Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan program Andorid 2.2-re, amivel USB keresztül kibírom tenni monitorra a tábletem képét? Egy Huawei Ideos S7 Slim gépem van! Van rajta mini HDMI kimenet, de sajnos nekem csak normál HDMI kábelem van itthon!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Egy HD6950 1GB DDR5 kártyám van és ahhoz sajnos nem kaptam átalakítót, mert azon normál HDMI kijárat van! De akkor tökmindegy majd holnap elugrok a Tescoba és veszek egyet!
De azért köszönöm!
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Android 4.03 alá keresek olyan programot amivel tudom húzni a processzor órajelét!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Androidra tud valaki egy olyan programot ajánlani amivel tudom tesztelni a Tabletem teljesítményét?
-
DataTraveler
tag
Benchmark programra gondolok!
Meg egy olyan programot keresek ami ki írja a gépem hőmérséklet!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
válasz molnarpeter #39587 üzenetére
Köszönöm a segítséget kipróbálom!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Androidon hogyan tudom megosztani az internetet, hogy egy másik telefonal is tudjak róla WFI csatlakozni?
-
DataTraveler
tag
Egy Huawei Ideos S7 Slim táblagépről szeretném megosztani!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest