- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
V.Stryker #44463 üzenetére
Ha azt mondod, neki: szia cica zárójel nagybetű kitti zárójel bezár pont
Akkor "Szia cica (Kitti)." lesz a végeredmény.
Ha csak annyit mondasz, hogy pont, akkor leírja hogy pont. Mondat végén leviszed a hangsúlyt, azt mondod, pont, és tartasz 1mp szünetet a kövi mondat előtt, akkor "."-ot fog írni. -
Victoryus94
őstag
válasz
HollyBoni #44461 üzenetére
1. indításnál Tutrial mod. Utána a beállításokba lehet bekapcsolni. Pont az ilyen hülyéknek való. (mutatja, mit hogyan kell csinálni). Ha döntöd a képernyőt jobbra-balra mozogsz. Ha balra-jobbra húzod az ujjad, akkor "kanyarodsz", ha fel, akkor ugrasz, és ha lefelé "swipeolsz", akkor csúszol.
-
Victoryus94
őstag
válasz
iguana #44332 üzenetére
Köszi, ilyen auto start programom van, nem vált be.. ugyanúgy elindulnak ezek a szarok :/
(#44333) zho-lee
Köszi a programot. Várok 1-2 napot, a root kérdés miatt, utána felteszem. Tetszik ez a "progi". Most System Panel-t tettem fel, az jobban kijelzi, mi mennyire eszi az akksit és a CPU-t, hátha sikerül rájönni, mivel van(volt?) a gond. -
Victoryus94
őstag
Sziasztok!
Röviden a problémám az akku merülésével van. És nem tudom, mitől merül készenlétben pár óra alatt 10%-ot, míg 2 napja alig merült 1%-ot egész éjjel.Bővebben: Samsung Galaxy Mini 2
Még 1 kérdés. Android 2.3 alatt hogy lehet letiltani bizonyos programokat?(olyasmi, mint 4.0 alatt.) A lényeg hogy magától ne induljon el, illetve bizonyos rendszeralkalmazások (yahoo widgetek)-et szeretnék tiltani(illetve pl a gmailt, hogy ne automatikusan induljon, hanem amikor "én akarom"), mert csak felesleges RAMzabálók, és törölni nem engedi őket a gép(root még nincs hozzá.. bár elvileg a Galaxy Ace2-é jó hozzá, angol fórumokon még vitáznak erről..)
-
Victoryus94
őstag
Ismertek olyan programot, amivel profilokat lehet létrehozni, és időzíteni pl a wi-fi ki/be kapcsolását? Olyasmira gondoltam, hogy pl 16-20óráig automatikusan bekapcsol a wi-fi, 0-5ig repülőgép mód.. stb. éjszaka lecsökken a fényerő.. (Samsung Galaxy Mini 2, Android 2.3.6)
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elite: Dangerous
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally X RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest