- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Hirdetés
Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Például, kiveréshez is jó, ha a telefonon eltudod vinni magaddal a WC-re a filmet.
-
-
SsPL711
őstag
válasz
atillaahun #12855 üzenetére
Ilyen nekem nincs a Gmail-ben.
Meg szerintem még sokaknak nincs.petipetya: Nekem is azt írja notebook-on
-
SsPL711
őstag
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Ki tudna segíteni, NDrive-ot használtam és hozzá a térképet megvásároltam a neten, telefonról.
Most telefont váltottam, át tettem a SD kártyát az új telefonba és telepítettem az NDrive-ot, de nem találja meg a térképet amit megvettem, pedig fent van az SD kártyán.
Olyasmit olvastam, hogy imei szám alapján aktiválódik, na de nekem ugye most megváltozott az imei számom.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
SsPL711
őstag
Szerintem fogalmi zavaraid vannak.
Ha SD kártyára felmásolod a sz.géppel letöltött alkalmazást akkor ahhoz nem kell Appbrain, se más szoftver, hogy azokat telepíthesd.
Max. egy file kezelő program kell ha nincs alapból a készüléked alapszoftverei között.
Ha van vagy letöltesz egy fájlkezelőt onnantól kezdve a telefon oprendszere felismeri az apk fájlokat és a csomagtelepítőt indítva telepítheted a programokat.llaszlo: Bocs, de nekem így működik csak. A régi módszerrel nekem se megy, csak így.
-
SsPL711
őstag
válasz
llaszlo #6506 üzenetére
Appbrain-ben sz.gépről tedd be a listádba amit szeretnél telepíteni.
Telefonnal menj fel az Appbrain-re, frissíts egyet, ezáltal megjelenik a telepítendő alkalmazások között ezután, telepítések végrehajtása.Akkor letölti amit a markettel nem találsz.
Persze mindezek előtt frissíts az új appbrain-re és a FWI-t is telepítsd újra.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest