Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Huawei P20-as telefonomon frissíthetem az EMUI-t?
Huawei P20-as telefonom frissítést ajánl fel:
Az EMUI 9.0.0-ásat akarja frissíteni 9.1.0.311-re.
Frissítsem?
Azt is írja: „Méret: 4.02 GB”
Ez ugye nem azt jelenti, hogy ezentúl pluszban ennyi helyet fog lefoglalni?
Csak mert az összes háttérmemória 128 GB, és memóriakártyát nem is lehet a telefonba tenni.
A másik dolog, hogy a telefonom sokszor problémásítja, hogy a „HMS Core” nincs feltelepítve vagy már elavult ami fenn van. Pl. a Menetrendek.hu alkalmazás el sem indul emiatt.
Az előbb írt EMUI frissítés ezt tartalmazza?Még annyit, hogy jó volna, ha a sötét módot is be tudnám állítani a telefonom rendszerében.
Jelenleg arra nem képes.
Köszönettel várom a segítséget. -
Ciccuka
veterán
Kijött erre is az EMUI 12.0.0
12.0.0.225Itt a cikk, igaz Pro modell van benne, de simára is kijött időközben.
Látom volt már említve, de ez a verziószám eddig nem volt itt kiírva.
-
Ciccuka
veterán
válasz
punky10 #5566 üzenetére
Ilyenek vannak itt:
Huawei P20
Nem tudom melyiket érdemes feltenni (2022-esek, ha jól látom).Ezek a mai telefonok újan futnak 2-3 évet aztán csere, mert kb. használhatatlanokká válnak egy idő után valamiért.
Frissítések után folyamatosan lassulnak sebességileg és az akku is elhasználódik valahogy. -
Ciccuka
veterán
Van erre valami crDroid féle?
-
winhate
őstag
P20 felloktem a firmwaret 10.0.0.192 ig.
Hat az igo, locus gps t siman eldobja ha kepernyot kikapcsolom vagy a hatterben fut.
12 emui segitene rajta vagy meg rosszabb lenne? -
Wovbagger
tag
válasz
donjohnson #5562 üzenetére
Nem tudom, gondolom ezt egy USB-C HUB segítségével lehetne kipróbálni, de az sajnos pont nem volt kéznél.
-
Wovbagger
tag
Szia,
végül találtatok megoldást, vagy feladtátok? Azért kérdezem, mert van egy kb. ugyanígy álló P20-unk, amin a kijelző szenvedett maradandó sérülést, nem érzékel. Rádugtuk egy érintőképernyős monitorra, ami más mobilok képeit megjeleníti (miután a mobil kijelzőjén elfogadjuk a kapcsolatot), de a P20-ét nem, persze annál nem is tudunk érintéssel interakcióba kerülni vele.
-
sinick
senior tag
Én kb. 3 évesen cseréltettem aksit. Vidéki vagyok, vidéki szerviz, így errefelé nincs huawei, ezért utángyártott aksi. Az utángyártott két hét alatt felpúposodott. Gariban csere lett belőle, a második utángyártott jó. Azóta másfél éve ha nyomkodom (videólesés, játék, fotó összevissza) 1 napot, ha nem nagyon nyomkodom (teló, üzenetek, netböngészés), akkor 2 napot bír. Ha megadja magát, akkor telócsere. (Amúgy is rajtam a sor, asszony és két gyerek elmúlt 1 évben kaptak új telefonokat.)
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 4 éves P20 aminek már eléggé gyenge az akksija. Ahogy néztem elég kedvező áron ki lehet cseréltetni az akksit. A telefon tulaja elsősorban fotózásra, videózásra másodsorban viber/messenger/telefonálás hasznlálja a készüléket.
Fotózás terén hasonló kategóriás telefonok elég magas áron vannak már ezért, ha pár évig meghosszabítja az élettartalmát akkor úgy gondolom megérné cseréltetni így is, hogy nincs támogatás/play áruház.
Mik a tapasztalatok aksi cserés p20-al szokott gond lenni? Esetleg abban tudtok tanácsot adni hol/milyen aksit érdemes venni, vagy ezt általában a szervíz intézi és benne van az árban?
Köszi
-
tvamos
nagyúr
válasz
Hieronymus #5555 üzenetére
Hat, ezt nem tudom en megcsinalni.
-
Nem kell semminek sem látszania.
Kikapcsolod a telefont.
Bekapcsolod a telefont.Legjobb, ha egy másik készülék is van melletted. legalább látod hol vannak a PIN számok. Akár ki is maszkolhatod egy/két papírral a számok helyét.
Beírod a kártya PIN-t, ha van
Beírod a telefon PIN-t, ha van.Hagyod elindulni a rendszert.
Majd rádugod a monitorra.
Majd megnyomod az engedélyezés gombot. -
tvamos
nagyúr
válasz
punky10 #5552 üzenetére
Négyet próbáltunk, eredmény nélkül.
Akkor ez így járt. Majd utánanézek, hogy tudja a tulaj ezentúl a felhőbe szinkronizálni a signalon kapott fényképeket. Szerintem ez a legnagyobb hasfájása.
(#5553) Hieronymus
Vigyáztak rá, nem törött, semmi nyom nincs rajta. Egyszercsak megmihalylott. Ha sokat bizgeráljuk, kicsit zöld, de nem látszik rajta semmi. -
-
tvamos
nagyúr
válasz
Hieronymus #5550 üzenetére
"Engedélyezni kell a telefonon a kijelző használatát."
Ugy erted, a touch screenen, ami a telefonon van. Ami rossz."meg kell nézni hogy az usb - HDMI kábel más telefonnal működik vagy valami speciális kábel"
Mukodik masikkal. -
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van itt egy P20, aminek egyok percrol a masikra megdoglott a kijelzoje, de le kene menteni rola az adatokat. Van ra valami megoldas? Probaltuk USB dokkolon rakotni monitorra, de semmi. -
Lacusch69
tag
Sziasztok!
Valaha P20 tulaj voltam, most a páromé a teló.
Elég nagy gondba cseppentünk bele...
Valamelyik fiókját (Google? Huawei? Microsoft? Mindhárom?) feltörték.
Google kettős azonosításnál jött elő a dolog, hogy sms-ben különböző idegen számokról jött a megerősítő kód, amik működtek! (Neten megkeresve : scammer számok. Német, magyar vegyesen pl 06305555486).
Oké.
Új google fiók, Windows helyett Linuxot tettem fel, P20-on gyári visszaállítás, vadonatúj telefonelőfizetés új számmal)
Regisztálnánk az új Huawei fiókot: a megerősítő kód ismét erről a csaló számról jött.
Valami ötlet?
(Anya már kizárólag butafont szeretne...) -
Párom P20 mikrofonja normál telefonálás módban működik, szépen lehet érteni mindent. Ha kihangosítja, akkor kb 3-8 másodperc után jön meg a hang, ha messenger videóhívás van, akkor szintén. Ha a beszéd folytonossága megszűnik, újra jön egy X másodperces szünet.
Ha indítok egy sima hangrögzítőt (gyári Huawei), akkor ugyanúgy működik mint egyszerű telefonálás esetén, tehát jól.Nem nagyon szeretne új telefont, örülnék ha ez valahogy javítható lenne.
Ha valakinek van ötlete, nagyon várom!
-
winhate
őstag
válasz
Darkrush34 #5542 üzenetére
Nekem is az van. Lassan egy eve hogy lealltak vegre.
-
Uher
aktív tag
válasz
Darkrush34 #5542 üzenetére
Sim kartya van benne?
-
Darkrush34
csendes tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés, hogy lehet 8.1.0 fel felé menni mert sehogy se talál rá frissitést ez az utolsó amit talált eml-l29 8.1.0.168(c432). Választ előre is köszönöm
-
sinick
senior tag
Sziasztok! P20, hálózati környezet. Miért felejti el a felvett számítógépet? Tudtok rá valami tippet vagy orvosságot?
-
winhate
őstag
Legyszi segitsetek.
Tokot szeretnek venni. Nem nagyon talaltam boltot.
1 Flip tokot
1 Smart tokotKoszi a helpet
-
kocolaci
csendes tag
válasz
redwhite78 #5535 üzenetére
Szia!
A Zepp-ben (telefonon) lehet a beállításokat elvégezni. Az sms és whatsapp üzenetek el is olvashatóak az órán, de a messengerre csak jelez. A telefonon kell a szükséges engedélyeket megadni (ahogy punky10 írta előttem). -
punky10
addikt
válasz
redwhite78 #5535 üzenetére
Ezt inkább az óra kezelőszoftverén kellene állitani
Watchfaces,vagy valami ilyesmi nevű alkalmazás.
A telefonon max annyit tehetsz,hogy ennek az alkalmazásnak megadod az engedélyeket,hogy hozzáférjen a névjegyekhez,a telefonhoz,hálózathoz,SMS-hez...stb -
redwhite78
aktív tag
Üdv!
Ajándékba kapott Amazfit GTR 47 és Huawei P20 párosa nem akar együttműködni. A telefon megtalálja az órát,csatlakozik, azt Írja szinkronizál is, csak a hívásokat nem jeleníti meg az órán, nem is rezeg és az üzenetek sem érkeznek meg az órára. Mit kellene beállítanom a telón vagy az órán?(és hol) Köszi előre is!
Boldog Karácsonyt!
-
punky10
addikt
válasz
Hieronymus #5529 üzenetére
Sok szerencsét az új telefonhoz!
-
Elköszönök tőletek.
A készülék kijelzője már két helyen szenvedett kisebb sérülést.
Az akkumulátor sem a régi már.
Pixel 7 jön a váltani a P20-at.Minden jót nektek!
-
Uher
aktív tag
Mi a legutolso android ra?
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm nevében kérdeznék!
Gyári hívásrögzítő volt neki telepítve/beállítva EMUI 10-en, de most frissült 12-re, és nem megy a hívásrögzítés. Vissza lehet e menni a 10-re valahogy, vagy megoldani, hogy legyen hívásrögzítés?
THX előre is a segítséget! -
punky10
addikt
válasz
Hieronymus #5519 üzenetére
A 128-as idehaza 150-160 ezer körül mozog,a 256-os 170.
Pár hete már nem merek ránézni az euró árfolyamára... -
-
punky10
addikt
válasz
Mr.Wiking #5516 üzenetére
Szerintem is az akksi púposodott fel.A keret és a hátlap között elég erős ragasztó van.
Ajánlott a csere.Vagy a telefon,vagy az akksi...
Ha netán megtartanád a P20-at,akkor a pesti József körúti szervízben 8990 ft a csere,és amennyiben nem vettél még részt szervíz-promócióban,akkor jövö hónap végén élhetsz a szervíznapi kedvezménnyel,ami állítólag -8000 ft.Ez minden hónap utolsó csütörtök és pénteki napja.
Tehát pont tegnap-tegnapelőtt volt... -
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Adott egy 3 éves P20, a hátlapi üveg elengedett és közepén van egy rés a keret és a hátlapi üveg között. Vajon csak a ragasztó engedett el a portól, vagy az akksi púposodhatott fel?
-
winhate
őstag
Egy ideje befejezte a frissitesekkel valo csesztetest.
8.1 em van meg mindig 😉. -
zizi7229
tag
fel lehet erőszakolni hisuite proxyval pc-ről a frisstést, én is így tettem, leszámítva a designt a legnagyobb változás tényleg az értesítési sáv, különösebb lassulást vagy egyéb anomáliát nem tapasztaltam, 1 napja használom, az akksit sem vettem észre, hogy jobban nyírná
-
Mans20
addikt
Öröm. Betettem a tékomos simet a vodàs helyére és rögtön beadta a frissítést. Települt és most a fentről lehúzható menü eltünt, hol van, hogyan teszem vissza?
-
-
punky10
addikt
válasz
Hieronymus #5502 üzenetére
Akkor figyelem,de nálam még semmi.
-
-
punky10
addikt
Nekem se jött még meg a frissítés.
Egy kicsit csslódott is vagyok.
Nem a P20 miatt,azon 2021 áprilisi a biztonsági frissítés.De az egy évvel fiatalabb Honor 20 Pro-n( ami még szintén a Huaweihez tartozik)2021 szeptemberi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest