- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
vendingo
veterán
A tarifás/mobilnetes/mobil tv-s dolgokat nem a T-mobil topicjába kellene megvitatni?
Ez itt nagyon OFF, legalábbis engem nagyon nem érdekel. -
vendingo
veterán
válasz
somnia #16426 üzenetére
Nem egyszerre leszek ott, csak nagyon nincs kedvem folyamatosan állítgatni, ha létezik egy olyan app, ami egyszerre tudja mutatni. Ráadásul évente nem 1x-r, meg 2-x-r utazok.
TRob1 Képzeld vendingo évente sokat utazik sok helyre, és itt nem a szomszéd városra gondolok. Évi 5-10 repülés + országo(kon)n bellül is sokat közlekedek
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Tudnátok mondani egy APP-ot, ami egyszerre több város időjárását is képes megjeleníteni?
Nagyon fontos lenne! Lehet akár fizetős is. -
vendingo
veterán
Galaxy Tab-ra (P1000) létezik IGO?
-
vendingo
veterán
Még mindig él a kérdésem, hogy van-e olyan időjárás progi, ami több város adatait is bírja mutatni? Fontos lenne, lehet fizetős is.
-
vendingo
veterán
Tudna ajánlani valaki, egy olyan időjárás appot, ami egyszerre több város adatait is tudja mutatni?
-
vendingo
veterán
válasz
kristof83 #5706 üzenetére
http://tweakker.com/
Én mindig minden telefonomon ezen keresztül állítom be a netet, mms-t, meg mindent. Kitöltöd, telefonszám, készülék típusa, szolgáltató, és kapsz egy konfigurációs üzenetet, amit csak el kell menteni. -
vendingo
veterán
Rossz helyre írtam. -
vendingo
veterán
Ma kipróbáltam a WIFI file explorert!
Nagyon frankó, nem kell mindig kábelra dugdosni a telefont, ha valamit leakarok menteni, vagy felakarok tölteni, ráadásul bármelyik otthoni gépemről eltudom érni a telefon memóriáját, csak annyi a lényeg, hogy legyen bekapcsolva a wifi -
vendingo
veterán
Lehet hülye kérdés, de a titanium backup pro val, hogyan tudok mindent lementeni?
-
vendingo
veterán
Olyan appot keresek, amivel a justmusic.fm-et tudom hallgatni.
A www.jastmusic.fm-ről le kell tölteni PLS file-t, és azzal tudom hallgatni pc-n, de telefonon sehogy se tudom behozni. Valami tipp? -
vendingo
veterán
Létezik valami olyan dolog, ami rendszerezi a telepített appokat?
Kezdek besokallni, mert több mint 60 alkalmazást telepítettem, de mire megtalálnék valamit, elfelejtem, hogy mit kerestem
Biztos létezik rá valami, csak én nem találom :S -
vendingo
veterán
Olyan appot keresek, amivel letudom korlátozni, hogy melyik programok használhatják a mobilnetet.
Tud valaki valami megoldást? üdv -
vendingo
veterán
Ha van boltod, vagy valamid, akkor ott nagyon hasznos tud lenni.
Egy egyszerű példa. veszel 10 féle csokit különböző időbe, mindegyik vonalkódját betáplálod, és hozzárendelsz adatokat, pl a szavatossági idő lejártát, és amikor lecsekkolod, hogy mindek mikor jár le a szavija, csak leolvasod a vonalkódot.
Ez egy egyszerű példa volt, mivel 10 csokin egyszerűbb szemrevételezéssel megnézni, de kisebb üzletek, boltok nagy hasznát tudják venni, nagyobb tételeknél.
Meg még 1001 dologra jó...
Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged