Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
csaba17
senior tag
tudtok ajánlani olyan programot amiben be lehet állítani hogy elnyújtsa a fényképezési időt, az expoziciót v micsodát hogy pl tudjak villámot fényképezni?
a hdr cam az fentvan de nem találok benne ilyen beállítást v csak nem ismerem fel.
köszi előre is -
csaba17
senior tag
tudok olyan programot ajánlani amivel pl ha elhagynám a telót akk megtudom találni?
most fentvan vmi anti droid theft, ingyenes szal.., és ebben nem vagyok biztos abban hogy ha épp nincs bekapcsolva a mobilnet v nincs fent wifi akk sztem nem találja meg mert egy honlapon tudom megnézni merre van és gondolom oda neten keresztül küldi el az adatokat.
egy hasonló jólenne de tudjam aktiválni pl smsel ill vhogy küldje is el a gps pozicióját. -
csaba17
senior tag
heló mindenki
tudnátok ajánlani vmi olyan programot amivel üzit lehet küldeni neten keresztül és akinek küldöm annak szóljon is a beállított csengőhang(persze ha éppen fentvan mobilneten v wifin), előfizettem mobilnetre és jólenne ha tudnék vmi programmal ingyen üzit küldeni haveroknak.
persze ők is felraknák a programot, nem ingyensms küldőre gondoltam
email-t nem akarok írni, vmi egyszerű program kellene, skpye sem jó mert letépi az akksit ha sokáig fut mobilneten.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest