje, hogy ki tolja el a honlapon a dolgokat, ha ő szerződni tud valamire?
Ez nem olyan, mint a boltban, ha kinn felejtenek egy alacsonyabb árról árcimkét, akkor azon az áron kell, hogy adják a vevőnek az árut! Ez szolgáltatások esetén nincs így?[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
Mennyivel másabbak ezek az új csomagok? Mert nekem még mindig ugyanazt mutatja az app. Ha az újabbak rosszabbak, akkor megrendelem a Magenta1 csomagot hamarabb.
[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
Hol tudom megnézni, hogy mikor aktuális az adategyeztetés? Az app-ban nem találom sehol.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Cranberries #106817 üzenetére
telekom.hu-n belépve kiírja.
-
senior tag
Mobil S + 3 GB (6GB net) nekem most Magenta 1 + epackkel 3003 Ft. Érdemes ezt most meghosszabbíttatni 2 évre? Szeretnék hívni nem csak 30-as számokat is, szóval nem szívesen fizetek percenként 35 forintot.
vaaagy 2 évet csak úgy lehet, ha veszek új készüléket?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz XboxGamePass #106821 üzenetére
2 évre csak úgy lehet, ha veszel készüléket, de ha nincs tervben készülék, maradhatsz a csomagban, amíg ki nem vezetik.
Azaz nincs miért aggódnod, ha kivezetik, akkor készülék ide vagy oda váltanod kell, jelenleg csak lezárják a csomagot.[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
Az új XL csomag nem teljesen ugyanaz mint az L.Annyi a különbség,hogy az XL még tartalmaz 2 Multi SIM-et.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
nagyúr
válasz dptrsk #106819 üzenetére
Az nagyon jó! Nekem is oda belépve írta az aktuális csomagárakat, amiről persze kiderült, hogy ja persze, az nem annyi, valami tévedés történt.
Persze ez a hivatalos oldal, nem tudsz mást ajánlani, de célszerű lenne megjegyzésben odaírnod, hogy az árak esetlegesek a honlapon. (esetleg tényleg annyi, amennyire ki van írva)
-
bopeti98
őstag
Kár hogy lezárják a mostani Mobil S csomagot. Nekem 80 perc bőven elég. Még sosem léptem túl. Kb 30-40 percet szoktam lebeszélni. A net meg 12 GB Magenta 1 duplázással. Így kerül 4200 Ft-ba. Hűség már nincs rá. Amíg teljesen ki nem vezetik ezt a csomagot addig nekem ez tökéletes így. Az új Mobil S-be azért hagyhattak volna egy 50 percet hálón kívülre mert így nagyon nem éri meg.
Szerk: most nézem hogy a Mobil M-be meg a 150 percet levitték 90 percre. Ez így viszont nagyon gáz még ha 500 Ft-al olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha most Mobil M csomagot vennék, akkor új S-be, vagy új M-be tennének át.
-
nagyúr
válasz #81524480 #106826 üzenetére
Most még M lenne, de amúgy én is pont ezen gondolkodtam, viszont a mostani M az a díjszabás alapján M
2017, így ha bejön az új M, akkor lehet kiírná a weboldal az évszámot a csomag mellé. Másként nem nagyon lehet. Mi alapján rakna ár S-be? Új M meg más kondíciókkal bír.Más
Megnéztem milyen ajánlatok vannak bejelentkezve, ha lejárt a 20+ éves elúfizumra a hűség, aztán megnéztem a teljesen új belépőnek adott kedvezménnyel is.....jó persze, írták már sokan, hogy csak a hozzám hasonló idióta ügyfelek értelmezik hűségnek a hűség szót. Szerintem meg az az idióta, aki leidiótázza azt, aki a magyar szó elfogadott kijelentését érti egy leírt kifejezés alatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
nagyúr
válasz #81524480 #106828 üzenetére
Maga a mondat eldöntendő szószerkezteket tartalmazott, így mindegy a pont a végén.
Amúgy szerintem ilyenkor mindenki összezavarodik, még a látók is, mint a példa mutatja.
Nekem a vonalas teló berakása tűnik zseniálisnak, ez elég rétegigény lehet, de elsőre van, akinek mégis vonzó lenne?
Amúgy, ha nem teszel semmit, marad a régi csomagod, míg ki nem vezetik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ubyegon2 #106829 üzenetére
Vonalas telefonnal mi van? Erről IS lemaradtam.
Most találtam még egy májusi változást:
Érintett szolgáltatás: valamennyi szolgáltatás
Bevezetésre kerül a Magenta 1 Domino kedvezménycsomag.Valaki tudja, ez mit takar?
Egyébként lehet, a régi csomagokkal is az lesz, mint a Domino Maraton csomagokkal. Azok is még mindig megvásárolhatóak, csak már más van "előtérben".
-
chungee
addikt
-
norbertoth
senior tag
Tudtok valamit a megszűnő kapcsolatkártyáról? Pontosan arra lennék kíváncsi hogy meddig lehet a kedvezményeket felhasználni? Májusban szeretnék a Tropicariumba elmenni, még fel tudom használni?
Köszi a helpet!
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Keem1
addikt
Megnéztem az új díjcsomagokat. A Telekomnak nem lesz hálón belüli percdíja? Ez szerintem az egyre nagyobb teret nyerő VoIP miatt lehet, haladni kell a korral. A "2500 Ft + hálón belül 0 + 80 perc/sms egyéb irányba" esetén nem gondolkodnék egy másodpercig se.
#106839 norbertoth
Itt[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Hol lehet megnézni az új díjcsomagokat?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
vpanangin
senior tag
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm! Megtaláltam viszont a telekom otthoni korlátlan az mit is takar? A vezetékes számokat?
-
enginev3.0
félisten
válasz norbertoth #106841 üzenetére
igen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
punky10
addikt
Sziasztok.
Jól emlékszem,hogy havidíjas előfizetés átváltása Dominóra(lejárt a hűségidő)csak személyesen lehet,mert cserélik a SIM lártyát?Mert nem találtam sehol ilyen menüpontot...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
UHHH
senior tag
Már korábban eltűnt a weblapról/appból, hogy az ingyen 80 percből mennyi maradt.
De mégis, hol tudom megnézni, hogy mennyi van? Kérlek, mondjátok meg, ha van erre lehetőség valamerre.
Köszönöm! -
Keem1
addikt
Huhh, jól látom, hogy ezek az új díjcsomagok holnap jönnek? Tehát ha nekem több net kell még a régi hanggal, még ma váltsak csomagot, ugye?
(mindig nyárra szoktam több netet hozzádobni a csomaghoz, olyankor többet vagyok szabadban, több fogy)[ Szerkesztve ]
-
Keem1
addikt
Na és hol tudok? Eddig simán online váltottam. Ezt most nem találom.
Basszus, ezek szerint már nem tudok, mert hó elején már váltottam 3 GB-ra
#106849 kali:
Köszönöm, közben már megtaláltam, a másik két előfizunál ott van, a sajátomnál nincs. Ellőttem a havi egy lehetőséget[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Keem1 #106848 üzenetére
Ez sajna ilyen, én ma érdeklődtem díjcsomagváltással kapcsolatban, de a majomgyerek egyetlen szóval nem említette, hogy holnaptól új díjcsomagok lesznek, vegyem azokat is számításba. Csak össze-vissza mismásolt a kérdéseimre, mintha nem azért tartanák.....épp csak azt nem mondta, hogy ne fárasszam már a hülye kérdéseimmel. Lassan úgy néz ki, Vanda hasznosabb lesz, mint ezek a léhútők.
Amúgy, ha nincs a félrevezető hamis csomaginformáció az oldalon, nem is váltottam volna, így azzal nem nyertem semmit, viszont most meg nem tudok kedvezőbb csomagra váltani emiatt.
Lehet nem is kéne ezt annyiban hagynom.......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- DIGI internet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen