- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
Létezik olyan keyboard app, mint a Microsoft Word-ben a helyesírás ellenőrző? Természetesen magyar kéne. Sokszor félre gépelek.
-
Sanzaa
senior tag
Nem igazán értek egyet Necc összefoglalójával.
Miért a user alkalmazkodjon egy OS-hez ha annak lehető legjobb előnyét használni akarja?
Ugyanúgy buzerálható az Android is és a több, mint félmillió Google Play-en megtalálható alkalmazásnak hála, sokkal több mindenre használható (akár buzerálás nélkül), mint egy Windows Mobile készülék.
A szimpijános Nokiák meg valami borzalmak voltak. Robosztus, lusta jószágok, melyeket csak gombbal kezelhettél. (Persze az újabbak kivételével)
A Sony Ericson UIQ viszont valóban rendkívül jó OS és hardwer kombó volt a maga idejében.
A Jog Dial és a kézírás-felismerés azóta is hiányzik nekem. Nem voltak icipici gombok és menüpontok a kijelzőn, mint pl a Windows Mobile OS-en. -
Sanzaa
senior tag
Androidra is megjelenik a Carmageddon.
Az első napon ingyenes lesz a letöltése.
www.kickstarter.com/projects/stainlessgames/carmageddon-reincarnation/posts/238238A Max Payne már letölthető egyébként? Mert április végére ígérték az androidos verziót, de én még nem láttam.
-
Sanzaa
senior tag
Nem tudom, hogy valaki játszik e a Dino War nevű játékkal, de ne próbáljátok ki, mert függőséget okoz ::-)
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Leszedtem a Facebook appot a Playről, használtam is, de az indító ikonja nincs a program listában. Csak az utoljára használt progik közt van ott, egyedül onnan érem el.
Ilyennel még nem találkoztam.
Ötlet? Vagy nálatok is ilyen? -
Sanzaa
senior tag
Nem tudtok olyan naptár alkalmazást, amely mutatja a Google Naptáron beállított időjárást is ugyanazon a widgeten, ahol a naptár is van?
A Jorte appot használom a feladataim szinkronizálásához, de ez sajnos nem mutatja még az időjárást.. -
Sanzaa
senior tag
Egyébként nálam is csak a Tubemate vált be a videó letöltésekhez, csak néha megáll a letöltés. Olyankor a Mégsem gombra nyomok, újra kiválasztom a korábban kiválasztott felbontást és ott folytatódik, ahol abbahagyta. (gondolom ez a lassított mobilnet miatt van)
-
Sanzaa
senior tag
Leszedtem az Opera Mini Nextet, de annyi RAM-ot zabál, hogy nem győzőm Task Killerel:-)
Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest