- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Aktív témák
-
schwartz
addikt
Maradjunk annyiban, hogy en szepitem a multat Te meg ferdited a jovot (a joslataiddal)...
Kivancsi leszek mennyi ido kell az Intelnek, hogy megemessze a Larrabee-t. Mert nemigen lesz 3-ik generacio csak ha beallnak a CUDA moge... Ahogy hallom, harmatgyenge a vas...
Ebbol lesz majd gamer platform?
-
schwartz
addikt
Szerinted az a par honap elony eleg lesz a kivegzeshez? Kar, hogy nem tudni semmit a GT300 felepiteserol de ha izmoz hardveres tessellator egyseg kerul bele, nagy valoszinuseggel megdol a "nincs kello eroforras ketiranyu fejlesztesre" elmelet(ed) is...
(kb a G80 piacra dobasakor mar el kellett kezdjek a Dx11-es vas hegeszteset)
-
schwartz
addikt
Szerintem nem normális az, hogyha valaki nem néz fel naponta a PH-ra azt simán át tudják baszni.
Eskuszom neked talaltak ki a konzolt... Eloallitasi ar alatt vagjak hozzad es nagyokat bologathatsz, hogy nem tudtak atbaszni. Majd behajtjak "ami jar" a silany 10-20k-s jatekokkal... Az nem faj annyira?
-
schwartz
addikt
Ahogy pihenget 2 mag a nativ 4-bol (de megis legyartjak mert ez kell a nepnek), ugy a DX11-et igenylo plusz tranyok is megfernek egy GPGPU-ban. Kulonben az Intel is ket legyet szeretne a szoros nyelvere, ezzel az x86-os szoftver render-el. (egy chip a VGA es GPGPU piacra egyarant) Akkor miert rossz az NV-s elgondolas?
[ Módosította: 7 ]
-
schwartz
addikt
Úgy értettem az előzőt, hogy az intel GPGPU-t csinál, az AMD meg GPU-t. Az nV pedig egy csippel akar versenyezni mindkettő ellen...
Ha eltekintunk a gyartasi koltsegek adta hatranyoktol (konkurenciahoz merten), miert lenne ez lehetetlen? Foleg ha a nagyobb magmeret adta "fejtorest" aranyosan kompenzalja a teljesitmeny.
-
schwartz
addikt
Figyelj, lehet ez az NV utolso dobasa majd felegetnek mindent maguk utan, ki tudja...
Jehet az Intel, bar AMD-nek az nem falat... NV egyetlen eselye ha most ragyur a DirectX-re es tovig nyal a MS-nak, gyomlaljak ki seven-bol valahogy a WARP-ot. (csiraban elfolytani a Larrabee-vel egyutt) -
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz
Dare2Live #4076 üzenetére
Ha kellene tudnának
Aha... Az a fene okos dispatch processzornak meg a 800SP is nagy falat nemhogy kiszolgalljon vagy 3ezret... (eddig sem volt linearis skalazodas az SP-k novelesevel)
(#4075) Bici
Miert gondolod, hogy sikeresebb lesz fejlesztok koreben a szoftver render mint a DirectX? Mert jon egy Larrabee? Na es? Kukaba vele... -
schwartz
addikt
Dehogy nem. Keszuloben a kivalo ar/ertek aranyos (mas neven a budos olcso) koltseghatekony 9500GTS (vagymi) 40nm-es 1GB-as valtozata.
-
schwartz
addikt
3 Teraflops meg jobban hangzik.
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3552 üzenetére
Jobb lesz ha nem bosszantod fel...
(de aztan ne mondd, hogy nem szoltam...
)
-
schwartz
addikt
Ugy gondoltam, hogy kevesbe erdekelhet a PC-s jatekok vilaga ha mostani szemmel nezve egy gyengebb VGA-val nyomulsz. Ugyanugy a hardcore gamert sem a high-end VGA-k ar-ertek mutatoja. (ha onnan szeretne venni)
(Semmi banto szandekom nem volt iranyodban... Sajnalom ha felre ertetted...
)
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #3494 üzenetére
Egy nv fan ha ATI-t vesz, magaba roskadva hallgat rola...
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #3488 üzenetére
Megegyszer mondom, high end-ben hagyjuk meg az ar-ertekkel valo bizonygatast a kognitiv disszonancia oldasara...
En nem szenvedek benne s igy hidegen hagy, hogy 20k-val tobbe kerult a GTX-em mint egy hasonlo teljesitmenyt nyujto 4890. Igaz, jobban keresek mint az atlag igy nagyon meg sem kell magyarazzam magamnak miert erte meg a PhysX, a TWIMTBP, a halk hutes vagy a markanev? az erre forditott tobbletet. Az nV nekem 10eve hozza azt amit elvarok tole. A teljesitmenyt.
(na jo, az FX szeriatol eltekintve)
Rengeteg alszent fazont lattam mar a Ph-n aki 10-20K-t oszt jobbra meg balra, warezolo hobby-zsukast aki jatszani imad de 5k-t nem adna egy game-re, viszont ROG csucslapra meg negyhengerre futja... (kulonben mihajccsaki az ar-ertekes VGA-t, igaz?)
Ha ugy adodik, a szukseg majd ugyis torvenyt bont es beallok en is a sorba...(addig meg nvidia forever!
)
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #3469 üzenetére
Te csak azt felejted el, hogy emberek vagyunk s nem robotok.
Furcsa dolgokra kepes a szimpatia. (nevezd fanatizmusnak, ha ugy jobban tetszik) Anno a Voodoo3 magas ara es a konkurenciahoz mert gyengebb teljesitmenye ellenere is minden eladasi rekordot megdontott az USA-ban...
-
schwartz
addikt
válasz
Bluegene #3463 üzenetére
Ne tettesd magad, hogy nem erted...
Ha versenykepes lesz a kozepkategoria es marad a korona az NV-nel, kvazi tokmindegy milyen arcedula lesz a GT300-on. A felsokategorias megoldasok a kis volumen miatt nem kimondottan a profitot vagy a piaci reszesedest celozzak meg. Az RV870 barmennyire is jo arban lesz, nem fogja a kozepkategoriat kiutni a nyeregbol. Az AMD helyeben minel elobb kihoznam az RV870-et majd igazitanam a HD4870X2 es a HD4890 arait az egy PCB-s GTX295 (ha jon) es a GTX260-hoz. Kifuttatnam az RV770 egy GPU-s megoldasait s maradna helyettuk a HD4770. Az uj szeria kihozatalaig kifekudne az NV...
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #3460 üzenetére
Nagyokat szoktam rohogni mikor high-end kartyakra is ra akarjak huzni az ar-ertek mutatot. Kozepkategoriaban van a nagy akasztas. Ha az NV oda tud hozni versenykepes DX11-es megoldast, gyakorlatilag nulla jelentosege lesz az RV870-es taktikazasnak.
-
schwartz
addikt
Az exkluziv partnerek mar most ki vannak csinalva. Az NV gyarakat kellene vegyen mint anno a 3dfx...
A CUDA only jatekokat meg, hogy a πcsaba gondoltak az iden? Seperc alatt ossze lehet dobni oket a nullarol?Keldor papa
Az S3 meg az USA versenyjogi torvenyei hol talalkoznak? -
schwartz
addikt
En csak annyit nem ertek miert nem vereztetik ki az NV-t az RV870-el? Elmeletileg lenne ra 6 honap elonye az AMD-nek. A GT300-ra johetne az arcsokkentes annak megjelenese utan, majd a koronat is megszerezhetnek egy RV870X2-vel. En nem jatszadoznak egy "veszett kutyaval" az AMD helyeben...
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3356 üzenetére
Mi ez a kiralyi tobbes? Csak nem reszegen neztel a tukorbe?
-
schwartz
addikt
válasz
Bluegene #3343 üzenetére
az nvidia pénzhiányba lesz
Erdekes, kozel egy eve az NV torte felvasarlason a fejet... Szerintem mostanra is maradt boven a 13milliardbol...
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3313 üzenetére
Keso van mar ehhez... meg kimegy az alom a szemembol ha lereagalom...
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3282 üzenetére
GeForce GTX 295 egy PCB-vel jövő hónapban? (nem mintha szamitana valamit, hogy hany PCB-s)
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #3277 üzenetére
zért arra kíváncsi lennék ha nyáron kijön már az ATI nehézbombázója, akkor mikor jön ki az Nvidiás tégla...persze parasztvakításnak kell is a zöldeknek
A: A nagylaki csata elott. B: Naplemente utan.
C: A zoxigen. D: Intel Core i7 965 Extreme (L)Valaszz egyet...
-
schwartz
addikt
válasz
VaniliásRönk #2525 üzenetére
Csak piszkalodas volt...
Nem kell komolyan venni.
(#2526) tzsolesz
-
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2155 üzenetére
Szerintem is johetne ennyiert... Dragabb lesz mint a GTX285 igy majd az enyem el tudom adni jo arban...
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2153 üzenetére
Tenyleg azt hiszed, hogy ezert 380 dolcsi jo ar?
( kulonben az nalunk 380 Euro lesz, szokasz szerint)
50-60k egy HD4870 ha jol tudom... -
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2047 üzenetére
amúgy 120k nem olyan iszonyatosan nagy összeg
Jah...pont ezt mondta a baratnom is mikor a fizujat kezbe kapta... csak majdnem sirva.
Mondtam is neki, hogy ennyiert igazan nem erdemes emberi eleteket mentsen... Varjon inkabb a kopenyre egy nagyobb zsebet...
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #2040 üzenetére
Kell rá gyűjteni és tudsz venni te is amire kijön, vagy csináld azt mint én és dolgoz meg érte
Sporolt penzbol venni csucskategorias VGA-t a legnagyobb baromsag. Az mas kerdes ha meg tudod keresni az arat es futja arra is...
-
schwartz
addikt
Nah, ismet helyben vagyunk...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest