Aktív témák
-
-
janos666
nagyúr
válasz
00roli00 #7767 üzenetére
Ez mind stimmelne is, ha korábban a 8800GTX csak a 7950GX2 teljesítményét hozta volna, némi pofozgatással, azonos árakon (de szerintem a GX2 drágább volt egy kicsit).
Ugyan már! Hülyeség így levezetni! Szimplán azért drága, mert "miért ne?" De drága.
Az 5870 kb egy jóval kedvezőbb 4870x2, de csak plusz featurek, hasonló teljesítmény, és hasonló ár. És mint írtad, ez egy generációváltás. Ha a generációváltásnál csak ennyit várna el az ember, akkor most annyit tudna egy 4890-es, mint egy Gef3 Ti400.
Igen, az új generáció üdvöskéje nem drága, ha csak annyiba fáj, mint az előzőé, de ha semmi egetrengető javulást nem hoz, akkor azért joggal pampog az ember, hogy se nem olcsóbb, se nem lényegesen gyorsabb, és a plusz tudása sem hozza le a csillagokat, akkor minek váltson?
Mert alapvetően most akkor kukázni kéne a 4870x2-t, az már csak külön kérdés, hogy a legtöbb ember eladja használtan aprópénzért. Vagy akkor ki vegyen 5870-est, ha nem az x2 tulajok? Mert az ár az nekik szól... De miért éri meg nekik cserélni? Csak a DX 11 miatt, semmi egyéb, az meg egyelőre pár játék, és én már meg is bántam hogy eladtam az X2-re való blokkom, és itt ül a kártya, mert nyomott áron sem akar elkelni. -
sniper elite
senior tag
válasz
00roli00 #7542 üzenetére
Igen tesztekre kíváncsi leszek nagyon! 5870x2ből cf-et nagyon feleslegesnek tartom valahogy! 2db 5870 vagy esetleg később 3db bőven elég lenne mindenre! Remélem igazak ezek a 295GTX alázó hírek, totálisan megvagyok lepődve hogy ennyire komoly kártyát dob piacra az AMD!
-
-
ftc
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest