Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Na, ez nagyon tetszetős!
Megy is vissza az S10 a Telekomba...[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ez nagyon durva! Mármint a megjelenés! Még ma "fogják" bemutatni..... Várom itt a bemutatót, erre tessék...
Na állok neki olvasni.Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
-FreaK-
veterán
Most megy még csak a bemutató, erre már kint a teszt?
-
natë
nagyúr
Biztos a szemem rossz (nem az), de továbbra sem értem, miért annyira brutálisan jó ez a kamera produkció. Ha egy Nokia vagy Xiaomi hozná ezt, agyon lenne pocskondiázva.
Igen, lassan boltba is elmegy helyettünk a Huawei kamera és talán szekszel is az asszonnyal, de arra, hogy valamit gyorsan lekapjak jó minőségben, gyenge. Persze nyomtatásra letter méretben jó. -
babosmiki
addikt
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
thomikaf1
tag
Lesz P30 teszt is?
-
natë
nagyúr
válasz CptAdamica #7 üzenetére
Külsejével semmi gond, ahogy a többi készülékükkel sincs baj ilyen téren.
-
Burt1793
veterán
Ultrahangos az ujjlenyomatolvasója? S10-hez képest hogy működik?
-
Ricardo
titán
a telefon jól néz ki, határozottan tetszik. A kamerától én személy szerint többet vártam (talán majd egy két frissítéssel javítanak rajta), főleg az előzetes beharangozó fényében. Az ára meg már vicc.
-
mjani1172
addikt
Van a sima P30-ról infó? Ez szép, meg jó ,de én nem adnék jó szívvel ennyi pénzt érte, hátha az is megfelelne.
-
prolad
addikt
Vannak jó megoldások, de a beszédhangszóró hiánya miatt ki is esne, ha ebben a kategóriában keresnék. A kamera hardveresen biztos super, de valahogy a képek nem az igaziak már megint.Az EMUI meg gondolom olyan amilyen eddig is. Ettől függetlenül S10-nek pont jó konkurencia, innentől meg nincs is miről beszélni.
Idei csúcsmodellekből még mindig a Sony megoldása tetszik a legjobban, ott legalább van némi egyediség. Meg persze a Fold, de az más liga.
-
Darellus92
aktív tag
válasz CptAdamica #7 üzenetére
Én pont U11-ről váltottam még P20-ra tavaly mert kaptam egyet ingyen a cégtől. Papíron egy jobb kamerám volt, de olyan olajfestményszerűek voltak a képek, hogy hiába volt jobb gyenge fényviszonyok között, mintha egy kifestőt lapozgatnék a galériában. Le is passzoltam muternak és visszaváltottam UltraPixel kamerára. Nekem eddig ez jön be a legjobban.
HTC = Help This Company
-
atike
nagyúr
Nekem bejön. Nagyon is... A zoom - a minőségromlás mellett is - nagy királyság... A Hold fotó külön tetszett...
Azon gondolkodtam, hogy a 40W-os töltés milyen hatással lehet az akksi élettartamára...?
Egy "kicsit" megy az ára lentebb, és már jó vétel is lesz...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Egyrészt te vagy az utolsó (most még), akit nem bannolok azonnal ezért a vádaskodásért.
Ami egyrészt alaptalan, másrészt sértő, harmadrészt meg tökre unalmas is minden csúcsmodell után, alapvetően gyártótól függetlenül.
Szóval a következő helikoptert dobom a levesbe, nincs kedvünk ezredjére is lefutni ezeket a köröket úgy, hogy közben amúgy kaptatok egy igen alapos tesztet, amin rengeteget dolgoztunk rögtön a bejelentés pillanatában.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Gergőke88
addikt
Sztereó hangszóró hiánya nagy blama...
-
-Maci-
addikt
Mi a helyzet az AOD-vel Emui 9.1 alatt? A 9.0-ban csak az sms és az elmulasztott hívás jelenik meg (P20Pro), de semmi más. Sikerült ezt javítani?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
BigBear
senior tag
Üssetek agyon, de nem értem ezt a "döbbenetes részletesség" ill. egyéb dicsőítő frázisokat.
A képeket elnézve, azok nagy átlagban semmivel sem jobbak, mint mondjuk a 6(!!!) évvel ezelőtti Nokia 808 képei, egy normális sok-sok éves digitális kameráról nem beszélve. Tudom-tudom, apró érzékelő meg stb. De könyörgöm, akkor ne csináljunk már úgy, hogy ez mekkora szenzáció. Ennyiért meg főleg ne.
Értem én és elfogadom, hogy ez egy jó telefon, mobilos viszonylatban jó kamerával, de ezt a dicsőítést nem tudom hová tenni. Ha ugyanis a mobil képernyőjén nézegetem a képeket, akkor rengeteg telefon hozza ezt vagy hasonló minőséget, mégsem ekkora a hype körülöttük. Ha nagyítok, akkor meg főleg jönnek a hibák, akkor látszik, hogy hát azért mos is a kamera, ez is csak vízfestményt produkál, ez is zajos stb.
Jó a teszt, köszönjük szépen, csak nekem kissé túlzás ez a szintű feldicsőítés vagy minek nevezzem. Lehet bannolni.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ezeket a qrva gyors töltéseket én csak egy opciónak tekintem.
Én a Samu S9-t egy Bliztwolf QC3-0-s töltővel töltöm, de nem a gyors töltő portjáról.
Viszont ha sietek, és gyorsan akarom tölteni, akkor a másik, a QC3-s portról töltöm.Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
amoledus
aktív tag
Ahhoz képest ,hogy úgy volt beharangozva ,új dimenziók a fotózásban stb. nem estem le a székről a kamerától kicsit jobbat vártam....
bár az se piskóta hogy DSLR kamerák képeivel hirdették a p30at....cikk linkje [link]
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
FіkuszKukіsz
őstag
Elölről kikapcsolt képernyővel tisztára S9 feeling.
Romanes eunt domus
-
prolad
addikt
-
-
embe
nagyúr
Azért AliceWake "fémes" mosolya is nagyon ott van a tesztképen!
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
FіkuszKukіsz
őstag
Mondjuk én azt se értem, hogy mire volt a nagy arc az S10 bemutató után. Nem akkora durranás se a P30, se a P30 pro.
Romanes eunt domus
-
roli543
őstag
Nekem csak az szúr szemet, hogy a P és Mate már ugyanaz... akkor minek? Csupán a QHD kijelző a különbség? A P szeria maradhatott volna max 6 col kompakt csúcsnak és a Mate a 6.4 gigász... nem értem már a gyártokat komolyan ...
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszi. Egyfelől ez jogos dicséret a 808 PureView felé: rendkívül komoly technológiája ma is megállja a helyét. Másfelől a kamerarésznél azért az a telefon kétszer vastagabb, lassan dolgoz fel egyetlen fotót és hiányzik bármilyen optikai nagyítás (vagy ultraszéles látószög). Ha tényleg annyi részlet kell, itt az 5x-ös zoom, egyébként meg kellő a részlet 16 és 125 mm-es fókusztávolság között, plusz ugye esti képességek, állvány nélkül. Egyébként bőven jutott a fotós részen a kritikából az algoritmus, a kézi mód és az optikák oldaláról, és a videózásnál is nem egy bekezdés részletezi, hol lehetne fejlődni, szóval egyáltalán nincs feldicsőítve az összkép, csak olvasd kérlek végig a kapcsolódó fejezeteket.
-
papi77
addikt
Már ne haragudjatok,de ezek a képek...olajfestmény a köbön
Az első: NOKIA 1611
-
enginev3.0
félisten
Nem semmi
De mate 20 pro fényévekkel szebbA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
T0rnad0
addikt
Kipróbáltam ma, nagyon szép telefon, az biztos. Pár próbakép, nem sokat állítottam rajta, AI ki volt kapcsolva: [link]
S24U
-
tixem
addikt
Ahogy vártam. Hú meg há, übergigamegafeka kamera aztán a valóságban már nem is olyan szipiszupi. Papíron minden mással feltörli a padlót, megapixel hegyek. Szokásos huawei marketing bullshit. Persze ezzel együtt ott van a kamera a szeren, leginkább technikailag, a képminőség meg közben ehhez képest a béka segge alatt. Ráadásul már el is érte árban a konkurenciát. Ennyiért ez ciki.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
félisten
Nem semmi a zoom kamera, de az algoritmus már nagyon Samsungos, hagyhatna rajta némi zajt igazán...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zazenke
őstag
csak most nézem az élő bemutatót és azt kell mondjam egyszerűen sz@rrá alázta a samut és iphone-t. élőbe tesztelték a különbségeket . nagyon nagyot gurított a cég. sajnálhatja aki s10+ vett mert nincs egyetlenegy előnye sem csak hátránya ezzel a telefonnal szemben
-
Juhaszatti
addikt
Hát ez abszolút nem lett egy nagy durranás, főleg ha a konkurenciát is figyelembe vesszük. Hozták a kötelezőt, de semmi egetrengető.
-
hhenry
őstag
Na ez elég faszán néz ki
-
South Velen
addikt
A PWM-ről szokás szerint nem esik szó a kijelző kapcsán.
Az tök mindegy, hogy tönkreteszi -e a user szemét és megfájdítja -e a fejét.
Kicsit kéne már tanulni a notebookcheck-től, vagy egyes orosz oldalakról teszt tekintetében, mert ez így nagyon "arcade".
-
Drakmusz
addikt
Köszönjük a tesztet!
A kameráról már mindent elmondtak előttem, sokat nem tudok hozzátenni.
Sajnos az egész mobilos képalkotás kezd nagyon elmenni a marketing irányába.....
Most már a képminőséggel is foglalkozhatnának, a hangzatos szólamok helyett.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
BigBear
senior tag
Igaz, valóban fogalmaztatok meg kritikát is, de ha az összképet nézed, mégiscsak túlzóan pozitív az a vélemény számomra - és ahogy a hozzászólásokat olvasom - mások számára is.
Jó a telefon, ez igaz. Műszaki téren ott van a csúcson. Jó a kamera is. De sajnos - lehet, hogy egyelőre, majd meglátjuk mit hoznak a frissítések - kicsit sem érzem kiemelkedőnek az eredményt. Jók az éjszakai felvételek, átlag halandónak tuti az egész, de számomra továbbra is sok a zaj, illetve mosottak a képek. Ezen az áron pedig főleg.
Ha fogalmazhatok meg véleményt, akkor ennyi pénzért max. 4/10.
Az, hogy az említett telefon vastag?
Biztos én vagyok egy kőbunkó, de nagyon nem tetszik az irány, ahová haladnak a gyártók, de ahogy tapasztaltam, ezzel sok ember van így. Vékonyítás, de közben kiáll a kamera, foghatatlan a telefon, hajlik, törik, az akkunak nem marad normális hely, emiatt örülünk, ha egy - jó esetben kettő - napot kibír a telefon gyengus nyomkodással. Közben egy 5,5"-os telefont mininek neveznek, az átlagos méret lassan 6" feletti. (Oké, a kávák kisebbé váltak, de azért nem lettek kicsik a telefonok.) Notch hülyeség, kameralyuk stb.
Visszasírom az X10 minit.[ Szerkesztve ]
-
Eldo
csendes tag
4k 60fps nincs?! Na, akkor nálam kuka 😁
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
Szép, szép, de nekem a mate 20 pro (a méretes noccs ellenére is) jobban tetszik.
"Együtt vagyunk senkik"
-
félisten
-
WiZARD
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Októberi hardverjátszma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft