- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
WesTM
őstag
Tegyük hozzá ez a magyar valóság. Külföldön egy jó játékot, rengetegen megvesznek.
Mi nem vagyunk nekik komoly piac.Odakint egy jó game-ért sorok kígyóznak a boltoknál stb. Tény hogy nem is olyan fizetések mozognak ott mint itthon, de ez most nem lényeg.
Ment a hype a dx10 el is, és volt valaki aki ezt kihasználta normálisan, úgy ahogy kell?
Én 1 címre se nagyon emlékszem. Így inkább talán a fejlesztőket kéne elmarasztalni első sorban.Az elmúlt 2-3 évben játék téren semmi nem történt igazából,ami szomorú dolog.
Lényeg a lényeg a hardwares fejlesztéseket,ideje lenne a gyakorlatban is lekövetni,nem csak elméletek, és techdemok formájában...
-
NEISSE
tag
Így van én is ebben bízom hogy kb ilyen gépezet elég lesz HD 5xxx szériához.Régebben azért jobb volt mikor egy 939alaplap+athlon 4200+ hajtottál egy X800-t utána egy 6600Gt és még utána 7900GT sőt ha belefér akkor még egy 8800Gt és még mindig jó volt hozzá.Jelenben meg venni kell már hozzá procit is pedig van egy olyan érzésem hogy E8400 procimra azt fogják itt mondani hogy kevés lenne 5870 meghajtásához
-
rup1u5
nagyúr
Jó helyen kell dolgozni!
De mások számára is van rá lehetőség.
....
több is... -
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudom... Ha szeptemberben jönnének, már kéne lennie teszteknek, meg hivatalos spec-nek... Gyanús ez nekem...
Október 24-én indítják idehaza a Win7-et, tehát akkor Szeptember 24-én jönnének a kártyák. 10 nap múlva Augusztus 24. és még semmi konkrátum, de egy hivatalos spec, se egy teszt, csak rengeteg találgatás, hasból írt pletyka és 1-2 valószínűsíthető adat...
ABÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt meg lehet tudni, meddig tart még az NDA??
Aktív témák
Hirdetés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest