- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Aktív témák
-
csaba17
senior tag
tudtok ajánlani olyan programot amiben be lehet állítani hogy elnyújtsa a fényképezési időt, az expoziciót v micsodát hogy pl tudjak villámot fényképezni?
a hdr cam az fentvan de nem találok benne ilyen beállítást v csak nem ismerem fel.
köszi előre is -
csaba17
senior tag
tudok olyan programot ajánlani amivel pl ha elhagynám a telót akk megtudom találni?
most fentvan vmi anti droid theft, ingyenes szal.., és ebben nem vagyok biztos abban hogy ha épp nincs bekapcsolva a mobilnet v nincs fent wifi akk sztem nem találja meg mert egy honlapon tudom megnézni merre van és gondolom oda neten keresztül küldi el az adatokat.
egy hasonló jólenne de tudjam aktiválni pl smsel ill vhogy küldje is el a gps pozicióját. -
csaba17
senior tag
heló mindenki
tudnátok ajánlani vmi olyan programot amivel üzit lehet küldeni neten keresztül és akinek küldöm annak szóljon is a beállított csengőhang(persze ha éppen fentvan mobilneten v wifin), előfizettem mobilnetre és jólenne ha tudnék vmi programmal ingyen üzit küldeni haveroknak.
persze ők is felraknák a programot, nem ingyensms küldőre gondoltam
email-t nem akarok írni, vmi egyszerű program kellene, skpye sem jó mert letépi az akksit ha sokáig fut mobilneten.
Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest