Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #105700 üzenetére
Úgy látom, ott még a feltöltős konstrukciók is elég jók.
Btw, Amerikában a "lines" kifejezés mit jelent mobil előfizetéseknél? (T-Mobile oldalán láttam)
-
veterán
-
gzbotii
veterán
válasz anadroid #105695 üzenetére
Rövid ideig éltem Németországban egyetemista koromban, imádtam, amikor az udvaron rohangálni kellett, hogy legyen jeled. A falu végére jártam ki, ha mobilról telefonálnom kellett.
Erélyiként eddig én ehhez voltam szokva, havi 1500Ft le volt tudva minden, kvázi 2007 óta nem volt olyan, hogy valakit nem tudok felhívni, vagy megcsengetek, visszahívós SMS-t kérek..stb.Roaming problémám: Kíváncsi leszek, mit izzad ki magából az Ügyfélszolgálatos Mancika, mert a múltkori válasz kritikán aluli volt, remélem most bér végigolvassák a levelet.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Soulfly842
addikt
Annyira, de annyira felesleges itt ez az offolás, hogy bezzeg külföldön mennyibe kerül. Magyarországon nem csak a szolgáltatók egyediek, hanem a szabályozási körülmények is. Egész Európában egyedülálló az, hogy mennyi adó, extra adó, egyéb teher van egy mobilszolgáltatáson, illetve. a perceken... Régen még a portfóliónak volt egy értelmes cikke erről, mely szerint az extra terhekben talán csak a görögök közelítik meg e tekintetben a magyarokat... Hagyjuk ezt itt. Teljesen felesleges...
Készülék árak szintén zenészek, rendkívül magas Áfák, és jó dolog az, hogy egyre nagyobbak a tárhelyek a telefonokban, de azt se felejtsük el, hogy minél nagyobb a tárhely annál magasabb díjakat fizetünk ki az ARTISJUS-nak is... és még nagyon sok ilyen apró részletet lehetne említeni.
Persze, ettől függetlenül egy komolyabb versenyhelyzet lehet lentebb tolná az árakat, de itt kisebb lesz ennek a mértéke is szerintem mint a sokak által annyit - részben egyelőre feleslegesen emlegetett - szolgáltatók, vagy országok esetében.
-
lugosi
MODERÁTOR
Milyen frankó lenne (lesz, ha majd?) ha elterjedtebb lenne az e-sim, és ha kell egy új szám, úgy előfizetés, akkor otthonról beregisztrálsz, megkapod a számot, beolvasod a qr kódot és már megy is. Nem kell sorbaállni, nem foglalod le az ügyintézőt feleslegesen, és azonnal megvan. Lehet (remélem), hogy egyszer lesz ilyen.
-
gzbotii
veterán
válasz lugosi #105705 üzenetére
Ráadásul a szolgáltatóknak is előnyös lenne, nem hiába próbálják ezt mindenhol annyira nyomni - intézz amit csak lehet full online, paperless = kevesebb alkalmazott, kevesebb shop, kevesebb költség.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
rover45
senior tag
válasz rover45 #105559 üzenetére
Sziasztok!
Volt ez a hivatkozott függetlenítős dolgom.
Bekértem online is egy kódot a telekom oldalán.
Ugyan az a kód jött meg sms-ben, mint amit pár nappal korábban személyesen az ügyfélszolgálaton adtak.Behelyezve a nem támogatott kártyát, a PIN megadása után kéri a készülék (Nokia Lumia 735) feloldó kódot. Ha beírom a Telekomtól kapott kódot, akkor a telefon kiírja, hogy érvénytelen kód és csökkenti a próbálkozások számát egyel.
Na ilyenkor mi a teendőm, ha a szolgáltatótól kapott kód nem érvényes?
-
legenda
-
Gedeon31
addikt
válasz Soulfly842 #105704 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok ott hogyan működhet a Telekom rendszere . Ott is nevetség tárgyát képzi ,de ezt nem hinném ,mint amit itthon tudnak összehozni. Arról nem is beszélve nem tudom elképzelni ,hogy ennyi dilettáns dolgozna a telefonos ügyfélszolgálaton ,mint kis hazánkban.
-
rover45
senior tag
válasz Genova1983 #105712 üzenetére
Köszönöm szépen! Ma megtörtént, most várom, hogy jelentkezzenek :-)
-
totron
addikt
Helló, egy lezárt, kártyás nethez lenne szükségem forgalombővítésre, de a 1770 nem elég egyértelmű. +200MB-hoz - ezt rendelném - azt mondja, a SIM kártya érvényességi idejéig használható fel: ez speciális, erre az opcióra - mert ugye opció - vonatkozik vagy az alap kártyás netcsomagok is így működnek ma már (tehát nincs 30 napos limit)? A másik gyanús elem pedig, hogy a napi 200-nál hozzáteszi, hogy de kell hozzá valamilyen netcsomag, ennél nem említi. A félelem pedig , hogy a már nem rendelhető netemet írja felül, váltja ki. Semmiképpen sem helyette kellene, hanem mellé.
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz zsoltzsolt #105718 üzenetére
Mert fogy az adatkeret?
Így értelemszerűen fogy az abban foglalt roamingkeret is.
-
fornettisuti
veterán
válasz zsoltzsolt #105718 üzenetére
A normál adatkeret és a roaming adatkeret között egyenes arányosság van.
Ahogy csökken a normál adatkeret, úgy kell, hogy csökkenjen a roamingos is, ami önmagától érthető.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
4Grider
nagyúr
válasz fornettisuti #105720 üzenetére
Akkor mi a kérdésed?
-
Arcképgyáros
-
senior tag
-
goop
őstag
Valami alakul végre a telekomnál, multi sim kérhető a neten esimként is, bár a fizikai nem cserélhető még, ill. a meglévő multi esim sem aktiválható újra, de talán később lesz ilyen lehetőség. Alakul szépen. Végre nem kell majd a boltba futni, ha új esimet szeretne az ember .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az miért lehet, hogy díjcsomag módosításnál levon partnerkártya kedvezményt, de csak egyetlen egy előfizetésem van?
-
zsoltzsolt
addikt
Hova tűnt a számla befizetének lehetősége az alkalmazásból? Még a számlákat se látom.
-
Gedeon31
addikt
Sikerült átvenni a telefonomat és a hozzá gumizott SIM kártyát. Aktiválni is sikerült a SIM kártyát, majd jött a szokásos Telekom bug. Megjelent a telefon törlesztőrészlete az online felületen. Ami 22 hónapra kiszámolva 11000 Ft pluszt mutat ,mint amikor megkötöttem telefonon a szerződést. Emlékszem volt egy ilyen kedvezmény, amikor belépett az ügyintéző a telefonszámommal a rendszerbe.
1414 felhívom . A hölgy szerint így jó ez. Nem jön ki neki a matek és csak utána néz mi szerepel abban ,amit a kollégája rögzített. Kapcsolt egy illetékest nem boldogult vele. Szerencsére a hölgy képben volt ,vagy inkább érdekelte a problémám. Rögtön látta nem sikerült jól rögzíteni egy kedvezményt. Fel is vett egy panaszt megoldódjon (vajon ez is hány hónapig fog tartani?)
A magenta dupla mobilinternet adatforgalmat sem sikerült először megkapni, szerencsére ezt pár perc alatt megoldotta. -
dptrsk
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #105733 üzenetére
Lassan tölti be.
Kattints a számlákra, majd vissza -
legenda
válasz zsoltzsolt #105733 üzenetére
Nálam betölti.
goop: Valóban, több új opció is megjelent a multi- és eSIM kapcsán.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gyurcika
tag
Sziasztok !
Tud esetleg valaki tippet adni, hogy a Telekomnál hogyan lehetne érdemben ügyet intézni ?
Konkrétan a Telekom IMEI szám alapján letiltotta a telefonomat.
Telenornál vásárolt, Telenor előfizetéses készülékről van szó... -
radio100jozs
őstag
válasz Gyurcika #105738 üzenetére
Telekomnál, hogyan használod, ha Telenoros készülék? A Telenor előfizetésed rendben van, nincs tartozás? Mert ha igen, akkor nem csak a Telenor tiltja le, hanem a többi szolgáltató is, így a Telekom is jogosan tiltja. Kicsit kevés információt adtál a dologban, gondolom nem véletlenül...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Gyurcika #105738 üzenetére
Szia,
Első körben érdeklődés telefonon, 1414 felhív (bármelyik belföldi hálózatból díjmentes), ha jelentkezik Vanda, akkor nem kell szólni hozzá, úgy idővel kapcsolja a rendszer az ügyfélszolgálatost.
Csak és kizárólag a Telekom hálózatából lett kitiltva adott azonosítóval rendelkező készülék?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz radio100jozs #105740 üzenetére
Jó felé jársz, a szolgáltatók élnek ilyen lehetőséggel is. A többiek is tiltják saját hálózatukról.
Ám még mindig nem tudunk eleget a történetről.
Használtan vette a kérdező, függetlenként s így használta eddig? Bár ne kellene harapófogóval kihúzni a részleteket belőle, akkor könnyebb lenne segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Adott egy Mate 20 telefon, amit szeretnék megvenni. A tulaj a telekomtól hozta ki, előfizetésre. Mennyi rizikó van az ilyenben hogy letiltják-e? Gondoltam rá, hogy írnánk adásvételi szerződést, azzal eléggé be lennék biztosítva szerintetek?
-
legenda
Szia,
50%, mert vagy letiltják, vagy nem.
Ha elmarad a részletekkel, kapcsolódó számlákkal, akkor letiltják a készüléket.
Az adásvételivel nem sokra mész, a szolgáltató nem fog foglalkozni veled, de ha beleírjátok, hogy az eladó a készülék vételárával azonos összegű kötbér megfizetésére köteles, amennyiben az adásvétel tárgyát képező mobiltelefont letiltják, úgy mehetsz bíróségra "pereskedni" és ha szerencséd van - mert van miből "behajtaniuk" -, akkor ha nem is gyorsan - évekig is elhúzódhat -, de előbb vagy utóbb lesz belőle pénzed, de addig is lesznek kiadásaid az ügy kapcsán.
Rizikós na, csak megbízható személytől vásárolj így.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gyurcika
tag
Ezúton válaszolok mindenkinek.
Elhiszem, hogy nem hallottatok ilyenről.
Ők sem értenek semmit - pont ez a gond.
Telenornál vásároltam, nem araboktól.
Telenoros előfizetéssel használtam, míg le nem tiltották.
Sem részlet, sem semmilyen tartozás nem volt rajta.
De még egyszer hangsúlyozom, hogy a Telekommal semmilyen jogviszonyban nem voltunk és nem vagyunk.Tehát valami ötlet, kontakt ?
Az összes publikus módon a problémát napokkal ezelőtt jelentettük, de csak az "egyeztetés" folyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen