Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
SsPL711 #12865 üzenetére
Nah így, hogy már ketten is írtátok tényleg gyanús volt a dolog, ránéztem faterom gmail-jére is, az övébe tényleg nincs ilyen opció, meg google.com/voice sem jön be az ő gépén.
Valszeg az enyémen azért működik, mert külföldön voltam a notebook-al, mikor kb. 1 hónapja aktiválták ezt a szolgáltatást, aztán gondolom azóta valahogy benne maradt az ottani helymeghatározás. Nekem is furcsa, de más magyarázat most nem jut eszembe.
Viszont ilyen alapon szerintem bárki tudná használni, ha külföldi ismerősével regisztráltat egy google accot. Bár a tarifáik nem olyan csábítóak, magyar mobilt ~30 forint/percért lehet hívni, esetleg annak éri meg akinek van USA-ban, vagy Canada-ban van ismerőse, mert oda enged ingyen telefonálni.Megnéztem most Androidon ezt a Google Voice-t is a külföldi sim kártyámmal, plusz Market Enabler-rel (USA-s T-Mobile-t szimulálva szolgáltatónak), hogy így megy-e már a telefonszám hitelesítése, de továbbra sem enged. Úgy látszik ezt nem olyan könnyű átverni.
Mindazon ha valakinek lenne ötlete további hekkelésre szívesen venném. -
DonMedve
addikt
válasz
SsPL711 #8149 üzenetére
Hívd fel az NDrive gyártóját,gondolom van ügyfélszolgálata,és mond meg,hogy Te megvetted de telót cseréltél.Valszeg kelleni fog mind a kettő imei száma,mármint a régié,meg az új telóé is.Régiről leveszik a licenszet,átteszik az újra.R66-nál így volt,szerintem itt sincs másképp.
-
aginor
veterán
válasz
SsPL711 #6526 üzenetére
Nincsenek fogalom zavaraim.
Akkor leírom még egyszer: A telefon Marketről nem hajlandó telepíteni semmit, más online kliensről (Pl: SlideME) viszont igen, tehát a market kliensemmel van a baj, ezért szeretném kipróbálni az Appbrain kliensét, de az a pech, hogy azt is csak Merketről lehet leszedni, ezért kéne hozzá egy olyan telepítő, amit a telefonról tudok futtatni kártyáról, nem Merketből.
Ennél világosabban nem tudom megfogalmazni mi a gondom, remélem érthető azért így is. -
llaszlo
veterán
válasz
SsPL711 #6510 üzenetére
Kösz, de ennyire nem vagyok hülye. Épp az a lényeg, hogy nem telepít fel semmit sem. Csak látszólag tölti le és teszi fel. Egyesével működik, de pont az lenne a lényeg, hogy egyszerre felmenjen minden frissítés pl.
Ahogy látom nem csak nekem van hasonló problémám: 2 HSZ-el előbb.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motoros topic
- Yettel topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest