- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
Aktív témák
-
Coyote01
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Sajnos a telefonom a másik fél elmondása szerint sokszor olyan hangot ad, mintha állandóan belefújogatnék, vagy pedig hozzádörzsölődne az arcomhoz, pedig nem. És sajnos nem egy ember mondta már. A szervízben pedig azt mondták, hogy ezt az okozza, hogy Tmobile-os kártya van benne, és van aktív adatkapcsolat. Mivel számot nem akarok cserélni(se másik szolgáltatót), így gondoltam megpróbálnám, hátha így ki tudnám küszöbölni. Próbáltam úgy, hogy beszélgetés előtt kikapcsoltam a mobilnetet, az elvileg segített is, de bejövő hívásnál felejtős kézzel kapcsolgatni (még kimenő előtt és után is). Hát emiatt

Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest