- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz
bubi92 #10309 üzenetére
Ha az akksis dolog nem jött be: vannak olyan billentyűzet kombinációk (hangerők, meg menü gomb, meg bekapcsoló, stb. megfelelő módon kombinálva), amit ha megfelelően lenyomsz (kikapcsolt állapotban), akkor vissza tudod állítani a telefont a gyári értékekre (factory reset). Tehát el sem kell indulnia a telefonnak, így kikerülöd ezt az ördögi kört. A kombinációt nem ismerem, de biztos van, keress rá a neten.
Persze ekkor minden beállításod elveszik, szóval ez a végső, de biztos megoldás legyen.(A Google-nek vajon már hányan tartoznak virtuális sörrel?
)
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok. Használtam a fórum keresőt, de nem találtam választ kérdésemre.
Olyan adatforgalom számlálót keresek, amivel pontosan tudom mérni az adatforgalmamat. Arra gondolok, hogy T-Mobile-nál van 100MB-os internet előfietésem, és 3G watchdoggal mérem a forgalmat. A T-Mobile rendszeresen többet mér, mint amennyit a 3G watcthdog. Szerintem azért van, mert a T-Mobile 10 KB-os egységben számláz. (Minden megkezdett 10 KB-ot elszámol). A T-Mobile eltérése akár 10-20 MB-os is lehet + irányban a hónap végére...
Elvileg a 3G watchdog PRO tudná a blokkos számolást, de a felhasználók eléggé lepontozták, így nem merem megvenni. A pontosságát meg nyilván nem tudom felmérni 15 perc alatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest