Aktív témák
-
válasz
barrasz #24429 üzenetére
Előzmény: ""Próbáld ki a Pandora appot ,ingyenes és mind a képeket mind a videókat tudod vele titkosítani.
Jelszóval védhető és ha a privát mappába teszel képet vagy videót az nem jelenik meg a galériában bármelyiket is használod."K850" Fájlkezelővel megnyitod a Pandora mappát, ezen belül a data mappában lesznek a képeid, amit bármely fájlkezelővel meg tudod nyitni."
-"k850 Igazad van de éppen most próbáltam ki és az Astro-val megnyitva a data mappában ott van a titkosított jelen esetben videó de amikor meg akarom nyitni akkor azt írja,hogy ez a fájl típus ismeretlen viszont az alkalmazásból rendesen lehet nézni."
ES File Explorerrel próbáltam, a saját készülék videolejátszója megnyitotta a védett filmet, ill. az fájlkezelő saját lejátszója is. A BS Player viszont nem tudta megnyitni, de ez a program alapból nem tudja a fájlkezelőből lejátszani a filmeket. Más videó lejátszót nem használok a mobilomon. A védett fájl formátum a próba alatt MP4 volt. Gondolom, ha avi filmet titkosítottam volna, akkor sehogy-sem tudtam volna megnézni, mivel a teló és a ES File Explorer nem támogatja ezt a kódolást.
Csak amatőr avatatlan szemek elől teszi láthatatlanná a média fájlokat, ez nem igazi titkosítás. Mindenképpen érdemes tisztába lenni vele, nehogy indiszkrét képek vagy videók nyilvánosság elé kerüljenek.
-
Inarus
addikt
Aktív témák
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest