- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
legiaap
félisten
Létezik olyan wp7 felület, ami szinte egy az egyben ugyanaz, mint a rendes wp7 és ez mind 1 .apk fájlként fellelhető?
Már néztem párat a marketen, de egyik sem az igazi. A home felületek mind el vannak találva, de a hatást rontja, hogy pl. az androidos státuszbár meg ott fityeg. Vagy ha belépek a menübe előjön. -
legiaap
félisten
válasz
flushman88 #10016 üzenetére
Én is kénytelen voltam törölni,mert nagyon gáz volt. A sárga és zöld utak helyett, minden utam fehér színű lett, meg hát rettentő lassú volt. Akkor ezek szerint a Google tolt el valamit?
Amúgy a párom X10 minijén meg tökéletesen megy... -
legiaap
félisten
Aki frissítette a Google Maps-át, annak nem lett lassabb a program?
Én ma frissítettem (rootolt Spicán) és sokkal lassabban tölti be a térképet, mint eddig és nem tudom ez most miért van. Mert szar a telefonom, vagy a maps lett szarabb. -
legiaap
félisten
Egy érdekes program.
Használta ezt már valaki? -
legiaap
félisten
Találtam egy nagyon jó kis játékot:
Shift Puzzle Game
Csak az én Spicámon sajna nem tudom kihasználni multitouch hiányában. Nem tudok egyszerre menni meg ugrani. Kár érte. Mert a számítógépes változatát imádtam. -
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz
philoxenia #8724 üzenetére
Igen hasonlóra gondolok, csak jó lenne, ha mp3-ba venne fel és én dönteném el, hogy melyik hívást akarom felvenni és melyiket nem.
-
legiaap
félisten
válasz
legiaap #8699 üzenetére
A hozzászólásomra valaki?
-
legiaap
félisten
Keresek egy olyan programot, ami képes felvenni a telefonálás közben a beszélgetést, de nem vannak azért elvárásaim:
- jó lenne, ha mp3-ban venne fel
- be tudjam állítani, hogy mikor vegye fel a beszélgetést és mikor nem. pl.: ha a csúszkát elhúzom a képernyőn akkor vegye fel, ha csak megnyomom a hívásfogadás gombot, akkor pedig ne.
Létezik ilyen? -
legiaap
félisten
Tudtok valami jó biliárdos játékot, amivel lehet online is játszani?
A 3D-s változatok nem érdekelnek, mert a kedves Spicám úgy sem vinné el. -
legiaap
félisten
A 3G Watchdog-nál mostanság kapok olyan üzenetet a telefonon bekapcsolása után, hogy
The SIM Card has been switched.
Ezt mire írja ki?
Nem csináltam semmit sem a SIM kártyámmal. -
legiaap
félisten
Létezik magyar IQ játék, ami ingyen ki is írja az eredményt?
-
legiaap
félisten
Letöltöttem a Metro UI Pro v1.3.1.3 home felületet.
Kérdésem a következő lenne:
Lehet valahonnan szedni hozzá ilyen tile-okat, amik alkalmazkodnak a színhez is?
Úgy értem nem csak mondjuk kék színű tile-okat szeretnék találni, hanem, olyat, ami ha zöldre teszem a csempéket, akkor zöldek legyenek, ha kékre, akkor kékek, stb. -
legiaap
félisten
Ebben a videóban van egy zenelejátszó.
Tudja valaki mi a neve? -
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz
hodostamas #6187 üzenetére
oks. meglesem
-
legiaap
félisten
Letöltöttem a Camera 360 Pro v0.9.8 programot, ami ha jól tudom a legfrissebb, azt mégis azt kéri tőlem frissítsem újabbra és el sem indul.
Ez miért van? -
legiaap
félisten
A Google Translate-hoz töltöttem le kiegészítőket a Marketről.
A progi menüje->Text-to-speech rész alatt lévő SVOX Voice Data és a Text-to-speech Extended részre kilekkeltem rá. Aztán mikor lejött és feltelepült, Az elsőre szürkén kiírta Installed, míg a másiknál Konfigurálni kell.
Viszont ha arra rákattintok, és az előjövő menüben bármit állítani akarok. Megfagy a gépem és csak az aksi ki/be segít.
Ilyennel találkozott már valaki?
Amennyiben mi lehet a gond? -
legiaap
félisten
A 9s-Weather (with clock) alkalmazásást le lehet valahonnan "simán" tölteni?
Ingyenes (így nincs szó warezról!), de nincs fenn a Marketen és a neten csak Barcode Scannerrel letölthető változatokat találtam, de a Scanner segítségével sem tudom letölteni, mert nem találja a Marketen. -
legiaap
félisten
válasz
hodostamas #5334 üzenetére
Igen az az.
Kár, hogy ennél nem működik.
Köszi. -
legiaap
félisten
válasz
hodostamas #5332 üzenetére
Lehúztam teljesen, de nincs változás. Lehet azért, mert a Presets-ben nálam a Nexusish van kiválasztva, nem a Default?
-
legiaap
félisten
ADWLauncher EX-ben be lehet állítani valahogy, hogy a menü háttere mondjuk ne sima fekete legyen, hanem ua. mint a home háttere?
-
legiaap
félisten
Tudna valaki olyan zenelejátszót mondani, ami képes arra, hogy beépüljön az értesítési sávba, és amikor azt lehúzom, akkor anélkül, hogy belépnék a lejátszóba tudjak ott léptetni ill. megállítani.
Remélem érthető volt. -
legiaap
félisten
Van olyan ember, aki használja a MIUI Music lejátszót?
Ahhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy az miért van, hogy a linknél szereplő első képen
Az alsó fekete sor (ahol a szám címe, jelen esetben Wonderful Life) az nem a 4 db "ikon alatt van, hanem nálam belelóg az alsó kettőbe (Album és Playlist).
Spicát használok.
Talán nem erre a kijelzőre lett méretezve vagy mi? -
legiaap
félisten
A megújúlt Marketnál van lehetőség, hogy a programok saját maguktól frissüljenek. Bementem a telepített programjaimhoz és tettem egy pipát, hogy automatikusan frissüljön minden. Ma reggel a Handcent SMS-nél volt kiírva, hogy Update, de nem frissült magától. Ez miért van?
-
legiaap
félisten
Próbálom frissíteni a Marketen a google mapsot és azt írja ki, hogy a csomagfájl érvénytelen. Tudja valaki mi lehet a gond?
-
legiaap
félisten
válasz
Silencer83 #4752 üzenetére
Én ezeket használtam eddig:
- 9s-Weather
- Weather Forecast -
legiaap
félisten
válasz
V.Stryker #4781 üzenetére
Csak egy pár napig használtam, így sok mindent nem tudok róla mondani.
Nekem a formája valahogy nem jött be és szerintem lassabb is, mint a gyári androidos böngésző.
Jelenleg ha nagyon gyorsan akarok valamit meglesni, akkor én Opera Mini-t használok és ha normális kétujjas nagyítást is ki szeretném használni a Spicámon, akkor a Miren böngészővel netezek. -
legiaap
félisten
válasz
CivicEsi #4452 üzenetére
Talán ez:
Documents To Go -
legiaap
félisten
A google mapsban a Measure-nél (távolságmérés) nem lehet beállítani, hogy ne mérföldben mutassa a távolságot, hanem mondjuk szimpatikusabb km-ben?
-
legiaap
félisten
Kiraktam a News & Weather Widgetet a Home-ra Spicán, de kicsit fura dologra lettem kíváncsi. Nem fekete háttere van a widgetnek, hanem átlátszó. Ennek mi az oka? A legtöbb videóban fekete háttéren vannak az információk ennél a widgetnél.
-
legiaap
félisten
Az iMenetrend program nincs meg valakinek véletlen?
Nincs kedvem ezért reggelni, hogy letöltsem. -
legiaap
félisten
1.3.2-es Facebook kliensem van fenn a Spicámon. Van ennél már újabb verzió?
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most töltöttem le a Facebook klienst a Spicámra, de nem jövök rá, hogy merre tudom kikapcsolni, hogy ne küldjön minden üzenetre emailban èrtesítést. Nem tudom számít-e, de Gmailommal reggelltem a Facebookra. Valaki tud segíteni, hogy ne kapjak értesítéseket? -
legiaap
félisten
Kérdés:
A 3G Watchdogban meg lehet valahol nézni, hogy melyik program mekkora adatforgalmat generál?
Ha nem akkor mivel tudom azt kideríteni? -
legiaap
félisten
Szevasztok!
Google Maps-ban, hogy tudok hozzáadni kedvenc helyet?
Anno windowsos omniámon, csak hosszon ott tartottam az ujjam, amit el akartam menteni azt ennyi, de ez itt nem működik. -
legiaap
félisten
Keresek egy olyan időjárásos widget-et, ami azon kívül, hogy mutatja az időjárást (Ez az eddigi legpontosabb program szerintem a 9s-Weatherrel együtt) a névnapokat is megjeleníti.
Az időt nem mutatja.
Egyszerűen nem találom a gépemen és már a nevére sem emlékszek, meg arra honnan szereztem.
Valakinek ötlete? -
legiaap
félisten
Halihó!
Milyen programot ajánlotok a következő problémára:
Azt szeretném elérni, hogy a telefonkönyvemben lévő telefonszámok közül 1 db. telefonszám ne tudjon elérni. Állandóan hívogat és már meguntam. -
legiaap
félisten
válasz
petipetya #2985 üzenetére
Smart Keyboard Pro-t toltam fel, mert azt a Samsungosat nem engedte. Egy Bocsánat üzenettel elintézte a dolgot a kedves készülékem.
Viszont itt lenne egy kérdésem, aki persze ilyet használ.
Ha hosszan nyomom mondjuk az e gombot, hogy kiadja az ékezetes részt, akkor az ujjamat kell ráhúzni a felnyíló ablakra. De ez elég kényelmetlen. Nincs valahol beállítási lehetőség, hogy az a felnyíló ablak ott maradjon és ne tűnjön el?
Remélem érthető volt. -
-
legiaap
félisten
válasz
petipetya #2960 üzenetére
Hát igen. Elég nehezen fogadom el, hogy sok ember, azzal indokolja a nem segítését, hogy
Google a barátod, meg keress vissza, mikor van vagy 15.000 hsz.
Ezt a rohanó világnak és a rá nem érő embereknek azt hiszem betudhatjuk, bár az utóbbi kissé képlékeny, mert ha arra ráér, hogy kikeresse magának, akkor mennyivel tartana tovább azt közölni másokkal is...
Én eddig is így tettem, teszek és tenni fogom.
Szerintem ez lenne a normális.
Sokat változtak a fórumoztak a fórumozási szokások és sajnos nem az előnyükre. -
legiaap
félisten
Valaki tudja, hogy hol lehet beállítani a Handcent SMS-ben, hogy mikor elküldöm az üzenetet, akkor ne szedje le az ékezeteket?
-
legiaap
félisten
Halihó!
Erre van valakinek ötlete?
[link] -
legiaap
félisten
Halihó!
Skypepolni szeretnék. Mit tudtok ajánlani?
A Skype Betát próbáltam, de nem tudtak hívni. Mindig foglaltat jelzett annak, aki hívott. -
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #2331 üzenetére
Most per pill. az 5-dik itt.
Amúgy azt írtad, hogy ez a Beautiful widget időjárásos része, de akkor mi az az Accu weather felirat ott a jobb felső sarokban? -
legiaap
félisten
Valaki használta már ezt a zenelejátszót?
Kíváncsi lennék minden gond nélkül működik-e.
Aktív témák
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest