- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Tapasztalta valaki azt, hogy a gtalk-ban csak akkor kapja meg az üzeneteket amikor bekapcsolja a kijelzőt? Olyan mintha abban a pillanatban érkeznének meg, viszont az időpont sokkal régebbi. Wifin és 3g-n is is jelen van a bug. google fiók szinkron be van kapcsolva, wifi alvó mód irányelve mindig ki, és mégis. S2-n és S3-on is ugyan úgy jelen van, olyan mintha a fiókommal lenne valami, vagy alvó módban kb. fél perc után eldobná a teló a talk push processzét (c2dm) Mail-ek megjönnek azonnal
-
rankesz
veterán
Valami olyan programra lenne szükségem ami mutatja hogy melyik app generál nálam adatforgalmat. Reggel azt vettem észre hogy a wifi ikon letöltést jelző pöttye folyamatosan ég a statusbar-on. +g watchdogot felrakva beigazolódott a gyanú, hogy kb 2-3 másodpercenként 1kb forgalmat generál valami. Restart nem segít
Milyen progi tudja megmutatni hogy mi csorgatja az adatot? -
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Agyaltam flottás csomagon, de egyelőre lebeszélem a havidíjban (Médiamánia S) levő ~170-180 percet, utána meg Voipyo.. Közben keresem az alternatívát, amire 1-2 hónapon belül átállnék. Azon agyalok hogy átmegyek a jelenlegi számommal csak adat alapú csomagba, és VOIP alapon beszélek gombokért.
-
rankesz
veterán
válasz
RootRulez #39242 üzenetére
Túl bonyolult, ha elállítok valamit, mert nem teljesen tiszta, akkor meg fizethetek a havi díjamon felül mint a katonatiszt.
Gondolom nekem akkor elég lenne az NG is, percre felkerekítést gondolom tud az is...
MOD: hiába állíom be hogy számlázási egység 60/60, azt írja hogy eddig 16:30 percet beszéltem, pedig perc alapján számol... na erről beszéltem!!! Miért nem kerekíti fel a megkezdett perceket!?
-
rankesz
veterán
Tudnátok mondani egy egyszerű programot, ami mutatja hogy adott időszakban hány percet beszéltem? Olyasmi kellene mint a Call meter NG/3g, csak nem annyira bonyolult.
Mondja meg hogy pl eddig a hónapban 17 perc kimenőm volt, perc alapon felfelé kerekítve és slussz. -
rankesz
veterán
Használja valaki a Beejive nevű IM progit?
Szeretném azt beállítani mint ahogy havernak megy iPhone-on hogy ha nem is fut a program(állítólag nem fut ) akkor is kap egy push üzenetet a mobilra ha MSn-en ráír valaki, mert az MSN accountja fut egy online szerveren, előre beállított ideig.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest