- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nem értem ezt az sms mizériát, amely már napok óta jelen van a topicban. Régen a hagyományos butatelefonokkal sem volt ajánlott ékezeteket írni, és manapság sem az. Erre most mindenki úgy tesz, mntha a telefonoknak/androidnak kutya kötelessége lenne lekezelni az ékezeteket - pedig nem az, régen sem volt az és most sem az. El lett magyarázva a karakterkódolás rendszere, amely nem fog megváltozni az sms haláláig. Ékezet nélkül vagy balra dőlően kell írni, ahogy mondtad - én is így használom és nem kínlódok.
-
fatal`
titán
Total Commander és a hozzá való LAN Plugin
ghisler.com/android.htm
ghisler.com/androidplugins(#27065) domerator: Nem, ez a fájlrendszer korlátja, 32bites. Ezért lenne jó, ha az android támogatna exFATot vagy NTFSt. Mert ext2-t kezel, de azt meg a windows nem.
(#27072) Fehércápa: Nincs, ez a rendes Angry Birds Rio.
-
atillaahun
veterán
Köszi a tippet kipróbáltam, de ölég gyenge. Első körben ilyet játszott el, hogy bekonfigoltam mindent, aztán egyszer csak nem lehetett vele egyetlen betűt sem írni sehova hiába nyomtam neki. Újrahúztam, utána jó lett, tesztelgetem, és ilyet nem tud, hogy csupa NAGYbetűs szöveg írása. A gesture-ekről már nem is beszélek. Plusz ugye valami 1,3k-t kérnek érte ha lejár. Durva.
Végül visszatértem a jól bevált AnySoft-ra, még ha ostoba is a szójavasló funkciója, de legalább minden mást hibátlanul csinál.(#26257) EVOkaa
FriendCaster
Szvsz az is szar, de csak feleannyira.(#26252) Eternitys
Ezt az ES Explorer is tudja, annyi extrával, hogy ahhoz nem kell PC oldali klienst is telepíteni, plusz Dropbox-ról is tud streamelni nem csak LAN-ról. -
fatal`
titán
Nem tudom mennyi adatforgalmat generál, de szerintem keveset.
A BW nekem úgy van beállítva, hogy a kijelző bekapcsolásánál frissítsen mindig (igaz én nem használok mobilnetet). Ha ez nem jó, akkor szerintem tedd 1 órára. Persze nem lesz mindig pontos, de ez még megfelelő, ha elkezd esni pl. az eső közben és nem frissít azért azt úgyis észreveszed.
A hőmérséklet meg ritkán esik/emelkedik ennyi idő alatt sokat.
-
róland
veterán
Nem sokat.
Nekem 500 MB-os mobilnet csomagom van - igaz elég gyakran vagyok wifi közelben - s talán egyszer sikerült átlépnem az elmúlt évben (akkor 2 AccuWeather widget, 1 BW, állandó sync, gyakori rss olvasás, netezés, programtelepítés, wifi tethering, Google maps használat volt).
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Mi9 - 6/128 - szürke
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest