Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerényebb Honor X6b a láthatáron
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz anonymus89 #105599 üzenetére
30 nap. Rossz helyről olvastam bocsi, 14 mégis.
Ezt se sokan tudják így, sajnos eljátszák, hogy még nem érkezett be a raktárukba:
A vételár visszatérítése
"A kereskedőnek a vásárlástól való elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell fizetnie Önnek a vételárat, amennyiben kézhez kapta a visszaküldött árut vagy az igazolást arról, hogy Ön visszaküldte azt.
Ha Ön szállítási költséget is fizetett a vásárláskor, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie. Abban az esetben azonban, ha Ön nem szokványos postai kézbesítést (hanem pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedőnek jogában áll ennek a költségét felszámolni. "
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
anonymus89
addikt
válasz 4Grider #105600 üzenetére
Okés akkor jól olvastam, köszönöm a választ!
Sajnos 43. napon kaptam vissza a vételárat, amit meg is reklamáltam a 31. napon mert azt hittem 30 naptári napjuk van visszautalni.
Kaptam egy olyan választ 45 nap után, hogy a reklamációm nem jogos mert visszautalták a vételárat. (sajnos meg sem lepődöm, igaz Édesanyám telekomos 19-i határidős számláját 20-án egyenlítettem ki bankkártyával na ekkor már Ő kapott egy felszólító sms-t, melyben közölték, hogy következő felszólítás már fizetős lesz)
Csak emiatt kérdeztem.u.i: egyébként van tapasztalat mennyi idő alatt utalnak?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Atomgeszi
veterán
Dominó feltöltőkártyát mennyivel kell feltölteni, hogy 1 évig hosszabbodjon az érvényessége?
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
válasz Atomgeszi #105605 üzenetére
Tudtommal 2500 Ft esetén már 1 év.
Megelőztek[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Atomgeszi
veterán
-
válasz Atomgeszi #105608 üzenetére
Nem, frissen kell 2.5k-t tölteni rá.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Atomgeszi
veterán
válasz MaxxDamage #105609 üzenetére
Ohh..
Akkor az lehet ,hogy az 1700 az fél évre hosszabbította?Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
fahrii
őstag
A korlátlan tv és film opció a szolgáltatótól különálló HBO GO regisztrációkra is vonatkozik?
-
rover45
senior tag
válasz Atomgeszi #105608 üzenetére
Nagyszüleim is benézték tavaly (80 felett járnak korban).
Értesítés nélkül kapcsolták ki a telefonjukat.
Sem SMS, sem e-mail, semmi nem jött róla, hogy le fog járni a kártya érvényessége.
Hajlani fél3kor jött egy e-mailem, hogy az adott számot leválasztották a Telekom fiókomról.Hívom az ügyfélszolgálatot, hogy mi van. Közölték, hogy nem egyeztettem adatot
Itt küldtem el az ügyintézőt és felhívtam a figyelmét, hogy 3 hónapja egyeztettem adatot.
Aztán 10 perc kérem várjon után kiderült, hogy mi van.Miután töltöttem rá, pár percen belül visszakapcsolták.
Megreklamáltam és kaptam 10 -azaz tíz- perc ingyen beszélgetést, na utána döntöttem el, hogy megy a telefonszámuk másik szolgáltatóhoz. -
-
senior tag
-
Atomgeszi
veterán
válasz XboxGamePass #105618 üzenetére
Akkor mennyivel kell minimum? Vandával hiába próbáltam megbeszélni, díjcsomagváltás meg percdíjas menüpontokat hozott be.
[link] Ez alapján sem egyértelmű, hisz nincs meghatározva a minimum összeg, csak, hogy 2500 alatt.
[ Szerkesztve ]
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
válasz Atomgeszi #105619 üzenetére
Rakj rá/tölts rá 2500 Ft-ot és meg van oldva, 1 év tuti+
Nekem is van 12k jóváírás, azt még egy fityinget sem használtam el és 150+ nap múlva lejár, tehát lassan töltenem kell rá nekem is 2500 Ft-t...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MaxxDamage #105620 üzenetére
A tuti+ a vodafone új prepaid díjcsomagja
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
válasz Donki Hóte #105621 üzenetére
Vodától hoztam át a számom, nem kis idő és fáradtságba telt... nem gondolod, hogy most vissza megyek?
-
Atomgeszi
veterán
válasz KurtCobain #105623 üzenetére
Akkor ne írják oda, hogy megadhatsz szabadon választott összeget is.
-
KurtCobain
őstag
válasz Atomgeszi #105624 üzenetére
A linkelt oldalon nem látom a szabadon választott kifejezést.A feltöltés főoldalán tényleg ott van, de alatta az online feltöltés gomb már a feltöltés oldalára visz, ott meg már látnod kell azt amit küldtem. És ha már 1700Ft-tal lett töltve, akkor az első képet mindenképpen látnotok kellett.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok. Az éves adategyeztetés dominós számra, hogyan történik személyesen, ha nem a webes felületen intézem? Kell majd hozzá a SIM kártya is? Mivel ez egy autóban van elrejtve, és elég körülményes a kivétele.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
btudos
veterán
válasz neo-geo #105628 üzenetére
Részletkérdés, a lényeg, hogy a Telekom folyamat szerint normál esetben (=telefonban használt szám) kellene a SIM kártya az SMS kód miatt, de a te esetedben erre nincs szükség, úgyhogy besétálhatsz a SIM kártya nélkül is adatot egyeztetni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
neo-geo
aktív tag
Így már értem, köszönöm a válaszokat!
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Atomgeszi
veterán
Valamit kell külön állítani a telefonon, vagy aktiválni a Domino feltöltőkártyás sim-en,hogy külföldről lehessen telefonálni magyar számra?
Elvileg jár hozzá 80 perc belföldön és az EU-ban magyar számra, mégsem sikerül telefonálni.
-
veterán
válasz Atomgeszi #105633 üzenetére
Igen és igen.
Vagyis a telefonon be kell állítani, hogy roamingolni lehessen vele. Hogy ezt hogyan kell, az le van írva a telefonod használatijában.
Illetve a SIM kártyát az első használat előtt aktiválni kell, ahogy kitöröd a nagy műanyag lapból, úgy magában nem lehet telefonálni vele. Hogy ezt hogyan kell, az le van írva a színes borítón, amiben kaptad a kártyát.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Atomgeszi
veterán
válasz Donki Hóte #105634 üzenetére
Roaming címen, csak a nemzetközi adatbarangolás van. Az meg be van állítva, a net is megy.
Belföldön lehet telefonálni, külföldön nem.
A netről rendelt SIM kártya pedig alapból aktiválva van a vásárlástól számítva már. Nem is kellett állítani semmit, működik rendesen.
-
nagyúr
Nekem múlt évben úgy engedte a roaming aktiválást, ha töltöttem rá minimális összeget (1500 pezó), nulla egyenleggel nuku. (itteni javaslat alapján és működött)
(#105637) UHHH
Jól mondta a néni. Ahogy ilyenkor jön is SMS néha, hogy egyenleg 0 nulla forint, töltse fel!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
legenda
Az egyenleg külön téma, de amúgy:
80 perc lebeszélhetőség belföldön és az EU-ból magyarországi alapdíjas irányba
1 GB net, ami belföldön és az EU-ban használható
5 db SMS belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-banForrás: [link]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Atomgeszi
veterán
Net működik. De nekünk is azt mondták, hogy 0 Ft az egyenleg töltsük fel. Holott a 80 percből talán 10 perc, ha ment Mo-n belül.
-
veterán
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #105644 üzenetére
Szerintem beleszámít, és ugyanúgy enni fogja a netet.
-
veterán
válasz zsoltzsolt #105644 üzenetére
Ha csak HBO GO előfizetésed van, akkor beleszámít a keretbe.
Ha előfizetsz mellé a korlátlan film opcióra 8184 Ft/hó-ért, akkor nem számít bele a keretbe, nézheted korlátlanul mobilneten.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
anadroid
senior tag
válasz #81733120 #105645 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen