Aktív témák
-
Haart
addikt
Hi lenne egy gyors kérdésem, melyik a legjobb alkalmazás futás ha futni szeretnék?
-
Haart
addikt
Az androidhungary meghanyatlott? Nem látok rajta új híreket már nagyon régen. Esetleg van valami más oldal?
-
Haart
addikt
Kérdésem az lenne, hogy van olyan alkalmazás amivel lehet bejelölni napokat?
Teszemazt pl ha be kell vennem minden nap gyógyszereket, és lenne egy olyan naptáralkalmazás amin csak pl pipálni lehet a napokat, mint a papíron pl odateszel a naphoz egy X-et. -
Haart
addikt
válasz
kavics325i #28812 üzenetére
Itt a dolog folytatása, egyébként nem lehet hosszan nyomni. Mert kiirja hogy nincs alkalmazás társítva.
-
Haart
addikt
Probléma, uninstalláltam a golauchert, és most nincs alapértelmezett home screenem. Nem tudok mit csinálni a telóval. Menü nuku, semmi fekete háttér. No gombok, pedig a teló müködik ha hivnak fel tudom venni. Megprobálom törölni az összes temp golaucher könyvtárat az sd-ről. Please help!!!
-
Haart
addikt
BW megvéve, 23ft-ot megér a mai akcióval
-
Haart
addikt
válasz
hodostamas #25389 üzenetére
Akkor ezek szerint a google accodhoz adja a progit és onnantól permanent lesz neked.
-
Haart
addikt
Hogy müködik ez a vásárlásos dolog? Ha megveszem, a programot akkor megvan, de mi van ha wipe-olom a telót? Vagy a progit a google accauntodhoz adja hozzá és bármikor ha már megvetted ujra tudod tenni mert tudja mi van meg?
-
Haart
addikt
Tudtok mondani valami jó digitális óra widgetet amit kirakhatok a főképernyőre?
-
Haart
addikt
Lenne egy kérdésem. Van-e olyan program ami enkriptálj a telefont és nem hagyja hogy bármi féle adatot ellopjanak róla, ha mondjuk ellopnák a telefont. Amolyan safeguard féle dolog ami titkosítja az adatokat.
-
Haart
addikt
Hát elég sok mindenben különböznek.
galaxy kicsivel nagyobb kijelző de szarabb felbontás(nemtudom progi kompatibilitásban ez mennyivel veti hátra)
Galaxy-t nemtudom láttad-e mert full fekete lakkszerü bevonattal ami nagyon durván szedi az ujjlenyomatokat, a sony hátlapja picit nyikorog.
Galaxy gyorsabb a nagyobb proci miatt kicsivel.
Szóval van min2őnek előnye és hátránya. -
Haart
addikt
Hi egyik ismerősöm venne egy x10 mini pro-t, a kérdésem az lenne hogy mivel 1.6 van rajta, működik-e a bluetooth?
-
Haart
addikt
válasz
uselessgumi #1045 üzenetére
Kérlek szépen ez meridian 0.15.0 verziószám ami nekem van.
-
Haart
addikt
Nemtudom nekem automatán váltott is magyarra azonnal. Mondjuk nemtudom 2.1 van fenn neked? Mert akkor lehetséges hogy az angol nyelv miatt az lesz az alapértelmezett. Nálam 1.5 magyar és azonnal váltotta is. Vagy végülis a sima 1.5öd is lehet angol, lehet az kavar be neki.
-
Haart
addikt
Egyébként ha belegondoltok ez nem igaz. Nincs olyan hogy ingyen. Ami lebeszélhető az csak az alap havidíjban van benne, ergó azért is fizetni kell ugyanúgy. Csak anyni hogy azt ha nem is dumálod le akkor is ki kell fizetni. Nekem is van csomagom és beirtam a a percdíjat simán és kész. Nemkell itt bonyolítani. SMS-t valszeg tényleg nem lehet megoldani, főleg ha már azt kell szűrni hogy milyen hálózatba küldöd.
-
Haart
addikt
Igazából azért is félek az ilyen szinkronizálgatástól mert, az utóbbi 1 évben 3 féle platformom is volt. Symbian, winmobo, most meg android. Szóval ha másik telót veszel lehet nemlesz ilyen egyszerü a dolog
És akkor jól jön ha minden a simen van. Csak átrakod és szevasz.
-
-
-
Haart
addikt
Valamint a simen található telefonjegyzék piszkálgatáháshoz mit érdemes használni
-
Haart
addikt
Beépített jegyzetprogi van? Vagy külön kell tölteni. Mondjuk olyan mint winmobo alatt a notes.
-
Haart
addikt
válasz
uselessgumi #904 üzenetére
Ez nem marketes progi? Mert ott nemtalálom.
-
Haart
addikt
Valami fájlkezelő total commander féle kéne nekem + valami normális videó és zene lejátszó. Ki mit használ mire esküszik?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged