- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
adam3
aktív tag
Működik valakinek a handcent sms online backup szolgáltatása? Azt írja hogy lépjek be, de már előtte beléptem.
-
adam3
aktív tag
-
adam3
aktív tag
Nah, úgynézki három hét tesztelés után elkészült a szerintem jól működő CallMeter3G program beállítása T-Mobile Like díjcsomaghoz. Először is köszönet HGabor89-nek az első változatért, ha az nem lett volna, egyedül neki sem álltam volna beállítani.
Mit sikerült belerakni?
Számlázási időszak hónap elsejétől elsejéig tart, melynek alapdíja 1500Ft ami ugye leforgalmazható hálózaton belül SMS-re és hívásra. A hívások természetesen minden esetben percdíjasak. Szóval:
- Lebeszélhető havidíj mező mely százalékos arányban számolja a már lebeszélt/lesmsezett havidíjat, amíg ezt fogyasztjuk, addig hálózaton belülre nem is számol semmit
- Ingyenes hívások mező, mert 3 számot ugye ingyen hívhatunk havi 100 óra erejéig. A számokat mindenkinek be kell majd állítani. Méri százalékosan ezt is. Kétlem hogy valaki túllépné, de ha mégis akkor utána az ingyenes számokat is hálózaton belüli hívásnak számolja.
- Adatforgalom mező, mely ugye havi 50MB forgalomig gyors, majd utána korlátozzák. Tudom hogy nicns túlforgalmazási díj, de gondoltam jó tudni hogy állunk...A bejövő hívások és sms-k is számolva vannak, de csak érdekesség képpen, és itt másodperc alapon számol...
A havidíjon felül fizetendő hívások és sms-ek külön vannak bontva hálózaton belüli és kívüli részre, mint mondtam, a hálózaton belüli hívás és sms addig nem számolódik, míg a lebeszélhető havidíj tart. A hálózaton kívüli dolgok pedig, mivel azok nem leforgalmazhatók, ezért azokat egyszerre hozzáadja a havidíjhoz is.
Ha pedig egy oylan hívást bonyolítottunk le ami nem szerepel a listában (vezetékes stb...) akkor hívás után megkérdezi, hogy melyik díjcsomagba számolja bele azt.
Remélem menni fog az import is, elvileg nem lehet gond:
Letöltés -
adam3
aktív tag
A Go Sms-t be lehet valahogy úgy állítani hogy egy ékezetes betűnél le volnjon le 7 karakternyi helyet? Handcentnél nem votl ilyen problémám, pedig ott nem állítottam át semmit...
-
adam3
aktív tag
-
adam3
aktív tag
Lehet valamelyik fájlkezelővel látni a hálózati meghajtót? Astro-n nem találom...
-
adam3
aktív tag
*#*#7378423#*#*
Ezzel meg egy csomó tesztet lehet futtatni...
-
adam3
aktív tag
válasz
kavics325i #26264 üzenetére
Valahol olvastam, hogy folyamatosan tanulja az írási módod és rövid időn belül fel fogja ajánlani a te általad gyakran használt szavakat is...
A 3 felajánlotton kívül mást nem nagyon tudsz, csak ha végigírod a szót.
szerk1.:
meg is van:
"The original SwiftKey is like a new friend, you need to spend time with it and develop that relationship for things to work good. It learns your typing habits as you use it, as well as from the messages on your phone. " -
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #26258 üzenetére
Jah, annyiért durva. Nem tudtam az eredeti árát, múlthéten 23Ft volt az akcióban...
-
adam3
aktív tag
Másnál is előfordul, hogy a Go Launcher felrakása után nem "ébred fel" a kijelző? Hívnak, csörög, de ne mtudom felvenni, és azt se tudom ki keres... miután lerakta azután okés... Két napon belül ez vol ma a harmadik ilyen...
-
adam3
aktív tag
válasz
atillaahun #26226 üzenetére
SlideIT
-
adam3
aktív tag
válasz
Something_ #26039 üzenetére
Uram!
Egy beállítást ha szabad kérnem akkor legyenszíves feldobni valahova... Sík ugyanezek kellenének nekem is, de az NG-s változatot nem lehet ennyire jól belőni.
Dánke!
-
adam3
aktív tag
Sony Ericsson Xperia Ray
2.3.4-es alap ROMNagy volt a lendület és azthittem másik naptár menni fog az alap nélkül...
Na de ahogy nézem nem sok esélyem van, szóval factory reset maradt...
mekkora egy hülye vagyok
-
adam3
aktív tag
Az para ha titaniummal letöröltem a gyári naptárat és most a gemini calendar sem megy? van valami visszaállítási lehetőség a factory reseten kívül? 4 napja ezt a szart állítom, nem akarom elölről kezdeni...
-
adam3
aktív tag
Helló!
Én nem találtam neten infókat, de ti hátha tudtok segíteni nekem.
Kb. mennyi adatforgalmat generál a beépített google sync ha a gmail a calendar és a contact sync van bekapcsolva? Hasonló adat érdekelne a Beautiful Widget weather sync-ről. Amúgy időjárás sync gyakoriságát mennyi időre érdemes tenni h még viszonylag valós értéket adjon vissza a jelenlegi helyzetről?
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest