Aktív témák
-
Érdekes ez a dolog. Rákerestem ATI 9500 kártya meghajtóra az AMD oldalán, és kiadta EZT.
Emellett kijelentik, hogy időszakonként megjelentethetnek Windows XP és Windows Vista meghajtó frissítéseket a legacy termékekhez, de csak kritikus javításokat fognak tartalmazni, és a jövőbeni meghajtó frissítésekbe új funkciók nem kerülnek beépítésre.
Ez a 9.8-as verzió nyilván egy ilyen időszakos frissítés valamilyen javításokkal.
-
-
Milyen hülyeséget kombináltam össze?
Azért kérdeztem OpenCL-ről, mert azt hittem, hogy azt már támogatják a mai kártyák.
Ráadásul az említett Vray-RT is OpenCL változatban készül. Gondolom, a tervezőprogik MAC-es és linuxos változatai miatt inkább az OpenCL fog terjedni, de lehet, hogy tévedek.A Gelato-t ajánlottad régebben, amit ki is próbáltam, de sem Maya2009, sem MAX 2008 alatt nem sikerült működésre bírnom.
-
rocket
nagyúr
GPU-t se az AMD gyartja, a M$ gyartatja a TSMC-nel.
Xenos egy original ATi GPU amit eladtak a M$-nak, AMD kapja a szezodesben meghatarozott penzt az eladott darabok utan, es van nehany mernok akik segedkeztek (65nm)/segedkeznek(40nm) a Xenos csikszelesseg csokkenteseseben, 55nm csak optikai kicsinyites igy ahoz csak a M$ (penz) es a TSMC (szakertelem) kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest