- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
Létezik olyan keyboard app, mint a Microsoft Word-ben a helyesírás ellenőrző? Természetesen magyar kéne. Sokszor félre gépelek.
-
Sanzaa
senior tag
Nem igazán értek egyet Necc összefoglalójával.
Miért a user alkalmazkodjon egy OS-hez ha annak lehető legjobb előnyét használni akarja?
Ugyanúgy buzerálható az Android is és a több, mint félmillió Google Play-en megtalálható alkalmazásnak hála, sokkal több mindenre használható (akár buzerálás nélkül), mint egy Windows Mobile készülék.
A szimpijános Nokiák meg valami borzalmak voltak. Robosztus, lusta jószágok, melyeket csak gombbal kezelhettél. (Persze az újabbak kivételével)
A Sony Ericson UIQ viszont valóban rendkívül jó OS és hardwer kombó volt a maga idejében.
A Jog Dial és a kézírás-felismerés azóta is hiányzik nekem. Nem voltak icipici gombok és menüpontok a kijelzőn, mint pl a Windows Mobile OS-en. -
Sanzaa
senior tag
Androidra is megjelenik a Carmageddon.
Az első napon ingyenes lesz a letöltése.
www.kickstarter.com/projects/stainlessgames/carmageddon-reincarnation/posts/238238A Max Payne már letölthető egyébként? Mert április végére ígérték az androidos verziót, de én még nem láttam.
-
Sanzaa
senior tag
Nem tudom, hogy valaki játszik e a Dino War nevű játékkal, de ne próbáljátok ki, mert függőséget okoz ::-)
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Leszedtem a Facebook appot a Playről, használtam is, de az indító ikonja nincs a program listában. Csak az utoljára használt progik közt van ott, egyedül onnan érem el.
Ilyennel még nem találkoztam.
Ötlet? Vagy nálatok is ilyen? -
Sanzaa
senior tag
Nem tudtok olyan naptár alkalmazást, amely mutatja a Google Naptáron beállított időjárást is ugyanazon a widgeten, ahol a naptár is van?
A Jorte appot használom a feladataim szinkronizálásához, de ez sajnos nem mutatja még az időjárást.. -
Sanzaa
senior tag
Egyébként nálam is csak a Tubemate vált be a videó letöltésekhez, csak néha megáll a letöltés. Olyankor a Mégsem gombra nyomok, újra kiválasztom a korábban kiválasztott felbontást és ott folytatódik, ahol abbahagyta. (gondolom ez a lassított mobilnet miatt van)
-
Sanzaa
senior tag
Leszedtem az Opera Mini Nextet, de annyi RAM-ot zabál, hogy nem győzőm Task Killerel:-)
Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest