- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i #33911 üzenetére
PÜ ment!
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i #33900 üzenetére
Este 10 utan feldobom vhova, most mobilrol vagyok.
-
hdman
őstag
válasz
domerator #33890 üzenetére
Szerintem sokkal rosszabb lett, mint az ezelotti verzio. Igaz, hogy tobb dial gombot lehet kitenni, de nalam sokkal lassabban mukodik, pl dupla kattintasnal laggol (GS2). A masik ami nem tetszik, hogy mar 1 kattintasra zarodnak a tabok. Nekem szimpatikusabb es "biztonsagosabb" volt a korabbi. Ment is vissza
-
-
hdman
őstag
válasz
atillaahun #16723 üzenetére
szia! koszonom az ajanlast.
ezen felbuzdulva eleg sok videolejatszo/streamelo progit lekaptam, de mindegyikkel volt valami gaz.kiprobaltam a moboplayert galaxy s2-n. dropboxban rabokok az avi fajlra, felkinalja a moboplayert es a gyari cuccot. a gyari persze nem tud vele mit kezdeni, moboplayer viszont kb 10mp gondolkodas utan frankon viszi,nincs akadozas,nem esik szet a kep. egy gond van vele, a feliratot nem tarsitja hozza.
elfelejtette: neked is koszi! yxplyerben ha megadom a fajl linkjet,akkor kb 15mp utan elkezdi jatszani a videot,de sajna vegig akadozik a kep, es full darabos. a hang viszont legalabb ok
-
hdman
őstag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel dropboxbol lehet streamelni a videókat. Létezik ilyen? köszi
-
hdman
őstag
nálatok is frissült a market? (Nálam GS2-n éppen most...)
Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest