Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #77646080 #106101 üzenetére
Nagyon lassan?
Jan.28-i a cikk, miszerint "akár" napokon, heteken belül elindul. Ez lassan 2 hónapja lesz. Ez azért nem napokon-heteken belül, persze a heteket lehetne úgy érteni, hogy akárhány héten belül, de ezt a kifejezést azért jellemzően nem így használják.
Olyan ez, mint a dominósoknak a volte. Állítólag van/lesz, csak még nem hallottam senkitől, hogy nála lenne.
-
legenda
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Tényleg, ilyen volt a doboz! Nekem Ericsson A1018s volt az első saját mobilom, ahhoz járt.
És akkor még az SMS-t a szolgáltató úgy nevezte hogy GSM-távirat 😀
99-ben vettem új előfizetéssel ha jól emlékszem 6000 Ft-ért, szervusz díjcsomag. Külön fizetős volt a hívószámkijelzés a csomagban! 😅 -
szabogabor10
veterán
Várom én is.
Volt már szerencsém kipróbálni másik szolgáltatónál, nagyon jó, a hívásfelépülés kb. ugyanolyan gyors, mint VoLTE-n. Meg ami még nagyon jó, az az iPhone-os visual voicemail, kár, hogy egyetlen magyar szolgáltató se vezette be, és mostmár valszeg nem is fogja.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-
törölt tag
Mit jelent a csúcsidő a T-percek esetén?
-
radio100jozs
őstag
Az iPhone XR-be működik már az e-sim a Telekonál jelen iOS 12.1.4 verzióval?
Kétkártyás kezelés miatt érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
hello, tudni valamit az apple watchos 4Grol? Az uzletkoto annyit tudott kideriteni hogy szerinte az apple itthoni forgalmazoja b.szik importalni cellular watchot es addig nem tul eselyes h aktivalja az apple hogy itthon tamogatott (praktikusan a Tnel), mert hivatalosan nem lehet venni itthon ilyet.. Az esimmel meg a dualsimes iphoneokkal valamivel talan kozelebb van a dolog...
-
4Grider
nagyúr
válasz #81524480 #106123 üzenetére
Az lehet a baj, hogy az egyik 2100 MHz-en, a másik 800 MHz-en a harmadik 1800 MHz-en lóg, a negyedik pedig épp aggregálja a 800 MHz-et az 1800 MHz-el. Négy különböző élethelyzet egy helyszínen, akár egy időben is.
A sim kártya nem befolyásolja a térerőt. A díjcsomag sem. -
törölt tag
-
radio100jozs
őstag
válasz #81524480 #106121 üzenetére
A térerő csíkok semmit nem jelentenek, van, hogy -90 dBm az érték, még is maximumot mutat, más telefonon meg már -85 dBm értéknél már csak fele annyi csíkot. Nézd meg a telefon beállításainál az információknál a hálózatnál a dBm értéket, ha az közelítőleg azonos, akkor nincs gond. De csak közel, mert a telefonoknak más az antenna rendszerük, és az érzékenységük is, pl. Honor 9 lite ugyan ott 3/4 4G vétel, az Iphone 6s meg már 2G-re is elvált, mert elveszti a 4G-t.
[ Szerkesztve ]
-
zeg74
aktív tag
Szerdai dominó day: 100 perc hálózaton belül 1 napra
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
törölt tag
válasz radio100jozs #106130 üzenetére
Huawein/Honoron hol találok ilyen opciót?
zeg74: be is kapcsoltam!
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Most vagy én vagyok hülye vagy nem tudom... Jelenleg Domino Net csomagom van 200 MB ami felhasználható utána eddig mindig lelassult eddig.
Tavaly kaptam kedvezményes ajándék 4 GB netet így azzal voltam mostanáig.De ma egyszerűen nem tudtam netezni amikor ez elfogyott.Most megnéztem a honlapon és ott sem írja a lassítást.Akkor ez megszűnt és utána nem tudom használni a tetet ,ha elfogyott az egyenleg?
"Amikor fogy a csomagban foglalt egyenleged, vásárolhatsz újabb Maraton opciót. Egyszerre akár több Maraton adatopciód is lehet. A megrendelés módjait lásd fent. Ha elfogyott a csomagban foglalt kereted és nem rendelsz újat, nem fogsz tudni internetezni."Köszi.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #106114 üzenetére
A magyarországi Telekomos indulásra értettem hogy kiszivárog, nem magára a technológiára természetesen.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #106117 üzenetére
Működik.
-
Orlin
addikt
Közben letöltöttem a telfonos alkalmazást is.
Ott azt mutatja nincs mobilinternet szolgáltatásaim.A számítógépen nézem ott meg jelzi az előfizetés adatainál,hogy domino net aktív.
Amúgy hogyan tudom lemondani a Domino Net 200 MB-ot?Ezt sem találtam sehol.Ara gondoltam,hogy váltok Maraton 4 GB-ra.
Akkor a Domino Net deaktiválódik?Köszönöm.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz #77646080 #106140 üzenetére
Most olvastam egy ilyent:
"Az adatforgalom alapú internetcsomagok közül egyidejűleg csak egyet vehetsz igénybe. Amennyiben váltani kívánsz közöttük, az addigi adatcsomagot automatikusan kikapcsoljuk."
Amúgy lehet én vagyok vak ,vagy béna tény hogy ritkán járok a honlapjukon,de egyszerűen nem találni a lemondás lehetőséget.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Telekomtól vásárolt LG telefonokra mennyi idő a jótállás?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Szinte csont nélkül veszi az akadályokat TSMC gyárépítése az USA-ban
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Windows 11
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen