- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Mondjuk ezekre a teszteredményekre számítottam kb. Viszon teljesen új szériáról, van szó fejlődnek a driver -ek még javulhat kicsit a teljesítmény... Nehéz dönten az ember jobb procit vegyen vagy jobb VGA kártyát, sajnos a kettő nem mindig megy.
A procit még jobban ki lehet használni.
-
zoltanz
nagyúr
Jól sikerűlt darab lesz az 5000 széria. Egy GPU -s mezőnyben is felveszi majd a kesztyűt, az az érzésem NV készítheti a sátorfáját ebből a piaci szegmensből.
(nembaj az Intel meg úgyis zárkózik fel lassan.)
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Azthiszem a Larrabee 32 maggal indúl és az 32 GPU lesz, viszont a szoftverek is fejlődnek addig rendesen. Most is GMA 4500MHD csak papiron megy, de a valóságban sok teszten igencsak alul marad. Szerintem ráérünk a találgatásokra 2 év műlva kb, főleg temetni valamelyik gyártót .
Ha az utóbbi négy év Intel fejlesztéseket nézzük hozzá a GPU -k terén szerintem kevés lesz 2014 -ben sokat változtatni...
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest