- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
laci666
senior tag
Nem akarom szétofolni a topicot ezért pü-be válaszoltam.
Ashot :Visszafoghatnád magad,mert ilyen beszéd nem való ide
Hogy ne csak off legyen:5770&5750-ről van valami fogyasztás infó?
Valszeg ebben a két kártyába gondolkodok csak,nem játszok sok játékkal csak 1-el, ahhoz meg elég lesz.
4850-em is jó volt neki csak az meg melegedet meg sokat evet. -
westlake
félisten
realis aron? szerinted, ha kijonnek az 5870-ek 400$-os aron, akkor ki fogja megvenni a mostani flagship kartyakat normalis aron? a gtx 295 ara 500$+, de ahogy kijon az 5870, 380$-ert sem fogja senki megvenni.. nem a hasznaltat, hanem az ujat!.. ebbol pedig az kovetkezik, hogy az osszes vga arat kenytelenek lesznek csokkenteni (ha nem is olyan nagy mertekben)
-
keIdor
titán
Én egy 50%-os ugrást is jónak tartanék már.
Cserélek is, csak az ára fogja eldönteni mikor... nem mintha 1db HD4890 OC kevés lenne 1680x1050-re (főleg, hogy keveset játszom PC-n) de az a fránya kíváncsiság...
janos666: Lassan eljutunk oda, hogy a DX9 kártyák teljesítménye alapból nem is elég. A G70, G71 ma már nagyon lassú, az RV580-ak még elmennek, de azok se valami erőgépek napjainkban... el kéne felejteni a DX9-et már és azokat is, akik még ilyen kártyával rendelkeznek. Lépjünk ezen túl végre és az XP-n is...
Kell DX10 és DX10.1/11 más nem. 2010 lesz. Az AMD is elfelejtette már a régi kártyáit, mert tudtommal Kata 9.3 óta nincs R600 alatti támogatás. -
keIdor
titán
Nekem nagyon tetszik ez a Windows 7, nekem is már dübörög! Ennek helye lesz a polcon, hihetetlen jó munkát végzett a Microsoft ezúttal! Eddig minden Oprendszere szar volt megjelenéskor, ez ha úgy vesszük a megjelenés előtt is "tökéletes".
Igaz, ez egy továbbfejlesztett Vista, szóval nem a 0-ról kezdték, de ilyennek kellett volna lennie a Vistának is alapból. Én SP1 óta használtam azt, szerintem már onnantól jó volt, de ez... mérföldekkel jobb az SP2-nél is!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igazából minden programozás kérdése, de az elején inkább a sebességet fogják a DX11-en keresztül kamatoztatni. Szóval kicsit lassulni fog a DX10.1-es rendszer feldolgozási teljesítménye.
A DX10-hez képest képminőség különbség is játszhat, mert azok a rendszerek már annyira belassulnak, hogy a kevesebb számítással tartják fent a teljesítményt. Illetve nyilvánvaló, hogy a DX10 esetenként nem lesz képes AA-ra és AF-re. A DX10.1 ezeket képes kezelni.
A Xenos tesszellátor elvileg működőképes DX9, DX10 és DX10.1 alatt. Mivel mindenki az AMD tessellation libraryt használja, így ez sem jelent majd hátrányt. Esetleg sebességben, mert nem tudni, hogy a gyakorlatban lesznek-e a régi rendszerek esetében szűk keresztmetszetek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Keldor papával értek egyet. Most add el az egyiket és a másikat elég akkor, amikor már itt az új Radeon. Így jössz ki belőle a legjobban.
Az új generációt kb. teljesítmény szerint árazzák be a jelenlegi palettához viszonyítva. A DX11, mint fícsőr nem fog pluszt jelenteni az árban.
-
keIdor
titán
Egyelőre úgy néz ki, hogy a Start November közepén lesz valamikor... de ha nagyon gyengélkedni fog a TSMC, akkor lehet lesz belőle még 2010 is. A GT300 meg már egy ideje tudni, hogy nem létezik, sose létezett, kitalálták az egészet. Valami majd lesz a másik oldalról is, de még sokára... és ki tudja mi...
Szerintem az egyik kártyát már Augusztusban add el, 1db HD4890 is elégnek kell lennie FullHD-re, azzal kihúzod az R800-akig, bármikor is jön. -
Dare2Live
félisten
"Agyonvágnának egy sikeres kártyát, és a már meglévő felhasználókat is."
Egyrészt igazuk van, hogy agyonvágják, hisz mennyi 2db 4870 magmérete vs egy 5870é?Afelhasználó részről meg annyit, hogy kitudja mióta ez megy. 7950GX2 jobb vagy 8800GTX? Nem kérdés..... 3870X2 vagy 4870? Nem kérdés..... és a story fojtatódik...... 4870X2 vagy 5870 a jobb? .....
És bezony 5870re 1évre majd jön az 5890 alá 4870-4890 aztán rá nemsoára az RV970.
-
zuchy
őstag
És ez az elsődleges cél...óriási hype az 5xxx széria körül, tesztek tömkelege, mennyivel gyorsabb mint a 4xxx széria, (ami valóságban nem lesz annyi), majd miután mindenki betárazott belőle, jövő év késő tavasszal jöhetnek a Rev.2-es verziók...ahogy az a 4870-4890 esetében is volt. Így majdnem dupla akkora hasznot fognak bezsebelni.
Ááá kétlem. Ez addig menne jól, míg meg nem néznék a kártyákat az emberek, hogy milyen erős is valójában. Ezzel talán még rosszabb helyzetbe kerülnének, mint amibe Nv van most.
Nem lehet átb@szni az embereket, azt megjegyzik. Nem flame-ként szánom, de most milyen hype van 8800>9800>GT250 körül.elrettentő példa.
Én a mondó vagyok, hogy amit bemutattak ComputeX-en az az RV840 volt 1200SP-vel.
RV870-ben lesz szerintem 1600-2000SP
Ők is tudják, hogy Nv most nagyon be fog keményíteni, nem akarják, hogy megint nullszaldóval gyártsanak kártyákat, és értékesítsenek. -
keIdor
titán
Hát szerintem 2010-ben jön, hogy mikor nem tudom, mert még "béta" a cucc. Szerintem max 10-15k lesz...
Hát igen, PS3-hoz én is 3 havonta 1db játékot tudok csak venni, mert egyrészt drága a 17k egy játékért, a másik, hogy kevés játék is van rá, ami tetszik. Sok a szemét arra is... Japán játékok nem érdekelnek, Final Fantasy és társai... pedig abból van egy csomó.
Egyébként mostanában már azt csinálom, hogy megvárom amíg lemegy egy játék ára 7-8k-ra és akkor veszem meg... ha meg szar 1:1-ben csere. Sokan ha kijátszottak valamit cserélik, de nekem van egy szép nagy polcom gyűjtögetni, a nagy alkotásoknak (játék, film, sorozatok) ott a helye. -
Bluegene
addikt
jó egy egy GT300-zal könnyű
mivel tolod? R800-zal?
r-chee: ezzel egyetértek, nem is írtam h nem így van. Csak szerintem ha egy xbox grafikus procija(5 éves)+régi hárommagos procija képes olyan látványra mint a Mass Effect, Turok, ...stb akkor PC vonalon az ötször tízszer erősebb gépek feleslegesek, ergo egy 3850 mindenre képesnek kellene lennie, de nem így van mert ott a háttérben lobbizik az Ati meg az Nvidia h csesszétek el a játék gépigényét, adunk pénzt is, csakhogy megvegyék az új 10 teraflopsos videókártyát, meg a hatmagos procit, közbe a mai szemmel nevetséges erejű xbox ugyanarra a látványra képes
Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest