- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Pentek kora delutan rendeltem egy telefont az online shop-ban, ami most “Szallitasra var” statusz alatt van es holnapra irjak a kiszallitast. Elkepzelheto, hogy ezt holnap reggel kiszallitjak?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
coolrob
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom idevaló-e, de segítségeteket szeretném kérni.
Egy ideje már várom az LG 5 év garis akcióját, ami 15-én indult ám valamiért csak a Telekomban vásárolt TV-k re lesz kiterjesztett garancia. Van ott egy TV, amelyet szeretnék megvenni, és céges számlát kérnék, de nem vagyok az előfizetőjük. Sajnos nem volt időm bemenni hozzájuk, telefonon pedig már csak egy robottal lehet beszélgetni, így barátnőm bement utánakérdezni, és elég fura választ kapott.Az adott boltban azt mondták neki, hogy csak akkor lehet vásárolni náluk TV-t, ha előfizetése van az adott cégnek. Szerintem ez fura, mivel az oldalon kiválasztva egy készüléket, ott van a listaáras opció meg a Domino csomag is választható. Félretájékoztatták esetleg, vagy az oldal rossz?
Tudja esetleg valaki, hogy most akkor lehet-e tőlük vásárolni egy TV-t anélkül, hogy leszerződne velük a cég?
Előre is köszi a segítséget, sajnos elég tanácstalan vagyok, mert már telefonos ügyfélszolgálatuk sincs..
üdv: Robi
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
legenda
válasz Aaron14 #102751 üzenetére
Alapesetben csak akkor, ha pénteken 13 óra előtt adtad le a rendelést, de mivel most a szombat is munkanap volt, így igen, elképzelhető, hogy holnap kiszállítják akkor is, ha pénteken 13 óra után rendeltél.
Érdemes lesz majd a futárszolgálat nyomkövetőjére ránézni.coolrob: Szia, Nem rossz az oldal/webshop, előfizetés nélkül, listaáron is lehet készüléket vásárolni.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
btudos
nagyúr
válasz coolrob #102752 üzenetére
A Telekom weboldaláról listaáron ugyanúgy tudsz cégként vásárolni, mint bármilyen másik webshopban, ehhez nem kell semmilyen előfizetés.
Hogy személyes csatornán mi történt, az lehet sima félreértés, vagy rossz kommunikáció is, nehéz így megmondani, de a webshopos vásárlásnak semmi akadálya.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
coolrob
aktív tag
Köszi, akkor csak a boltban tájékoztatták félre? Ott biztosra mondták neki, hogy csak is előfizuval lehet vásárolni náluk készüléket, amiben szerintem sincs logika.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Nekem van Telekom fiókom.
Nagyszüleim kártyásak és szeretném bevenni a számukat magamhoz, hogy könnyebb legyen majd az adategyeztetés vagy mi az ami kell nekik.
Hogy tudom megtenni?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
válasz coolrob #102755 üzenetére
Azt nem tudni, ahogy előttem is írták, akár félre is érthették a kérdést az üzletben, vagy valóban rosszul tudta/mondta az ügyintéző.
gyuromoj: Szia, Belépsz a Telekom fiókodba, majd ott az Áttekintés oldalon alul: Előfizetés hozzáadása és követed a kiírt lépéseket.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
A régi appból is aktiválhatóak az ingyenes netcsomagok? Mert akkor felrakom azt, még mindig jobb mint a mostani.
-
-
MadMancs
veterán
Sziasztok, nálatok működik VoLTE? Nálam eddig nem volt vele gond, viszont ma este többen jelezték hogy mindig foglalt vagyok. Nem értettem miért mikor telefon asztalon pihent, de kíváncsiságból próbáltam hívni, hívás gomb után azonnal hívás vége. Hívom magam vezetékesről, tényleg foglalt. Na mondom ez ugyanaz a jelenség mint amikor VoLTE nem volt aktív. Átállítottam hálózati módot Csak LTE ről Autóra jó lett minden (híváskor vissza is vált Edge re).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv.
Kapott Párom 1levelet T-Mobile benne 1ajándék kupont ami persze hogy nyert.Itt Zalaegerszegen tudja csak beváltani,de itt is lakunk persze.
Beváltása vásárláshoz nem kötött.Kapott valaki hasonlót?Mert az nincs rajta mi közül lehet választani 800ft-os tokáért mondjuk nem állnánk sorba 1órát.De ilyesmire gondolok,vagy 1 8gb memkártya....
Egész Családnak itt van szerződése,Párom nevén van a 3mobil s 3sim kártya átlag havi 70et fizetünk rá összesen. -
törölt tag
Ok,köszi érdekelt volna kapott e valaki hasonlót.Bár lehet nem ugyanaz az ajándék.Nyilván nem értékes dolog,de van olyan amiért biztos nem érdemes sorba állni.S ahogy jönnek Ünnepek egyre többen lesznek.
-
törölt tag
válasz #74774528 #102784 üzenetére
German_TD ill Neked is köszi választ.Ilyesmire számítottam,ez arra szolgál szerintem,ha már bemész s állsz 1órát hátha közbe eszedbe jut vennél még 1mobilt,vagy észreveszel vmi kiegészítőt amit akkor megveszel.De ok ha szerinted érdemes bemenni valamelyik nap beugrunk8igazán 2percre lakunk tőle ha 1szer úgy megyünk arra s látom kevesen vannak ok)aztán megírom mi volt a "nagy"nyeremény.... :-)
-
törölt tag
válasz vpanangin #102786 üzenetére
Összesen ennyit.Ez 3mobil részlete(2 P9 Lite,S9)akkor havi számlák,van rajtuk biztosítás,néha kell pluszba Net is ill van a mobilvásárlás Én azon át vásárolni is(2kártyára van 20-20ezer ft beállítva persze nem mindig fogy el hisz nem az a célja) nagyjából 50-56rendes számla s 14 v 15 a mobilok törlesztése.
-
törölt tag
Nem,ebbe teljesen benne van minden.Elég sok,de ha lejárnak törlesztések lesz ez még olcsóbb is.Annyi lett vállalva amit tudunk fizetni is. :-)
-
Aaron14
őstag
Botrány a telekom webshopja. Péntek 14:18-kor adtam le rendelést és még mindig szállításra vár. Csak akkor nem értem, minek írják ki, hogy ekkora és ekkora várható.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
yoogie
aktív tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy lesz T-nél nagyobb akció a következő pár hétben? Gondolok itt a csúcs telefonokra, Note 9, Mate 20 Pro..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest