- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
Inarus #40818 üzenetére
Használom már a Gmailt, de sajnos rengeteg helyen a freemail van használatban. Hosszú procedúra lesz lecserélni.
Rendben, akkor beállítom a gmail-es kimenő fiókot. Aztán maximum valamelyik héten megpróbálok mindent átállítani oda. De egy örökkévalóság lesz már látom előre.
-
Nem rossz megoldás, de ez egy Launcher. Nekem csak egy Drawer-re volt szükségem, ami a menüt rendezi, és össze tudom házasítani a LauncherPro-val (vagyis ha a főképernyőn a "Menü" gombra kattintok a dokkból, akkor az általam kedvelt struktúra fogadjon). Az LG gyárija nagyon bejött, és az ALL APP Organizer hasonlít rá a legjobban. Csak egy baj van vele, nem tudom miért, de belépéskor nem a lista tetején vagyunk, hanem középen...
Egy dolog lenne még nagyon jó, bár ilyet biztos nem fogok találni:
Mikor a telefont felélesztem, de még nem nyitom "ki" (vagyis a feloldóképernyőn vagyunk), ha volt nem fogadott hívás, vagy olvasatlan üzenet, akkor kiírja, hogy: 1 nem fogadott hívás... (itt írja ki a gyári zenelejátszó az aktuálisan játszott szám címét is, ha fut). Jó lenne, ha azt írná ki, hogy 1 elmulasztott hívás: xyz. Vagyis ha megnézem mennyi az idő, anélkül látnám, ki keresett, hogy fel kellene oldanom, és a híváslistába belépnem...
-
Sir Sparrow
tag
Köszi!
Olvastam erről a 3G Watchdog-ról, ami szintén ilyen adatforgalom számláló, ez nem tud olyat, mint amit ajánlottál, a DroidStats progit, h be lehet állítani különböző mérési egységeket az adatforgalomhoz? Próbáltad már esetleg? Valóban nagyon meríti a telefont a 3G Watchdog?
-
Luissimo
veterán
Mindenegyes szavaddal egyetértek.
A gyári Gmail kliens is tud azonnal figyelmeztetni, sőt egy számmal ki is írja az ikonra az olvasatlan leveleidet, csak a frissítési időt kell beállítani.
A képernyőletiltáspedig nem véletlen, ha nemlenne, akkor a füleddel régesrég elkapcsolgatnád a telefonbeszélgetést, mikor hallgatózol.
Ilyet nekeressen a kolléga, amelyik telon ez nemműködik, azt a normális kuncsaft azonnal visszaviszi a szervízbe, gariban, mivelhogy XAR !! -
vgergo
aktív tag
TRob1
köszi majd kipróbálomInarus
Billentyűzetnél prediction pipa van akkor nincs szóajánlás, pipa nélkül meg van. Én pont fordítva gondoltam...
htc hd2-sem android 2.3.3-as van rajta, de nem tudom, hogy melyik készülékről készült a portolás.Alapból nem tudja a képnézegetőm az előbb felsorolt funkciókat. -
canniball
nagyúr
Két kérdés:
1. az események rögzítésekor hol lehet beállítani az ismétlődést? Nem találok ilyet...
2. a névnapokat hogy varázsoltad bele?llaszlo!
Köszi, de egyelőre próbálkozok a Jorte-val, ha nem válik be majd ezt is megnézem. Btw nem említik: tud ez offline export-importot? -
rumos14
nagyúr
jaja, az avatarod
igen, a WinMo felett eljárt az idő, a WP7 nekem nagyon nem szimpi, az Android viszont egy tiszta, átlátható, logikus, jól integrált, de nagy tudású rendszer. mondom 2 nap tapasztalat alapján
kipróbáltam egy másik progit és bitre pontosan u.annyit mért, szóval gondolom a "rendszertől" szerzik be az infókat, tehát biztos pontos. -
rumos14
nagyúr
'napot! megszépültél mióta utoljára láttalak
(i780 topik?)
köszi a tippet, megnézem, screenshotok alapján jó lehet.i780 után Omnia II-t használtam, nincs különösebb baj vele a kevés memót leszámítva, de a WinMo az haldoklik keményen.
na fel is raktam a progit, csak 18 mb adatforgalmam volt ma? aszittem sokkal több lesz... remélem pontosan mér.
-
verser233
senior tag
Köszönöm a leírást, végülis így tettem én is, aztán felmentem a fejlesztő honlapjára (előbb is megtehettem volna) és ott volt írva, hogy némely Samsung (Froyo) telefonokon nem működik rendesen a programja. Mivel Samsungom van és Froyo ez lehet a hiba
Amúgy ha ez működne, akkor ez a program az androidos böngésző könyvjelzői közé bele is teszi, vagy a saját programján belül hoz létre mappákat ill könyvjelzőket?
(Azért kérdezem mert most kipróbáltam egy másik programot, azzal össze is tudtam szinkronizálni, de viszont NEM a böngésző könyvjelzői közé tette hanem magán a programon belül hozott létre neki mappákat, ami számomra így teljesen értelmetlen, nekem az lenne célszerű ha valahogy bele tudnám importálni a böngésző részbe) -
ronaldo
őstag
Egy ZTE Bladeről van szó, jelenleg nincs hozzá support, ám gyanús volt nekem, hogy ennyire nem megy a dolog. Utánanéztem, nem lehetséges ez. Az android nem támogatja ezt. Annyira beleszokott mindenki ezekbe az instabil vezetéknélküli (lassú) hálózatokba, hogy másra se tud gondolni és ilyen alapvető funkció marad ki. Amit mint mondtam, 7 éve már tudott a winmobile.
Valami szövegelés van róla, hogy root után valamit lehet mahinálni, de ez azért már a vicc kategória
-
ronaldo
őstag
Android PC Suite-ot raktam fel (a pandaappost) ami ilyen all-in-one progi, de abban nem látok ilyen funkciót.
Meg múltkor láttam a samsung pc suite-jét illetve a kiest is és abban sincs ilyen funkció.
Jelen esetben mondjuk nem samsung telefonról van szó, ezért ez az univerzális pc suite-t töltöttem le, de nem igazán működik (szinkronizál, letölt, feltölt a telefonra meg minden, de net nincs).
Merre kellene mozdulni? Ennyire nem lehet nehéz, ha egyáltalán lehetséges.
-
waverider
senior tag
sztem meg igen
, amíg a Symbian és a WP7 telefon rendszerekhez készült, ezt a "megváltó" op. rendszer néven emlegetik
, de ha nem képes megírni egy lemezt sem, akkor az milyen op. rendszer és mit keres egy netbookban, ha nincsen optimalizálva rá?
az meg igenis a gugli döntése, hogy forradalmasítani akarja az androidot, mint op. rendszert, de azért tenni is kell. -
z0d1AK
nagyúr
Igen, ezt a programot használtam én is, a Tattoo-n ment. a Streak rég nincs nálam. Ha belefér még az időbe, akkor lehet nekifutok a Thunder-nek, bár nem biztos, hogy az még itt lesz holnap.
Viszont jön a Commtiva N700/ViewSonic ViewPad 7, illetve a Commtiva z71, aminek a tesztjében már használható screenshot-ot szeretnék.(#3059) Ghostface: Köszi, megpróbálkozom majd vele, hátha nem sülök be megint.
Bár lehet, hogy ez sem hülyeség. A 100$-os tableten ez integrálva volt az Androidba.
-
Már nem lehet... Kb. két hétig néztem folyamatosan a forgalmazó weboldalát, de nem sikerült elérhető készletbe belefutni - amint felbukkant pár darab, azonnal lecsaptak rá. Voltunk egy páran, akik vártuk
Talán az eBayen lehet majd még szerezni.
Meg a forgalmazó oldalán azt írták, hogy az alap zöld droidokból lesz még készlet.
Az egész itt volt.
-
patex1983
őstag
köszönöm a gyors reagálást
, de nem olyan kellene, ami a cpu kihasználtságát mutatja, hanem csak szimlpán az órajelét
a System Widgetet próbáltam már ezek közzül, meg a Temp+CPU V2-t. Az utóbbi jó lenne, csak az meg annyira apró, hogy alig látni...De majd keresgélek még én is
-
Met30
tag
Akad belőlük. S ha valamit elrontott egy táblázatban, akkor bocsánatot kért a géptől
Olvastam ezt a cikket is. De már a marketen is volt fent vírusos apps. Ha jól tudom egy háttérkép cserélgető alkalmazás. Ha feltetted, akkor egy megadott számra elküldte az adataidat a telefonból. De tény, hogy ehhez is felhasználó kell, hogy rákerüljön a készülékre.
-
Met30
tag
Volt szerencsém már az említett "élő állat" kategóriához. Mikor szolt egy srác, hogy nem tud a gépén dolgozni, mert más a háttérkép, s nem találja alul azt az izét
Tény hogy jelenleg még nincs nagy szükség a védelemre, de ez hamarosan megváltozhat, s jobb ha a user megbarátkozik a gondolattal. Én egy kicsit paranoid vagyoks van virusirtó az optimuson.
-
Met30
tag
Igen ovastam. De a közel 20 éves tapasztalatom azt mondatja, hogy a hiba legtöbbszőr a szék és a készülék között van, és a felhasználói hülyeség nem ismer határokat
. Nem beszélve arrol, hogy sokan az angol nyelvű üzeneteket nem tudják értelmezni, csak a végeredménynél döbbennek le.
Szerintem nem árt az óvatosság -
-
-
aggleány
addikt
Válaszolok a kolléga helyett: igen, ingyenesek. Szerintem ő csinálta őket egy ingyenes progival, mint én az enyémeket. Ha közvetlenül szeretnél letölteni, nézd meg az "e-konyvtar.com"-ot. Regisztrálás után ingyen tudsz könyveket letölteni, és ott még lesz tartalomjegyzék is
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged