- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
junkpod
veterán
azért szeretem mert:
-státusz sorban kint van az aktuális hőmérséklet (nem kell a homescreen-re böszem nagy widgetet kitenni)
-szép a kivitelézése, ha akarom még grafikonokat is nézhetek, sallangmentesen szép a grafikája, nincs túl dizájnolva
-az ingyenes verzió a Foreca-ról szeedi az infót, tapasztalatok szerint ez a legpontosabb
-viszonylag hosszú 10 napos az előrejelzése
-persze ez is automatikusan a telefon helyéhez állítja magát -
junkpod
veterán
válasz
volvoguy #35266 üzenetére
ez picit félreértés lesz, adatkapcsolat nélkül a semmi közepén kb minden GPS eszköz képes a világon, olyan is amire még programot sem tudsz letölteni...
Az AGPS az Assisted GPS-t jelenti, azaz olyan helyen ahol NINCS GPS jel (pl házak között, beltérben, de van GSM és/vagy wifi jel, azt az infót is érzékeli, elküldi neten a térkép szolgáltatónak és annak az adatbázisából tudja GPS nélkül is hol vagy. PL google maps is működik GPS kikapcsolva is, csak pontatlanabb.
Amit te keresel az a GPS műholdak aktív adatbázisa, amit ha letöltesz közvetlen a GPS térkép használata előtt, akkor nagyon gyorsan tudja értelmezni a befogott műholdakat a GPS-program, ennek hiányában meg kell várni míg annyi holdat lát elég ideig amivel már tud matekozni és kiszámolni a műholdak elméleti helyét. Ugye a GPS azon alapul, hogy tudja progi hogy elméletileg hol kell lennie a műholdnak és összehasonlítja a befogott jelét, ezzel kiszámolja milyen távolságban vagy tőle, ez 4 holddal már viszonylag ponts helyet ad a 3D térben.
-
junkpod
veterán
vinyók könnyen romlanak, bár ha te 1+2 biztonsági másolatot tartasz akkor jobb ahelyzet, de ezeket szinkronizálni már melós, illetve elég ha a PC omlik össze és magával rántja mindet... DVD lemez álltában is romlik... DV kazetta, talán a legbiztonságosabb adattároló!
Amúgy itt egy jó kis táblázat [e-pénisznövelők összehasonlításáról], azért a box.net 50GB/100MB hétköznapi felhasználásra, archiválásra messze a legjobbnak tűnik, illetve az ADrive 50GB/2GB is elég jól hangzik, ki is próbálom rögtön, mekkorát nő az ep-m
-
junkpod
veterán
hát beírtam googliba, hátha látok érdekeset: [link]
Na itt azért nem pár gigáról írogatnak, 100-200GB tárhelyek villannak itt meg... Na átrágom magam ezeken. Nekem is elsősorban biztonsági mentésre kell, mert 15MPX fényképezővel szaladnak a gigabájtok
(és én már éltem át winchester halált...
A felhő (ha ingyen van) sokkal jobb mint a saját NAS, mert nem történhet adatvesztés egy egyszerű vinyó halálból.
-
junkpod
veterán
válasz
domerator #32988 üzenetére
Gondolom az a gondod mint nekem is: elkezdek operával olvasgatni, közben jön valami fontos dolog, lerakom a telót, a képernyő ugyan kikapcsol de az Opera nem hagyja alvóba menni a telefont, folyamatos az ébrenlét. Ha közben el is feledkezek a telefonról, akkor pár óra mulva már elég sok akkuenergiát leszívott...
-
junkpod
veterán
már töltöm is
jut eszembe, hogy szoktatok legegyszerűbben letöltött app-ot a telóra másolni?
Próbáltam, hogy feltöltöm google docs mappába, de onnan hiába bökök rá nem indítható és letölteni sem tudom. Így most gmailon elküldöm magamnak és így egyből ott van a telón.Tud valaki jobbat? (nem wifi/bt összekapcsolósra gondolok, hanem ilyen netes elküldősre)
-
junkpod
veterán
felraktam kipróbálásra ezt a BIG Caller ID-t, de azt vettem észre, hogy iszonyat mennyiségű proci időt szakít ki magának, tétlen állapotban i sállandóan ébresztgeti a telót és wifizik.
Én állítok be valamit rosszul, vagy ennyire szar a BIG vagy trükkös változatot sikerült leszednem?
-
junkpod
veterán
hali, a FullScreenCallerID progihoz hasonlót keresek. Nem rossz az se, de picit túl variálja a dolgokat, a normál hívás felület tetején jelenik meg az ő ablaka, ez okoz problémákat.
Létezik olyan, hogy a normál hívásvezérlőben nagyobb képek jelennek meg?
Vagy szimplább progi mint az FSC?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- C++ programozás
- Synology NAS
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.