- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
barrasz
aktív tag
-
barrasz
aktív tag
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy mivel nekem a legrégebbi market van a telefonomon de mióta a google átnevezte magát azóta nem tudom elérni a market-ot.
Valahonnan le lehetne tölteni a telepítőjét neki?
Előre is köszönöm.Na már meg is van az XDA-n megtaláltam.
-
-
barrasz
aktív tag
válasz
kissandras20 #24315 üzenetére
Szia!
Próbáld ki a Pandora appot ,ingyenes és mind a képeket mind a videókat tudod vele titkosítani.
Jelszóval védhető és ha a privát mappába teszel képet vagy videót az nem jelenik meg a galériában bármelyiket is használod. -
barrasz
aktív tag
Erre sajnos nem tudom a választ talán ha csak azokat a ládákat töltöd le a geocaching.hu-ról amik kereshetők akkor talán csak kimindottan a ládákat tölti le de ebbe nem vagyok bíztos.
Nekem ez a program csak végszükségre van mert egyébbként "rendes" gps-t használok,de szerintem is nagyon jó program. -
barrasz
aktív tag
Szia!
Töltsd le a GEOBEAGLE programot majd a geocaching.hu oldalról a ládaleírásokat gpx formátumba és amikor elindítod a geobeagle programot akkor jelöld ki azt a mappát az sd-ről ahonnan beolvassa a ládaleírásokat és ha elindul a program akkor rögtön tudsz keresni is a ládák közt de maga a program rögtön a legközelebbi ládát mutatja.
Lehet hozzá a google mapszot is használni de ha csak az iránytű nézeted választod akkor is légvonalban mutatja az utat.
Hónapok óta használom és eddig nem volt csalódás. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni valami hasonló programot mint anno a wm-en volt,hogy a képernyőre lehetett kitenni a heti tennivalókat.
Kösz előre a javaslatokat. -
barrasz
aktív tag
válasz
Leonardo91 #4526 üzenetére
Szia én a pandora nevezetű progaramot használom igaz,hogy nem a mappákat hanem a képeket és videókat lehet vele levédeni és ilyenkor a gallery-ben sem látszanak.
A marketban free. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan programot,hogy amikor olyan személy hív aki benne van a telefonkönyvben akkor nem csak a hívó nevét hanem minden egyéb információt megjelenít. -
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki ismer olyan programot amivel ha be van állítva az ébresztő akkor az ébresztés idejét látni lehessen widget formában,vagy más módon és ne kelljen az ébresztő programot megnyitni.
Előre is köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Ma egész nap nem tudok a marketról letölteni,másnak nincs ilyen gondja?
A keresés az működik de a letöltés nem indul. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna ajánlani egy olyan programot amivel white listát tudok létrehozni és egy widget kapcsolóval lehetne állitani,hogy csak a listán szereplők hívhassanak?
Már próbáltam pár programot de ezt a funkciót nem tudta egyik sem.
Az esetleges ötleteket nagyon köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Másnak nincs problémája a bluetooth fájl küldéssel és fogadással?
Fent van a Bluetooth file transfer de csak nagy nehézségek árán sikerül müködésre birni,vagy egyáltalán nem csatlakozik vagy nem fogadja a küldött képet vagy zenét.
Esetleg van valami másik hasonló program amit javasoltok?
Előre is köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a names programot és elméletileg ha ki van pipálva a Notification about contacts are enabled akkor a contactokban lévö névnapokra figyelmeztett.
Nos lehet valamit rosszul csinálok de nekem nem teszi ezt.
Valakinek valami ötlete esetleg? -
barrasz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1944 üzenetére
Előre is köszönöm szépen.
-
barrasz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1942 üzenetére
Köszönöm esetleg valami megszerezhető forrást tudnál ajánlani?
Mert igy rákeresve nem sikerült megtalálnom.
Köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan programot amivel mappát lehet jelszóval védetté tenni,képek és videó részére.
Elöre is köszi. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Már ugy ahogy belaktam a Desiremet de valami jópofa képnézegetőt még keresnék ha esetleg lenne valakinek valami jó javaslata azt megköszönném.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest