- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
-
-
Gedeon31
addikt
Köszi szépen. Meglesem.
Most nálam ez van Blue Planet Theme GO Launcher
-
hackeeeee
Jómunkásember
Okés, akkor a launcherek kimaradnak a szórásból.. Jelenleg most ezek a kedvencek..
Mondjuk az SMS backup és a Call log backup is 2 app, csak ugye 1 "gyártótól"... Szal akkor viszont az sms backup..
Csak, hogy akkor tiszta legyen a lista.
-
vétó
aktív tag
Go Launcher Ex
SwiFTP
Evernotemár több mint egy éves a telefonom, és vele ezek az alkalmazások is
persze vannak másféle kedvencek is, de ezek amik olyannyira beváltak, hogy egy készülékcsere esetén (feltéve hogy android) ezek újra felkerülnének az első 10 percben.
Mindhárom fenti alkalmazást még azelőtt választottam (tesztek, ajánlások alapján), hogy egyáltalán meg lett volna a telefon (ami számomra az első androidos készülék), és nem csalódtam egyikben sem.
Jajj, és majd elfelejtettem: Documents To Go, az első olyan alkalmazás, amit vettem, és azóta is hibátlanul használom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pl. S7 slim-nél fagyasztással folyamatos fagyások, újraindulások voltak.. Ugyan annak az appnak az eltávolítása után viszont nem voltak..
Annó a GT540-nél próbáltam ki, ott is hasonló volt a tapasztalat, azóta nem próbálkoztam vele.. Ha tudom, hogy olyan, ami nem kell, inkább uninstall..
De mint mondottam, ezek eddigi saját tapasztalatok.
-
flash-
veterán
Nemtudom milyen telefonod van de nekem Samsung galaxy acenál ezek a trükkök beváltak es jobban birja az akksi.
tarantulla33:
Auto szinkron off net off és probléma megoldva. Akkor
kapcsolod be amikor kell, de létezik olyan program ami
időzítve kapcsolgatja.
ezzel az a baj hogy ezek a programok amik net igényesek hiába nincs net attól még folyanmatosan futnak.A jegelésről meg annyit hogy mivan ha a titanium backup téved es igazabol nem képes 100%osan jegelni..
ezert celszeru a vegleges torles -
flash-
veterán
"Légyszi a listát, mert Én nem tudom."
pár óra alatt rengetegen kértétek tőlem azoknak a programoknak a listáját amik az Android akksimerülését okozzák.
-Google maps(folyamatosan fut és szívja az akksit)
-Email,és a többi közösségi program - pl Facebook,ami akkor is fut ha kivagyunk jelentkezve belőle.
-Gmail alkalmazás(érdemes webmailt használni inkább)
-A gyári internet böngészőt(mert mindig fut)
-Továbbá a Voice Search és a Google searchöt(Ezek is folyamatosan futnak)rendszerappok közül merít a com.sec.apps una,a samsung apps,a samsung fiók,a szoftver frissítése és a wssynclmnps
Javaslom a fentieket először jegelni és pár napig tesztelni biztos ami biztos de utána aminek a jelegése nem okozott gondot azt TÖRÖLNI kell!
Mert sokan eljutnak odáig hogy lejegelik azokat az alkalmazásokat amiket nem használnak,többek közt azokat amiket fent írtam,ezzal csak az baj hogy ugyanúgy képesek kommunikálni ha felcsatlakozunk a netre hiába le van jegelve.
Tudom mert a 3g watchdog lebuktatta őket.De minél több program van fent annál jobban merül a telefon.
Panaszkodunk hogy képes fél nap alatt lemerülni,nos kolegám vett egy ugyanolyat mint ami nekem van(SGA)semmi programot nem töltött rá,csak netezett,mégis bírta 3 napig.
Például nincsen semmiféle időjárás,óra és 3d widget kint a főképernyőmön. -
Necc
addikt
Maemlo linuxon ez mukodik, az alkalmazasok teljesen automatikusan maguktol szepen mappakba es kategoriakba rendezodnek. Ha egy alkalmazas szerinted a nem megfelelo kategoriaba sorolja be onmagat, akkor korrigalhatod.
Androidon kezd az agyamra menni nekem is, hogy tucatszamra kell nyalaznom az oldalakon mire a megfelelo alkalmazashoz erek, es a helyzet az appok szamaval csak romlik. Szerencsemre tudom legalabb ABC sorrendbe allitani oket, igy aranylag belathato idon belul megtalalom a ritkan keresett alkalmazasokat.
-
fatal`
titán
Dehát ilyen nincs, kéne vagy 100 kategória.
Az asztali linuxokon erőltetnek valami hasonlót, de ott is csak egy összevisszaság van emiatt. Főleg mikor valami két kategóriába is beleillene, tuti, hogy nem abban keresed, amiben van. Szvsz jó ez így, ahogy van.
(#30290) pethYeti: Nem szoktam válaszolni neki, de ez már tényleg idegtépő, amit leművel.
-
tomika13
tag
TRob1:
Igen, gyakorlatilag olyan programra lenne szükségem.
punky10
kipróbáltam, de ezzel csak kezdőképernyőre lehet pakolgatni a dolgokat.
Menüben nagyon sok olyan alkalmazásnak az ikonja kikerül, ami amúgy widget, tehát nagy része fölösleges a menübe, illetve sok gyári alkalmazás van, ami szintén fölöslegesen figyel ott, továbbá azok az appok, amiket nem akarok kirakni kezdőre, de abc szerint lentebb vannak, az meg kényelmetlen.
A GO launcherben ez nagyon jól meg volt oldva, abban más dolgok nem voltak jók, de gondolom, hogy ezt az alkalmazáskezelőt valaki natúr formában is kiadta.
-
djadji
senior tag
Hát azt próbáltam én is.. de hiába állítgatom..
Kilenc a max. Ha kevesebbet állítok be akkor az megy, de több, az nem.
Pedig elférne még (az egész oldalt erre szánom).
Beállítottam a Widget Size-t nagyra, és újraindítottam a ZTE-t. Szóval meg is jelent teljes képernyőbe... de kilencnél többet nem akar mutatni.
Így is kafa... de .... jó lenne ha tudna többet is.. -
petipetya
nagyúr
-
flash-
veterán
nem kell hozza net mert smsben kuldi a pozíciót gps alapjan de ha nem talalja a gps jelet akkor a cellainfót kuldi el.
altalaban 5m2 es korben eltalalja a helyzetet.
viszont cella alapjan kb 1km es pontossaggal mukodik.
bizony ehhez a progihoz kell sim kartya de telefon elhagyásakor vagy asszonykövetésre tökéletes -
-
fatal`
titán
Általában igen, de nem feltétlen.
"A bankban tartott pénzt sokan automatikusan bankbetétként kezelik, pedig számos olyan banki konstrukció létezik, ami nem tartozik az OBA biztosítási körébe."
Na mindegy, kicsit eltértünk a témától. Ezekszerint megemelték, bár 100 ezer eurót kissé túlzásnak tartom, mert, ha valódi gond lesz senkit nem fog tudni normálisan kártéríteni az állam, esetleg ennek következtében még annyit sem érne a forint, mint most. Bár a csőd lehet összejön enélkül is...
(#29836) janez: Nyílván kiterjesztés nélkül nem fogja tudni társítani. De ha pl. elnevezed .fájlnév.valaminek, akkor rejtett is lesz meg kiterjesztése is lesz és fogod tudni társítani.
-
fatal`
titán
Ez nem bankbetétekre/állami kötvényekre vonatkozik? Mert annak a folyószámlához nem sok köze van.
Na mindegy, igazából lényegtelen, szerintem nyugodtan lehet vásárolni a Marketen, nem fog 20 centekkel lenyúlni a Google, amúgyis értelmetlen lenne.
Folyószámlára régen százezer forint volt az állami garancia, mondjuk simán lehet, hogy ezt azóta megemelték, ennyire nem követem.
(#29826) Mercutio_: Ez bankbetétekre vonatkozik, nem folyószámlára.
-
fatal`
titán
100 000 forintig és az csak a bankcsődre meg ilyesmire vonatkozik.
Ha valahol vásárolsz és utána mégegyszer pénzt emelnek le, arra nem. Volt is cirkusz valami autós szolgáltatási cégnél, nem emlékszem a nevére, de országos balhé volt, mert lemondani sem lehetett. Persze gondolom idővel mindenki visszakapta a pénzét.
Én csak azért ajánlottam az internetkártyát, mert úgy tényleg esélytelen, hogy többet emeljenek le és nem kell utána rohangálni a pénz után. Egyébként ha rosszul utalnak, nem vagy köteles visszaadni a pénzt.
-
fatal`
titán
Fordult már elő, hogy emeltek le pénzt kártyákról, persze nem a market esetében, ezért is jó a netkártya.
(#29803) sittes79: Sima hálózaton keresztül? Szerintem minden értelmes fájlkezelőhöz van LAN plugin, én Total Commandert használok, hivatalos oldaláról tudod letölteni az RC-t. Marketen még nincs, majd a végleges változat fel fog kerülni.
-
Probert75
addikt
Heló! A GO Locker-t beszéltük régebben, hogy nagyon gyerekcipőben jár. Kinőtte már?
Mert Go Locker Ice Cream Sandwich most nagyon tetszik. És nem akarom feleslegesen kínlódni vele, ha vannak még rossz napjai? Ha igen, akkor marad az Agile lock. -
fatal`
titán
Akkor lehet, hogy ez Sony specifikus, ezesetben nem szóltam.
(#29725) punky10: Igaz, félreérthetően, vagy talán kicsit erősen fogalmaztam, mert ez szubjektív. Szerintem úgy sokkal lassabban lehet írni.
(#29726) TRob1: Mert egy Xperia Mini tulaj ugye sokkal gazdagabb, mint aki Skatet vett.
(#29728) HKorn: Na ezt nem tudom, ha jól emlékszem nekem mutatja, de ez lehet, hogy megint készülékfüggő (sőt, ha ilyet keresel, akkor ezek szerint biztosan).
-
pingwin011
aktív tag
Egyrészt... Azért, mert neked mások a telefonálási szokásaid, még nem feltétlenül furák mások, csak szimplán másra használják a készüléket. Én pl ha smst írok, akkor az nem fér bele 70 karakterbe, de mint említettem, én pont tudom a nyitját a dolognak, nem magam miatt írtam...
Email... Az smsnek pont az a lényege, hogy akinek írsz, bárhol is van, el tudja olvasni. Nem csak okostelefonnal és mobilnettel rendelkező embereknek szoktak általában írni...
Nem mindenkinek teljesen egyértelmű a balra dőlő ékezet, valamint nem azzal a tudással születik valaki, hogy a Handcent sms konvertál egyből. Szóval szerintem ezek a kérdések jogosak, csak szeretnének rendesen írni, ennyi. HA téged zavar, hogy páran felteszik, akkor lapozd át azokat a részeket, majd más válaszol. De mondom, mások miatt írtam...
-
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest