Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VS461
tag
“Edzésre való felkészültség: Magas. Kipihent és felkészült.”
Valamelyik nap pont ezt írta ki reggel. Meg hogy olyan jól aludtam, hogy úgy még az Elnök sem! Majd: “Today’s workout: Rest. Get prepared for future hard workouts”… úgy, hogy előző este még egy VO2 Max edzést lebegtetett be… amúgy szeretem, csak néha nem értem…
Demóként regeltem a Connect+ szolgáltatásra, 1 hónap ingyen. Azóta feldobott négy, egy-egy perces videót, hogy mit jelent a hosszú futás, meg a Threshold Run. Meg az aktuális edzés néhány adatát az AI egész mondatokkal kiírja, szövegként. Ezért azt hiszem, kár lenne kiadni havi 9 eurót…
ON: az óra szuper, de a Tactix 7-esről nem váltok még, pláne, hogy 3 éven belül voltam, amikor bevittem “a központba” gombproblémák miatt, és a hölgy egy szó nélkül levett a polcról egy vadiújat, hogy tessék, újabb 3 év.
-
formax
tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
A szolgáltatások tekintetében igazad van, egyedül a vízállóság és a búvár funkciók a 2 óra közötti különbség. Viszont aki szép órát keres és nem sajnálja a pénzt egy drágább órára, annak jobb alternatíva az F8. A FR970 annyira uniszex, hogy elalszom, ha ránézek. Nekem 965 volt, nagyon vártam a 970-et, de a külső megjelenése nagy csalódás volt, így inkább F8 lett belőle. Szerencsére nem került sokba a váltás egy ajándékba kapott órának köszönhetően...
-
Parallaxis
addikt
Ha nem búvárkodsz, akkor semmi előnye a Fenix 8-nak a Forerunner 970-hez képest. Ellenben könnyebb, inkább órának kinéző, hétköznap is kényelmesebben viselhető eszköz (ha meg a nem sapphire Fenix 8-at vesszük, akkor anyagminőségben a Forerunner 970 jobb).
Az más kérdés, hogy mindegyik nagyjából kétszer drágább, mint amennyit ér

-
formax
tag
Csodálkozom, hogy azoknak, akik túl drágának találják a Fenix 8 Pro-t, illetve nincs szükségük az LTE, vagy műholdas kapcsolatra, a tesztelő a Forerunner 970-et és nem a sima Fenix 8-at ajánlja. Pedig szerintem az utóbbi a jobb és kevesebb kompromisszumot kínáló alternatíva (a FR970 érdemei elismerése mellett).
-
Kronk
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kettőt biztosan, hármat nem tudom
-
bajnokpityu
félisten
nyáron verőfényben, napi 10-12órás túrán AOD-al kibir 2-3 napot, mint a mip?
-
Én váltottam, de visszajöttem AW Ultra-ra.
Epix Pro Gen 2 volt. Amoled kijelző, imádtam.
11 napos üzemidőt tudott az én beállításaimmal.
Az én felhasználási szokásaimhoz sokkal inkább a mobilos tudás, elérhetőség áll közelebb. Ebben gyengébb a Garmin. (e-SIM pld.)
De semmi más bajom nem volt a Garminnal, szerettem, szinte tökéletes termék. -
nor29
csendes tag
F5X (sima) nekem is ennyi volt, 4 évig hasznaltam, F6X pro inkabb 6-7 nap (pulzus folyamatos, BT folyamatos, ejjel vo, es heti kb 3-4 ora gps-es edzes). F7X 12 nap hasonló használattal.
Kíváncsi lennék mit mutat ez a kijelző nyáron tűző napsütésben a hegy tetején...35 fokban ösvényt keresve rajöttem, hogy kell a gomb (mert nincs száraz ujjam) és a transzreflektiv kijelző... -
Kronk
őstag
Közel két hónapja használom a 47mm pro verziót, az előző sima 47mm amoled heti 5 futással, éjszakai vér oxigén méréssel, aod kikapcsolva, folyamatosan a kezemen volt, így kibírt 7-8 napot, az új pro kb 6-7 napot bír ki
És már működik a LTE hívás is bár még nem egészen megbízható, de legalább alakul valami -
Derrewyn
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hat éves a Fenix 5 Plus-om, még most is elég 4-5 naponta tölteni. Simán benne van, hogy röhögve bírni fog még pár évet.
-
Agent_007
tag
Köszi a tesztet, jó volt olvasni! Jók ezek az órák, csak túl nagyok a számok az árcetlin!
(Fenix 8 van a kezemen, nem érzem, hogy sokkal többet tud a Pro, de szvsz akinek a sport fontos, annak a Samu vagy Alma vagy egyéb márkákról érdemes Garminra váltani - talán nem azonnal ilyen drágára, de külföldön sok a megérős akció az olcsóbb modellekre is). -
hemaka
nagyúr
válasz
The.Biker
üzenetére
Minden zuhanyzaskor feldobod toltore, akkor mindig rajtad lehet azon az idoszakon kivul, ugy teljesen rendben az aw is.
A garmin elonye inkabb, ha hosszu napos vagy tobb napos turara mesz. Mondjuk
akkor is megoldhato a toltes powerbankrol, csak nyug es macera.
stellaz
En turazni hasznalom, navigal, jelez mikor merre, kozben rogziti a megtett utvonalat is minden mas ram vonatkozo adattal egyutt. Persze ez, legalabbis a navi es utv. rogzites megoldhato pl osmand maps appal is a telodon, csak annak akkujat megeszi par ora alatt. -
Rusher4587
tag
Láttatok valahol olyan tesztet, ahol érdemben mérték és összehasonlították az PRO AMOLED üzemidejét a sima Fenix 8-cal, nem csak a gyári adatokat közölték újra?
Sehol nem találok ilyet, és kicsit problémásnak tartom, hogy a használati idő AoD nélkül csökkent, AoD-vel pedig nőtt, az LTE/műhold letiltás melletti üzemidőt nem emelik ki, és értem, hogy kicsit fényesebb a kijelző, de hogy ennyit nőtt a ház nulla akku növekedéssel, azt nehezen hiszem el, a szerintük átlagos felhasználással számolnak, és kész. -
stellaz
veterán
A gyakorlati haszna egyébként mi egy ilyen órának, ami megér ennyi pénzt?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Napfénysüti
nagyúr
Abban azért kételkedem hogy egy évtizedik ki fog tartani.
-
zoli03
őstag
Első oldalon a méretösszehasonlító oldalon nem Forerunner 970 van a képen
-
-Maci-
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mi az a transzreflektiv ?
-
bwoay
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
meg a transzflektívhez automatikusan "járt" a solar opció. ami itt nincs is. ragyogó húzás. mondjuk ha az AW usereket célozza a Garmin, akkor nincs is ezzel gond, hiszen ők az 1 napos üzemidőhöz képest minden növekményt kész csodaként fognak megélni.
-
bajnokpityu
félisten
A transzreflektiv előnye a napfényben való fogyasztás is.
Illetve h nonstop mutat adatot, irányt, de mellette jó marad az akku idő. -
Kellene. Apple Watch helyett, már jó lenne vmi más
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 44mm (SM-L310) ezüst
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Új Garmin Venu 3S - rózsa krémarany - bolti ár 2/3-án
- Garmin Fenix 6X Pro Solar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest