Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #29705 üzenetére
(Egyébként az a hsz-e pont megint 1 újabb egyezés a többi mellett...
)
"Az sms irás is megoldódott,mert hogy ugye elegem volt abból hogy apró betükkel képtelen csak 10 perc alatt kb.megirni az ember egy rohadt üzenetet,na a lényeg:nem kell ide csiri viri smartkeyboard meg anysoft stb.,a saját gyári lg beviteli módja tökéletes rájöttem,csak hát mindenki ugye lecseréli alapból én is igy tettem és meg se néztem milyen jó a gyárija,ami a következő: Egy gombon ugye 3 betü és addig nyomod amig kell,mintha normál telód lenne,úgyhogy ez is megoldva!" - #29402
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Robotporszívók
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest