- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
313313
addikt
Valakinek ötlete, hogy beépített időjárás progi miért nem tölti le adatokat? Egyik napról a másikra behalt. Hiába állítok be neki új helyet, nem találja/ill nem tölt le infót, se wifin se gprs-en. Ha aktív a gps és az alapján szedetem le az infókat úgy talál...
-
313313
addikt
válasz
bubi92 #46379 üzenetére
Trés a wifis net is, lehet náluk van a hiba?
FriendCaster nem igazán jön be, lassú, első ránézésre túlkomplikált...
Várható, hogy megjavul a gyári FB kliens, vagy kilőve a telefon ezen része?Szerk: Képeket wifis nettel se jeleníti meg a FriendCaster, számomra kuka, nem megfelelő alternatíva...
Szerk2: ha van GPRS neted akkor azon kommunikál, hiába vagy wifin is... (legalábbisz úgy veszem észre...) -
313313
addikt
2 napja behalt a facebook a telefonomon. Nem talál net hozzáférést, így csak tölt és tölt és tölt. Se gprs nettel, se wifivel nem hajlandó netre menni. Már leszedtem és újraraktam, volt telefon restart is, de semmi.
Valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a bajSzerk: állapot sorban jön az infó, ha valami történik facebookon, de megnyitni/megnézni nem tudom
-
313313
addikt
Ha bemegyek a marketba saját alkalmazásaim közt az összes fülön megjelenik az összes olyan alkalmazás, amit valaha használtam. Kérdésem az, hogy ezt a listát nem lehet valahogy takarítani? Törölnék belőle ezt-azt, persze csak ha lehet...
-
313313
addikt
Tud valaki valami programot ajánlani, ami kijelzi a futó programokat(rendszert is) és azok mennyire terhelik a processzort?
Valami elszállt telefonba, 2-2,5 napos készenlétből lett 10-12 órás o.O
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest