Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
finecsa
üzenetére
Az alapbeállítások attól nem változnak. Csak hozzá kell igazítani az igénybe vett kedvezményhez. Nem tudom a neten levő melyikkel kalkulál én magamnak csináltam meg. Amikor én beállítottam még egyik magyar szolgáltatóhoz sem volt elérhető beállítás, pedig megkönnyítette volna a dolgot, ezért is ajánlottam ezt a megoldást.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa
üzenetére
Halihó!
Esetleg egy picike kérésem lehetne még ?
Azt vettem észre, hogy mikor a hálózaton kívüli hívások elérték a 90 percet (ugye ennyi van a csomagba foglalva), akkor nem számol tovább. Esetleg lehetne úgy, hogy továbbra is számolja a perceket ? Természetesen a fizetendő összegnél csak a 90 percen felülieket számolja, ahogy csináltad. Átnéztem a beállításokat, érteni értem, de a módosításhoz nem eléggé ...
Köszi előre is! -
meridaharcos
senior tag
válasz
finecsa
üzenetére
Hello!
Nagyon boldoggá tennél. Csak arra szeretném használni, hogy az előfizuban foglalt 90+90 percet tudjam figyelni.
4990ft a havi alap összegem, ebben van 90 perc hálózaton belül (20-as) és 90 perc hálózaton kívül (30-as és 70-es). Az elszámolás perc alapú, a többlet telefonálás percenként 36,5 ft, az sms szintén.
Kapcsolási díj 2,5ft hívásonként !!! Hogyha ezt esetleg nagyon nehéz beletenni, akár ki is maradhat.
Az elkészítés után áttanulmányozom és megpróbálom megérteni...
http://www.telenor.hu/okostarifa
Köszi előre is !

Üdv:
Gergő -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa
üzenetére
Remek, beállíottam még 1x THX!
A lényeg h összesen 2590Ft felhasználható, ebből bármennyi SMS-re, 1554Ft 20-as és 1036Ft nem 20-asra, ha ennek a beállítások megfelelnek (és úgy látom igen), akkor meg is vagyunk, ha engedélyezed, megosztom a módosított beállításokat a többiekkel és összefoglalom a teendőket.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
finecsa
üzenetére
Most Djuice-nál legalábbis így az ÁSZF-et nézegetve elég sok tarifánál (ha nem az összesnél) bevezették. Technikailag a kapcsolási díj lett az új telefon adó.
Miért nem enged? Én 2.5-öt beírtam neki, nem problémázott rajta. Bebaszna, ha csak egész számú egységárakat lehetne használni.
Én csak az "egység ára a kereten felül" részhez írtam be, mivel az kapcsolási díj nem számít bele a lebeszélhetőségbe (lásd ÁSZF). Vagy így nem jó a programnak?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
finecsa
üzenetére
Fantasztikus, nagyon köszönöm, és ajánlom DJUICE SZÁMLÁS 20 előfizetőnek! Hozzáadtam a 061-es számokat a 30-70-vonalas csoportokhoz, úgy tűnik minden rendben.

2 dolog: az SMS költség végülis honnan vonódik le? Ill. mivel a kapcsolási díjat a Telenor a lebeszélhetőségen felül számlázza, hol lehet beállítani, hogy a végösszeghez egyszrűen minden hívás után hozzáadjon 2,5 forintot? ( ha ezt "1554Ft-ból felhasználva" opcióban, "Egység ára kereten belült" állítom be, akkor a 2,5Ft-t a keretből és nem a kereten felül intézi).
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb. fél óra tűnt el...