- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nem értem ezt az sms mizériát, amely már napok óta jelen van a topicban. Régen a hagyományos butatelefonokkal sem volt ajánlott ékezeteket írni, és manapság sem az. Erre most mindenki úgy tesz, mntha a telefonoknak/androidnak kutya kötelessége lenne lekezelni az ékezeteket - pedig nem az, régen sem volt az és most sem az. El lett magyarázva a karakterkódolás rendszere, amely nem fog megváltozni az sms haláláig. Ékezet nélkül vagy balra dőlően kell írni, ahogy mondtad - én is így használom és nem kínlódok.
-
fatal`
titán
Total Commander és a hozzá való LAN Plugin
ghisler.com/android.htm
ghisler.com/androidplugins(#27065) domerator: Nem, ez a fájlrendszer korlátja, 32bites. Ezért lenne jó, ha az android támogatna exFATot vagy NTFSt. Mert ext2-t kezel, de azt meg a windows nem.
(#27072) Fehércápa: Nincs, ez a rendes Angry Birds Rio.
-
atillaahun
veterán
Köszi a tippet kipróbáltam, de ölég gyenge. Első körben ilyet játszott el, hogy bekonfigoltam mindent, aztán egyszer csak nem lehetett vele egyetlen betűt sem írni sehova hiába nyomtam neki. Újrahúztam, utána jó lett, tesztelgetem, és ilyet nem tud, hogy csupa NAGYbetűs szöveg írása. A gesture-ekről már nem is beszélek. Plusz ugye valami 1,3k-t kérnek érte ha lejár. Durva.
Végül visszatértem a jól bevált AnySoft-ra, még ha ostoba is a szójavasló funkciója, de legalább minden mást hibátlanul csinál.(#26257) EVOkaa
FriendCaster
Szvsz az is szar, de csak feleannyira.(#26252) Eternitys
Ezt az ES Explorer is tudja, annyi extrával, hogy ahhoz nem kell PC oldali klienst is telepíteni, plusz Dropbox-ról is tud streamelni nem csak LAN-ról. -
fatal`
titán
Nem tudom mennyi adatforgalmat generál, de szerintem keveset.
A BW nekem úgy van beállítva, hogy a kijelző bekapcsolásánál frissítsen mindig (igaz én nem használok mobilnetet). Ha ez nem jó, akkor szerintem tedd 1 órára. Persze nem lesz mindig pontos, de ez még megfelelő, ha elkezd esni pl. az eső közben és nem frissít azért azt úgyis észreveszed.
A hőmérséklet meg ritkán esik/emelkedik ennyi idő alatt sokat.
-
róland
veterán
Nem sokat.
Nekem 500 MB-os mobilnet csomagom van - igaz elég gyakran vagyok wifi közelben - s talán egyszer sikerült átlépnem az elmúlt évben (akkor 2 AccuWeather widget, 1 BW, állandó sync, gyakori rss olvasás, netezés, programtelepítés, wifi tethering, Google maps használat volt).
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest