- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Tapasztalta valaki azt, hogy a gtalk-ban csak akkor kapja meg az üzeneteket amikor bekapcsolja a kijelzőt? Olyan mintha abban a pillanatban érkeznének meg, viszont az időpont sokkal régebbi. Wifin és 3g-n is is jelen van a bug. google fiók szinkron be van kapcsolva, wifi alvó mód irányelve mindig ki, és mégis. S2-n és S3-on is ugyan úgy jelen van, olyan mintha a fiókommal lenne valami, vagy alvó módban kb. fél perc után eldobná a teló a talk push processzét (c2dm) Mail-ek megjönnek azonnal
-
rankesz
veterán
Valami olyan programra lenne szükségem ami mutatja hogy melyik app generál nálam adatforgalmat. Reggel azt vettem észre hogy a wifi ikon letöltést jelző pöttye folyamatosan ég a statusbar-on. +g watchdogot felrakva beigazolódott a gyanú, hogy kb 2-3 másodpercenként 1kb forgalmat generál valami. Restart nem segít
Milyen progi tudja megmutatni hogy mi csorgatja az adatot? -
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Agyaltam flottás csomagon, de egyelőre lebeszélem a havidíjban (Médiamánia S) levő ~170-180 percet, utána meg Voipyo.. Közben keresem az alternatívát, amire 1-2 hónapon belül átállnék. Azon agyalok hogy átmegyek a jelenlegi számommal csak adat alapú csomagba, és VOIP alapon beszélek gombokért.
-
rankesz
veterán
válasz
RootRulez #39242 üzenetére
Túl bonyolult, ha elállítok valamit, mert nem teljesen tiszta, akkor meg fizethetek a havi díjamon felül mint a katonatiszt.
Gondolom nekem akkor elég lenne az NG is, percre felkerekítést gondolom tud az is...
MOD: hiába állíom be hogy számlázási egység 60/60, azt írja hogy eddig 16:30 percet beszéltem, pedig perc alapján számol... na erről beszéltem!!! Miért nem kerekíti fel a megkezdett perceket!?
-
rankesz
veterán
Tudnátok mondani egy egyszerű programot, ami mutatja hogy adott időszakban hány percet beszéltem? Olyasmi kellene mint a Call meter NG/3g, csak nem annyira bonyolult.
Mondja meg hogy pl eddig a hónapban 17 perc kimenőm volt, perc alapon felfelé kerekítve és slussz. -
rankesz
veterán
Használja valaki a Beejive nevű IM progit?
Szeretném azt beállítani mint ahogy havernak megy iPhone-on hogy ha nem is fut a program(állítólag nem fut ) akkor is kap egy push üzenetet a mobilra ha MSn-en ráír valaki, mert az MSN accountja fut egy online szerveren, előre beállított ideig.
Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest