- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
#40351744 #49175 üzenetére
Earh HD Free - én ezt tudom ajánlani
a fizetős sokkal több variációt enged. sajnos nekem minimál beállításokkal is voltak kissebb akadások, úgyhogy vagy fél napot gyönyörködtem benne, majd töröltem.
-
scapegt
őstag
válasz
#40351744 #48886 üzenetére
A Go Launcherben és az ADW-ben biztos, hogy ki lehet az összes feliratot kapcsolni. Én úgy állítottam be, hogy a képernyőkön ne legyenek programnevek, viszont a program listában igen. Így tuti megtalálok mindent
De persze én is tudom mit hova tettem ki és mi, micsoda.
-
TRob1
veterán
válasz
#40351744 #48886 üzenetére
Te egyesével szoktad kitörölni az appok neveit? Vagy nem mindet szoktad csak némelyiket? Mert igazság szerint ezt a módszert még sosem próbáltam, csak azt hogy a menüből kikapcsolom az ikonfeliratokat (igaz ezt is csak próba erejéig, néhány napig, de így nem jöttek vissza "maguktól"
) Persze így az összes ikonról leveszi, de mondjuk annak meg nem is látom értelmét hogy csak néhányról hiányozzon.
-
gatto_
senior tag
válasz
#40351744 #47812 üzenetére
Igen, nekem a HTC-ben is ki lehet a gyári telefonkönyvben választani, hogy melyik fiókot (twitter, facebook, skype, sim, stb..) akarom látni, sőt a facebooknál még azt is külön, hogy csak azokat, akiknek van telefonszámuk. De nem hiszem, hogy ezt minden telefon ugyanígy tudja. Azért kérdeztem tőle a telefon típusát...
-
spiritex
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
#40351744 #46790 üzenetére
Nah igen, akkor még swap-al kellett tolni CM alatt, hogy az SD tárhely egy része szolgáljon a RAM kiterjesztéseként, csak az meg ugye mocsok lassú volt.
Nagyon várom az időt, amikor az 1 GB-os telefonommal már emlékezni se fogok erre a rengeteg tákolásra, amivel most szórakozok. -
bubi92
őstag
-
bubi92
őstag
válasz
#40351744 #46173 üzenetére
köszi, mind hármótoknak.
közben megoldottam ES-el mert az amúgy is fent volt a telon, nem is tudtam, hogy van benne ilyen funkció.
btw. ha a romban be van állítva, hogy az sd-re telepítsen, akkor csak egy részét rakja át az appnak(pl. egy tiz megás fájlt átrakok sd-re csak 7 megával lesz több helyem a belsőn), ha külön appot használok erre az az egészet átrakja?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest