Aktív témák
-
Chaser
legenda
Höhöhö, töröld
Amúgy csak vicceltem, komolyan úgy gondolnám hogy csinálj egy új nicket netkávézóból és úgy küldd el
Na de ne bohóckodjunk ilyen komoly topikban, fentebbi kérdésemre tudod a választ? Magyarázhatja az a csekély idle fogyasztást, hogy olyankor csak 1 slave chip megy?
-
Chaser
legenda
Az 1600 SP durva, de a load és idle fogyasztás is. A slave chip egyike menne csak ilyenkor?
-
Chaser
legenda
Az hogy egy réteg megveszi, még kevés, láttam én külföldről is elég szép warezolós statisztikát
Egy nagy tudású programozót meg kell fizetni, ha jól sejtem 1 hónapra kerül annyiba egy ilyen emberke a cégnek, mint amennyit én 1 év alatt keresek, ha nem többe. Az se árt ha nem 2-3 évig készül egy game, mert addigra már újabb fícsőrök lesznek, amiket nem tudnak már beépíteni, pl dx10 után már dx11, ha 2 éve kezdték el fejleszteni a gamet, esélye se lesz hogy dx11-es legyen, max átfirkálva. És így tovább, ha elkezdi most a dx11 fejlesztést új gamenél, 2-3év múlva mire kész már elavult lesz, ezért sok progizó kell, sok pénz...összecsapják a melót -pár kivételtől eltekintve-, a profit a lényeg, nem az hogy világmegváltó gameket csináljanak veszteségesen.
-
Chaser
legenda
"Ideje lenne a játékfejlesztőknek kiaknázni a vga-ban levő lehetőségeket, és nem egyre pocsékabb kódokat írni..."
Nyilván van ennek egy olyan oldala is, hogy a játékfejlesztő cégek pénzért csinálják a bulit, sok a warezoló, őszintén szólva ha lenne lehetőségem ilyesmibe kezdeni, egyből nemet mondanék. Minek fizessen jól képzett programozókat egy cég, ha aztán a bevételből még őket se tudja kifizetni?...
-
Chaser
legenda
válasz
csatahajós #6691 üzenetére
Az is cool lenne kis fogyasztással -max 4670- és olcsón -max 4670-
-
Chaser
legenda
Ez biztos nem így lesz, kezdetben legalábbis, van ott még a 4-esekből felhalmozva némi készlet, azt mindenképp ki fogják szórni, legalábbis olyan bolond nagyker nem lesz, ahol hegyekben áll 4-es -vagy még akár 3-as- vga és majd ebből bevásárol hogy olcsóbban jobbat adjon, a régit meg könyvelje el veszteségként.
Na de a lényeg, kisebb teljesítményű vga-t mikor terveznek piacra dobni? Erről semmi hír?
%750 v 5650, vagy valami hasonló névre emlékszem.
-
Chaser
legenda
Kisebb kártyák vajon mikor érkeznek?
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #5047 üzenetére
Ezt valami internetes szutyok fordította, magyar ember ilyen fordítást nem hoz össze
-
Chaser
legenda
Na mégis szeptember lesz?
Én beérném októberrel is, csak tudnám már mit és mennyiért várok.
-
Chaser
legenda
válasz
TESCO-Zsömle #5018 üzenetére
2 hónap? Azt hittem szeptemberben jönnek
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #5006 üzenetére
Ráadásul az ára is 4670 közelében van
Kérdés idleben vajon mennyit eszik a ddr5 miatt.
-
Chaser
legenda
A gddr-5-re írtak 120 dezsőt, a gdrr3-asra meg 100-at, ha igaz a 640SP, és 32 textúrázó, azért nem lenne az olyan gyengus, 4670-ek se 20k-ért mennek, legolcsóbb helyeken vannak 21k-tól kb, azzal viszont én is 1etértek, hogy hamarabb kellene kidobniuk, nyilván kihatással volt a válság a TSMC-re is, közvetve-közvetlenül. Én nem temetném még az rv740-et azért
-
Chaser
legenda
Mostani árfolyamon 30k... a kint 80$-os 4670-ek kerülnek 21-23k-ba
szerk: De sztem a 4670 ezután rövid úton eltűnik, legalábbis AMD részéről, fölösleges gyártani ha jön az utód és nem eszik többet, viszont gyorsabb, 40nm miatt sztem előállítási ktsg-e is kevesebb lesz, majd szépen beskálázódik a 4670 helyére, csak a közben eltelt idő kérdéses...
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest