- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
maggi1886076 #49213 üzenetére
Ez az a plugin: [link]
-
Inarus
addikt
válasz
maggi1886076 #49206 üzenetére
Van belőle ingyenes is. [link] Vagy az nem elég?
-
Inarus
addikt
válasz
artiny #42333 üzenetére
Nem teljesen értem az elképzelésed, de pl Dropbox szinkronizált mappát használhatsz. Amit ide behúzol, azt a mobilos kliensben meg tudod nyitni. Vagy van még az Airdroid, amit ha felraksz a telefonodra simán eléred böngészőből a készüléket és drag&drop módon tudsz cuccokat feldobálni rá.
-
Inarus
addikt
"minden egyes indításnál nem a gyorslinkes oldalt nyitja meg, hanem a google oldalát"
Azt hagytad bent és így az utolsó oldalt nyitja meg, vagy Opera Link funkciót használsz és az asztali operán azt raktad be kezdőlapnak?"Csak nálam jelentkeznek?"
Nálam mini pro-n nincs ilyen gond. -
-
Inarus
addikt
válasz
Dicker #40811 üzenetére
A mini kisebb, kevesebbet eszik a memóriából, illetve állandó jelleggel alkalmaz szerver oldali tömörítést, vagyis a böngésző egy mobilra optimalizált oldalt tölt be az eredetiből - kinézetre szinte ugyanaz (szövegtördelést leszámítva), csak kisebb a mérete. Cserébe flash és egyéb plug-in-ek nem támogatottak. A Mobile már normál böngészőként viselkedik plug-inekkel, de a tömörítés itt is alkalmazható - sőt, ez úgy is beállítható, hogy csak akkor tömörítse az oldalakat, ha nem wifin keresztül netezel. Én ez utóbbi változatot használom nagy megelégedéssel.
-
Inarus
addikt
A párkapcsolati tanácsadást szerintem máshol kéne folytatni.
-
-
Inarus
addikt
válasz
jackbacsi87 #39084 üzenetére
A Friendcaster-t próbáltad?
-
Inarus
addikt
válasz
RootRulez #8285 üzenetére
OK, igaz, ott tényleg nincs, ezt benéztem. De akkor én sem vágom most, hogy mi van... Elvileg az alap gmail alkalmazásban (ezek szerint) én sem állítottam át semmit és automatikusan megy. Nálad mindig ilyen bajos volt?
(#8286) dim dim:
A programban, amit használni szeretnél be kell állítani az értesítéseket külön. Ezután menj a gyáriba, azon belül is a beállításokba, ott kapcsold ki az értesítéseket és akkor csak a másik progitól kapsz. -
Inarus
addikt
válasz
Sir Sparrow #8240 üzenetére
-
Inarus
addikt
válasz
konfar.dani #8179 üzenetére
Visszalépsz a Market-be, megkeresed azt a programot (vagy csak egyszerűen a felső értesítő sáv lehúzása után a letöltést mutató ikonra kattintasz és "Cancel". Szerintem.
-
Inarus
addikt
válasz
hecktor #7863 üzenetére
*facepalmAzért szól egy-két órával később mert a beállításokban a frissítés gyakorisága nem push, hanem bizonyos időintervallumra állított. Ha beállítod, hogy azonnal fogadja, azonnal fogja.
Amit linkeletek neked, az meg egy widget, ami semmi mást nem csinál, csak számolja az olvasatlan mailjeidet (gyanítom a gyári gmail-kliens adataiból kiolvasva).A másik kérdésedre nem tudok válaszolni, ilyen programot nem ismerek. A funkció lényege amúgy az lenne, hogy a bőröddel ne tudd elnyomkodni a telefont, miközben a fejedhez tartod, szóval nem biztos hogy jó ötlet kikapcsolni.
-
Inarus
addikt
"1.: Hol lehet kikapcsolni, hogy gépelés közben a billentyűzet felett megjelenő lehetséges szavakat?"
Milyen billentyűzetet használsz? (Amúgy általában az ilyesmit a Beállítások -> Nyelv és szöveg menüpont alatt találod.)"2.: Egy képnézegető progit ha tudnátok ajánlani, ami tud 2 ujjas nagyítást/kicsinyítést"
Miért? A gyári ezt nem tudja? Milyen készüléked van? -
Inarus
addikt
válasz
rumos14 #6502 üzenetére
Megszépültem?
Jah, a vaksi avatar helyett az idióta avatarom?
Amúgy igen, i780 topic.Na igen, nem véletlenül emlegetem azt a paradoxont sem, hogy az Android a mai kor WinMo-ja.
A legutóbbi általam használt DroidStats elég pontos volt. Nem hinném, hogy azóta elrontották volna.
-
Inarus
addikt
válasz
manoarc #6439 üzenetére
Vagy Retro Defense (a lite verzió csak egy pályás...)
-
Inarus
addikt
válasz
hodostamas #6156 üzenetére
Mármint kitallózod az apk-t, amit a telefonod nyit meg, de közben nincs is rajta?
Nem szerintem ilyen nincs. -
Inarus
addikt
Gyanítom warez oldal címe lett volna virágnyelven. Az Ultra Keyboard ugyanis fizetős. De van próbaverziója is.
-
Inarus
addikt
válasz
NoMagix #6032 üzenetére
A Nemzeti Kultúrális Alap honlapjáról?
Ne válaszolj, csak baromkodok! -
Inarus
addikt
válasz
verser233 #6021 üzenetére
Mert ehhez telepíteni kell az asztali chrome-ba egy PhoneMarks nevű kiterjesztést. (Beállítások -> Eszközök -> Kiterjesztések (talán, Ubuntu alól írok, itt Chromium van, megeshet, hogy a "Kiterjesztések" menüpont rögtön a beállítások menüben van.)
Kikeresed a kiterjesztést, telepíted, engeded, hogy a google docs-ban létrehozzon egy fájlt, majd a kiterjesztés ikonjára kattintva a "Help/Options" menüpontban beállítod, hogy melyik mappát szinkronizálja (egy mappát lehet, de lehet ez gyűjtőmappa is további almappákkal), ezután újra katt a kiterjesztésre, "Sync"-gomb, majd a készülékeden is Sync gomb.
FIGYELEM! Ezzel a készülék böngészőjében található összes könyvjelzőt TÖRLI a program, valamint ha mappában van a szinkronizálandó a gépeden, azt te ömlesztve fogod látni, a könyvjelző nevében a mappa nevével. Szóval nem tökéletes megoldás, javaslom hogy csak azokat szinkronizáld (egy külön mappában), amik tuti kellenek telefonon. -
Inarus
addikt
-
Inarus
addikt
Droidstats, esetleg.
-
Inarus
addikt
LaucherPro-n és sem probáltam. Nekem Zeam Launcher-en működött.
-
Inarus
addikt
válasz
kissandras20 #5682 üzenetére
Ez így elég általános kérdés volt...
Mire?
Itt egy pár hasznos, de már lehet (biztos), hogy vannak jobbak is. -
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5501 üzenetére
Megcsináltad amit az előbb írtam? (Tudod, lehúzod az értesítési sávot, rákattintassz az USB-kapcsolódás felíratra, majd a Csatlakozás gombra.)
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5498 üzenetére
Adatkábel!
Viccet félretéve, ha csak másolgatni / áthelyezni szeretnél, akkor elég rádugni a gépre, lehúzni az értesítési sávot, rákattintani a kiírásra és a "Csatlakozás"-ra.
Ha szinkronizálni szeretnél, arra vagy a gyártó honlapján találsz PC Suite programot, vagy úgy olvastam valahol, hogy a MyPhoneExplorer nevű progi is jó erre, bár erre nem mernék megesküdni. -
Inarus
addikt
válasz
olbaidhun #5470 üzenetére
Erre való a jobb oldalt található "Kedvenceim fejléc alatt az "Elmentem ezt az oldalt!" - funkció...
(#5484) suti_88:
Nincs különbség.(#5479) kezman: Látom, nehéz leszokni a warezről a közösben...
Még jó, hogy a linkelt oldalon legalább development részleg is van, így nem színtiszta warez.
-
Inarus
addikt
Tisztára World of Goo! (csak androidos.
)
Nagy vagy! Köszi! -
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5404 üzenetére
ööö, a Superuser appban elvileg van valami opció, hogy listára vedd, de ezt sajna nem tudom megnézni neked, az enyém nincs rootolva, ezért nem is raktam fel.
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5400 üzenetére
A reinstall sem segített? A superuser app-ban megadtad a root-jogot a proginak?
-
Inarus
addikt
Ja basszus! Benéztem.
A legtöbb testreszabási funkció más launcher-ekben is benne van, de ahogy nézem, a legjobbakat (pl widget-átméretezés, szabadon bővíthető és scrollozható dokk, gridek számának meghatározása, stb...) összeszedték ebbe az xda-sok és még csak nem is eszik sokat. Én gyanítom a SlideScreen mellett megtartom ezt is. -
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5390 üzenetére
sdcard/shootme mappabáan kéne lennie.
-
Inarus
addikt
Valaki nem tud ilyesmi widgetet ingyenes változatban?
Minimal News Widget -
Inarus
addikt
Ezt láttátok már?
-
Inarus
addikt
A DroidStats alkalmazásban beállíthatod a figyelendő limitet nethez, sms-hez, és hívásokhoz is. Szerintem az egyik legprofibb ilyen cucc.
[link](#5090) HRicky: A Market nevű programon belül rákeresel egy program nevére, rákattintassz, ott pedig a telepítésre, elfogadod a feltételeket (ha elfogadod - vagyis "leokézod") és megvárod míg letöltődik, majd települ. Eltávolítani a Beállítások, Alkalmazások kezelése menüponton belül tudod.
-
Inarus
addikt
-
Inarus
addikt
válasz
Obi Wan #4974 üzenetére
1.) Kapcsold ki a CapsLock-ot!
2.) Ne halmozd az írásjeleket!
3.) Keressetek egy szabad wifi jelet és csatlakozzatok.
4.) A menüben kattintsatok a "Market" ikonra!
5.) Ha még nem tettétek meg, adjátok meg az első indításkor szükséges adatokat! (Gmail felhasználónév és jelszó - Ha ez nincs, legyen!)
6.) A Market felületén a Downloads fülön beírjátok a keresősávba az apndroid szót és kattintsatok rá!
7.) Letöltés, telepítés, elindítás, tovább értelemszerű. -
Inarus
addikt
válasz
mclaren777 #4343 üzenetére
Már mondták, hogy Google, de Android és az iGO viszonya: [link] (piros betűs szöveg)
-
Inarus
addikt
válasz
Mákosmetélt #4272 üzenetére
Még nem próbáltam, de ezt most találtam: [link]
-
Inarus
addikt
válasz
Pocok256 #3806 üzenetére
Itt a készítő honlapja, ahol le van írva, hogy mit és hogy kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest