- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
RaZroX #31342 üzenetére
Közben kipróbálgattam kicsit jobban. Ha hívás közben indítok zenét, akkor azt is a felső hangszóróra irányítja, így azt értelemszerűen nem hallja a másik fél, viszont ha átteszem a beszélgetést kihangosítóra, akkor a zenét is oda teszi, és azt már lehet hallani rendesen.
Szóval végeredményben működik a dolog, köszi a tippet.
Annyi hiba még van a dologban egyébként, hogy amíg a hívás aktív, addig nem lehet a zene hangerejét szabályozni, csak a bejövő hívásét, mert olyankor az az elsődleges.(#31385) pro-tone
Voice Dialer-re keresve a Market-en van némi halvány esélyed, hogy találsz ilyen programot, mert az Android alapból ezt magyarul nem tudja, csak az elterjedtebb nyelveken.
Igazából szerintem a régebbi butalefonok is csak úgy tudták ha először felvettél egy hangmintát mindenkihez akit így akartál hívni, majd a rendszer azzal hasonlította össze az aktuálisan bemondott mintát.
Ezzel viszont az a gond, hogy a legtöbb ilyen program szerintem a Google Voice Dialer-re alapoz, és valószínűleg nem rendelkezik külön beállítással, hogy külön mintákat rögzíthess a kapcsolatokhoz, és az alapján dolgozzon.
1-2 mondjuk előfordulhat köztük, de konkrét nevet sajnos nem tudok mondani, neked kell végigpróbálgatnod őket, ha nagyon fontos ez a beállítás. -
(jan)
őstag
A 2.2 még nem tökéletes 845-re viszont helyette ajánlom ezt.
Mindkettő garanciavesztéssel jár!
Feldobtam ezt a skyfire-t engem nem győzött meg, opera mini sokkal gyorsabb...
viszont a flash videó konvertálása az ügyes ficsör, valamint a desktop mode- is az lenne ha működne.
csak nekem nem megy a desktop mode ?
-
mumk1
addikt
Ezekre a készülék saját topicjában előbb kapsz válaszokat.
-
Saccco
nagyúr
GO Launcher EX-ben lehet olyat. Csak húzz egymásra 2 ikont és máris mappába rendezi őket. Utána csak ráhúzod a következő ikont és az is bekerül a mappába.
- előzés -
-
-B-
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged